Hvad er et rentefrit/gratis lån?

  1. Hvordan fungerer et rentefrit lån?
  2. Kan det virkelig være gratis at låne penge?
  3. Er der ingen renter på et rentefrit lån?

Gratis lån?

Ja, den er god nok! Det er muligt at optage mindre lån helt uden renter og gebyrer! Hos de ovennævnte låneudbyderer kan du låne mindre beløb – typisk op til 4.000 kroner – helt uden at betale renter og gebyrer.

Det betyder, at skal du for eksempel låne 4.000 kroner, og du betaler dem tilbage inden for 30 dage, er det 4.000 kroner, du betaler tilbage. Ikke én øre mere! Det er det, der kaldes for gratis og rentefri lån.

Hvem kan få et gratis lån?

Det kan alle, der ikke er registrerede i RKI og i øvrigt har arbejde, er statsborger og fyldt mindst 20 år. Nogle udbydere har en lidt højere aldersgrænse dog.

Hvorfor låne gratis?

Det er klart, at de gratis og rentefri og gebyrfri lån er på mindre beløb, men hvem kender ikke til at stå og mangle måske et par tusind kroner i en kort periode? Måske til næste lønningsdag? Så er det nu bekvemt, at man kan låne gratis og hurtigt.

Eksempel på et rentefrit og gratis lån

gratis-laan-uden-renter

Som du kan se i eksemplet herover, kan du for eksempel låne 4.000 kroner helt og aldeles gratis i 30 dage. Du betaler ingen renter og ingen gebyrer overhovedet. Det er ofte kun de helt små lån som man kan få rentefrit, og oftest kun hvis man er ny kunde. Hvis du allerede har benyttet sig af de ovenstående tilbud, anbefaler vi at du kigger på SMS lån istedet, som ligeledes er små lån, dog med rente.

En hel del nemmere og mere bekvemt end at skulle spørge familie eller venner og et lån med kort varighed, ikke?