LendMe anmeldelse

LendMe er en sammenligningstjeneste, der fokuserer på lån. LendMe tilbyder altså ikke selv lån men fungerer udelukkende som en sammenligningstjeneste, som har til formål at skabe større gennemsigtighed på lånemarkedet og hjælpe kunderne til at finde de billigste lån med de bedste vilkår. Hos LendMe kan du blive matchet op med de samarbejdende banker og hos dem optage lån.

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

LendMe produkter

6.597 har valgt dette de sidste 31 dage
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling Mandag 8:00
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Rente fra kun 3,60 %
 • Samlelån: spar 1.794 kr./mdr.
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr. – Variable debitorrente: 3,60 – 20,95%. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4,11 – 21,77%. – Forventet månedlig ydelse: 1.364 kr. – Etableringsomkostninger: 3.900 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 167.258 – 260.000 kr. – Max ÅOP: 21,77%.

Om LendMe

LendMe er en dansk sammenligningstjeneste, som blev stiftet i 2016 af tre iværksættere fra Fyn, som havde, og stadig har, en vision om bedre gennemsigtighed på lånemarkedet. Ved at kunne sammenligne forskellige lånemuligheder gives brugerne bedre betingelser for at træffe beslutninger om deres økonomi på et oplyst grundlag.

Hos LendMe kan du med blot én ansøgning få lånetilbud fra så meget som 15 forskellige banker og låneinstitutter. Lånene er begrænset til forbrugslån og samlelån og inkluderer derfor ikke eksempelvis kviklån, som du kan finde andre steder.

Samlelån er en betegnelse for et lån, hvor flere eksisterende forbrugslån sammenlægges til ét større lån. Her er løbetiden ofte længere, og renten lavere end på konventionelle forbrugslån, og der kan derfor være penge at spare ved at samle sine mindre lån. Herudover kan det være svært at holde styr på en hel række forskellige lån, men med et samlelån har man langt mere overblik over sin økonomi.

LendMe henvender sig udelukkende til privatkunder som har brug for at låne penge og ønsker at finde det billigste lån med de bedste vilkår. Lånene, du kan sammenligne hos Lendme, er alle lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at du ikke skal stille sikkerhed i form af ejendom eller andre værdier.

Opsummering af LendMe anmeldelse 

Hos LendMe er brugertilfredsheden i top, svartiden kort og samarbejdspartnerne mange. Det giver dig god mulighed for, på et oplyst og gennemsigtigt grundlag, at finde det billigste lån med de bedste vilkår og potentielt spare tusindvis af kroner.


Anmeldelse af LendMe kundeservice

LendMe høster stor anerkendelse hos kunderne og får den højest muligt karakter på Trustpilot. Kunderne fremhæver især, hvor hurtigt og nemt det er at benytte LendMe, men også god betjening fra medarbejderne nævnes. Banken kan kontaktes på telefon og mail, og udenfor de en smule begrænsede åbningstider er det muligt at finde svar på mange hyppigt stillede spørgsmål på hjemmesiden.


Priser og tilbud hos LendMe

LendMe er helt gratis og uforpligtende at benytte til at sammenligne priser med, og hvis du finder et af lånetilbuddene interessant, er det også gratis at blive matchet op med den valgte bank eller låneinstitut. Priserne hos partnerne varierer og spænder således bredt over det generelle lånemarked. I låneberegneren kan man få et indtryk af, hvordan et lån kan se ud, mens de endelige priser vil fremgå af lånetilbuddene.


Vurdering af online brugervenlighed

Hos LendMe er der tale en om en høj grad af brugervenlighed, og hjemmesiden er let at bevæge sig rundt på. Der er megen nyttig information om produkterne og LendMe svarer på en lang række ofte stillede spørgsmål, der knytter sig til lån. Man betjener sig selv med låneberegneren, hvorefter man tilsendes lånetilbud fra de 15 samarbejdspartnere. 


Anmeldelse af LendMes ekspeditionstid

LendMe kører med korte svartider på låneansøgning. Allerede få minutter efter, du har sendt din ansøgning afsted, modtager du de første tilbud i din indbakke, og efter senest et døgn har du dem alle. Udbetaling af lån sker inden for tre hverdage, men ofte mindre.


