DigiFinans anmeldelse

Hos DigiFinans kan du gratis og uforpligtende sammenligne lån fra 11 forskellige banker og låneinstitutter, endda med kun én ansøgning. Sammenligningsplatforme hjælper kunderne med at træffe beslutninger om deres økonomi på et oplyst grundlag og i sidste ende spare penge. 

9.6
Customer service
10
Processing time
10
Price
10
Extra benefits
8
User experience
10

DigiFinans produkter

1.600 har valgt dette de sidste 31 dage
8.9
Vurdering
Beløb 25.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 0:12
 • DKs nemmeste ansøgning
 • Uforpligtende og gratis
 • Udbetaling samme dag
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %.

Om DigiFinans

DigiFinans er en nordisk sammenligningsportal for lån. Her kan du med kun én ansøgning sammenligne lånetilbud fra op til 11 samarbejdende banker og låneinstitutter. DigiFinans udsteder ikke selv lån, men sammenligner lån og matcher dig op med låneudbydere, hvis du ønsker at gøre brug af et lånetilbud.

Lånene, du kan sammenligne hos DigiFinans, drejer sig om forbrugslån på op til 500.000 kr. uden sikkerhed samt samlelån. Samlelån er betegnelsen for en lånetype, hvor du kan samle flere eksisterende forbrugslån til ét større. På den måde kan du både få bedre overblik over din økonomi, og du kan spare penge i renter og gebyrer, da renten ofte er lavere og løbetiden længere på et samlelån end et almindeligt forbrugslån.

DigiFinans henvender sig til privatkunder, der har brug for et lån og ønsker at sammenligne priser fra flere låneudbydere. Der er mange aktører på lånemarkedet, og der kan være store besparelser at hente ved at vælge det billigste.

Opsummering af DigiFinans anmeldelse 

Selvom DigiFinans’ hjemmeside hænger lidt i bremsen, kan du trygt bruge tjenesten til at sammenligne lån. Kunderne er særdeles tilfredse, hvilket altid er en god indikator for, om en virksomhed er værd at benytte. Hos DigiFinans får du med blot en enkelt ansøgning priser fra 11 banker og låneinstitutter, som det står dig frit for at takke nej til, hvis du ikke finder dem relevante.


Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

På trods af den utidssvarende hjemmeside er kunderne godt tilfredse med DigiFinans og giver 4,5 stjerner på Trustpilot, hvor hele 82% synes, at DigiFinans er fremragende. DigiFinans kan kontaktes på telefon, mail og via kontaktformular. Der er åbent alle hverdage kl. 9-16, og udenfor åbningstid kan man på hjemmesiden finde svar på ofte stillede spørgsmål.


Priser og tilbud hos DigiFinans

Det er gratis og uforpligtende at benytte DigiFinans til sammenligning. Priserne på lån varierer fra partner til partner men matcher det generelle lånemarked godt. I låneberegneren kan man få et fingerpeg om, hvordan et lån kan skrues sammen, men de endelige priser vil fremgå af lånetilbuddene.


Vurdering af online brugervenlighed

DigiFinans’ hjemmeside fremstår en smule utidssvarende og er ikke opbygget efter nutidens standarder. Man skal dog nok finde det, man skal bruge, men af og til må man lede lidt. På hjemmesiden kan man finde svar på mange relevante spørgsmål, ligesom der også ligger artikler om privatøkonomi frit tilgængeligt. I låneberegneren kan man selv sammensætte sit lån, så det passer til ens økonomi, inden man går videre til at ansøge om lånetilbud, hvor de endelige priser fremgår.


Anmeldelse af DigiFinans’ ekspeditionstid

Når du ønsker at sammenligne lån, får du med kun én ansøgning tilbud fra op til 11 samarbejdspartnere, og de første tilbud lander i din indbakke allerede et minut eller to efter, du har sendt din ansøgning afsted. Alle tilbud skal være kunden i hænde indenfor et døgn. Udbetaling af lån sker til Nemkonto, og her kan der gå op til tre hverdage, selvom det ofte går hurtigere.


Vurdering af andre fordele

Det er gratis og uforpligtende at benytte DigiFinans til at sammenligne lån, men derudover kan der være tale om ekstra fordele, som de enkelte partnere tilbyder. Det drejer sig som oftest om tilkøb af forsikringer, rabat i netbutikker, betalingsfri perioder eller mulighed for at betale sit lån ud før tid og derved spare penge i renter og gebyrer.


Digifinans.dk Låneberegner
25.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


DigiFinans Lån

Digifinans.dk

Beløb 25.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 7 – 7 %
ÅOP 4 – 24.99 %
Alder 20 år

Fordele ved DigiFinans

 • Sammenlign lån fra op til 11 låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende
 • Høj brugertilfredshed

Ulemper ved DigiFinans


Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

På trods af det lidt uheldige førstehåndsindtryk, man kan få af DigiFinans, er kunderne særdeles tilfredse og kvitterer med 4,5 stjerner på Trustpilot. Her har mere end 500 kunder anmeldt virksomheden, og hele 82% angiver, at DigiFinans er fremragende.

De mange positive tilkendegivelser går i mange tilfælde på, at det er både hurtigt og nemt at benytte DigiFinans’ services. 

Virksomheden kan kontaktes på telefon, mail og via kontaktformular. Kontaktinformationerne finder man nederst på hjemmesiden. Åbningstiderne er begrænset til hverdage kl. 9-16, men udenfor åbningstid kan man finde svar på flere hyppigt stillede spørgsmål på hjemmesiden.

Info om DigiFinans

BankDigiFinans
AdresseBredgade 23B, 2. sal, 1260 København K
Emailkundeservice@digifinans.dk
Telefon70 60 57 30

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos DigiFinans

DigiFinans er ikke et låneinstitut og udsteder ikke selv lån, og det er derfor de 11 samarbejdspartneres priser, man får. Priserne varierer fra partner til partner, og netop derfor er det nyttigt at kunne sammenligne priserne og på den måde finde det billigste lån med de bedste vilkår.

Debitorrenten ligger hos DigiFinans’ partnere mellem 3,49% og 19.95%, mens ÅOP ligger mellem 4,57% og 20,6%, og dermed matcher DigiFinans’ partnere langt hen ad vejen det generelle lånemarked.

Også gebyrer kan variere, og således koster oprettelsesgebyret hos partneren Re:member kun 300 kr. uanset lånebeløb, mens det hos Resurs Bank kan løbe op i så meget som 4.500 kr.

Med låneberegneren kan man nemt få et indtryk af, hvordan et lån kan se ud, og i lånetilbuddene fra partnerne kan man se de forskellige priser. Her kan man med fordel se på det samlede tilbagebetalingsbeløb for at få et klart overblik over, hvad lånet egentligt koster, når alt er indregnet.


Krav:

For at kunne lån penge hos DigiFinans’ samarbejdspartnere, er der krav, der skal være opfyldt. Disse kan variere fra partner til partner men vil i langt de fleste tilfælde dreje sig om følgende:

 • Du skal være fyldt 18 år (hos nogle partnere mere)
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have NemID

Vurdering af online brugervenlighed

DigiFinans’ hjemmeside er forældet og utidssvarende, hvilket ikke giver det bedste førstehåndsindtryk. Her er der plads til forbedring, og siden vil absolut vinde ved en designmæssig opgradering. Siden har ingen hovedmenu, man kan navigere ud fra, og det kan derfor være nødvendigt at lede lidt for at finde det, man skal bruge. 

Det kan derfor være svært at orientere sig på siden, og det primitive layout bidrager ikke til en god kundeoplevelse. Siden fungerer dog, og der er mange nyttige informationer at finde, herunder en række velskrevne artikler, der relaterer sig til privatøkonomi.

Det er let at benytte den online låneberegner, som er indgangen til sammenlignings- og låneprocessen hos samarbejdspartnerne. Her angives det ønskede lånebeløb og løbetid, og med indtastning af få personlige oplysninger er man i gang.


Anmeldelse af DigiFinans’ ekspeditionstid

Hos DigiFinans’ partnere opereres der med hurtige svartider på låneansøgning, og allerede få minutter efter, du har sendt din ansøgning afsted, vil du modtage de første lånetilbud i din indbakke. Efter seneste 24 timer har du alle tilbud i hånden.

Hvornår et eventuelt lån udbetales varierer også. Nogle partnere overfører pengene straks efter, du har underskrevet låneaftalen, mens der hos andre kan gå op til et par hverdage.


Vurdering af andre fordele

DigiFinans er helt gratis og uforpligtende at benytte, og det i sig selv må betegnes som en fordel. Herudover tilbyder nogle af partnerne andre fordele, som kan dreje sig om rabat i netbutikker, tilkøb af forsikringer eller andre betalingsfri perioder. En betalingsfri periode betyder, at du holder en lille pause i afdragene, og det kan være en mulighed, hvis du en måned har ekstra store regninger eller får en uforudset udgift, så du ikke har mulighed for at afdrage på dit lån.

De fleste af partnerne tilbyder deres kunder at betale deres lån ud før tid, hvis de får mulighed for det. Ved at indfri sit lån før tid kan man spare penge i renter og gebyrer.


Andre informationer om DigiFinans

DigiFinans samarbejder med de banker og låneinstitutter, vi har nævnt nedenfor. Disse kan ændre sig, og på hjemmesiden kan du holde dig orienteret om de aktuelle partnere.

 • Ikano Bank
 • KreditNU
 • Modus Finans
 • Nordcredit
 • Fellow Finance
 • AcceptLån
 • Express Bank
 • Resurs Bank
 • Re:member
 • Ferratum
 • Unilån

Konklusion på DigiFinans anmeldelse

Ved første øjekast fremstår DigiFinans ikke specielt tidssvarende, men tjenesten kan det, den skal, og kunderne udviser da også stor tilfredshed med servicen. Netop kundetilfredshed er altid værd at orientere sig mod, når man ønsker at benytte en forretning eller service.

DigiFinans samarbejder med hele 11 banker og låneinstitutter, hvilket er mere end flere af konkurrenterne, selvom enkelte samarbejder med flere. Der findes mange låneudbydere, og det billigste tilbud hos DigiFinans er dermed ikke nødvendigvis det allerbilligste, og der er intet i vejen for at benytte både DigiFinans og en anden sammenligningstjeneste for at finde det billigste lån med de bedste vilkår.

Alt i alt kan du med ro i maven benytte DigiFinans til sammenligne lån med. At låne er aldrig billigt, og inden man accepterer en låneaftale og sætter sig i gæld, bør man derfor overveje, hvor nødvendigt lånet er, og om der eventuelt findes alternativer. Lån aldrig til at spille eller investere for, og optag aldrig et nyt lån for at indfri et gammelt, men søg i stedet økonomisk rådgivning. Det er en dårlig idé at låne til at finansiere et forbrug af tobak, byture, briller og tøj.

Moneylender > DigiFinans anmeldelse

Nyheder