Vurdering af andre fordele

Hos samarbejdspartnerne kan du være heldig at få fingrene i gode fordele som eksempelvis rabat i netbutikker eller en gratis rejseforsikring. Ikke alle partnere tilbyder de samme fordele, men for de fleste af dem gælder det, at det er muligt at indfri sin gæld før tid og således spare penge i renter og gebyrer. Visse partnere tilbyder desuden betalingsfri perioder, og hos nogle kan du også købe en låne- eller kreditforsikring.


Lendme Låneberegner
10.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
3.6 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


LendMe Lån

Beløb10.000 – 500.000 kr.
Løbetid12 – 180 months
Rente3.55 – 21.93 %
ÅOP3.34 – 24.99 %
Alder23 år

Fordele ved LendMe

 • Sammenlign lån fra hele 15 låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Ulemper ved LendMe


Anmeldelse af LendMe kundeservice

Du kan kontakte LendMe på både e-mail og telefon, hvis du har brug for at komme i kontakt med en medarbejder. LendMe har åbent til kl. 16 på hverdage og lukket i weekenden. Uden for åbningstid kan man finde svar på en række ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden.

Man behøver ikke lede længe for at finde oplysninger om åbningstider eller kontaktmuligheder, og det er i det hele taget let at benytte hjemmesiden.

Kunderne er mildest talt vilde med LendMe og giver så meget som fem ud af fem mulige stjerner på Trustpilot. Det gennemgående udsagn går på, at processen omkring sammenligning og evt. lån hos samarbejdspartnerne fungerer let og gnidningsløs. Mange kunder fremhæver også kompetent service fra medarbejderne.

Info om LendMe

BankLendMe
AdresseCarl Jacobsens Vej 16, st., 2500 Valby
Email[email protected]
Telefon70 60 62 62

Åbningstider for kundeservice

Mandag10:00 – 16:00
Tirsdag10:00 – 16:00
Onsdag10:00 – 16:00
Torsdag10:00 – 16:00
Fredag10:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos LendMe

Det er gratis og uforpligtende at benytte LendMe, og dette er uden tvivl medvirkende til, at virksomheden på kun seks år har opnået så stor succes, som den har.

Da LendMe ikke selv tilbyder nogle former for lån, er det de 15 samarbejdende banker og låneudbyderes priser, man får, når man benytter LendMe. Renter, ÅOP og gebyrer kan variere meget mellem låneudbydere, og netop derfor er det meget værd at kunne sammenligne lån. Tidligere måtte man ansøge hos hver enkelt låneudbyder, men med sammenligningstjenesterne kan man med en enkelt låneansøgning modtage tilbud fra mange låneudbydere.

Også gebyrer varierer og disse vil ligeledes fremgå af de fremsendte lånetilbud. Her er der stor forskel på parternes priser, og således opkræver Resurs Bank så meget som 3.000 kr. i oprettelsesgebyr, mens man hos Re:member slipper med 300 kr. Et højt oprettelsesgebyr kan dog opvejes af en lavere rente eller ÅOP. For at få et komplet overblik over, hvad et lån egentligt koster, kan man med fordel se på det samlede tilbagebetalingsbeløb, når man sammenligner de modtagne lånetilbud, for her er alle omkostninger indregnet.

Med låneberegneren kan man selv sammensætte sit lån ud fra løbetid og lånebeløb, og herudfra sende sin låneansøgning, som går ud til de 15 partnere. Her bør man være opmærksom på de månedlige afdrag og lade disse være styrende for lånets løbetid, for netop de månedlige afdrag er af stor vigtighed at overholde.


Krav for at låne gennem LendMes samarbejdspartnere:

 • Du skal være fyldt 18 år (hos enkelte partnere 20 eller 21 år)
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have bopæl i Danmark

Vurdering af online brugervenlighed

LendMes hjemmeside er meget overskueligt opbygget og holdt i et venligt og informativt design. Det er let at orientere sig på siden, og man finder mange nyttige informationer om produkterne.

Med låneberegneren beregner man selv sit lån ud fra løbetid og lånebeløb, og beregneren er både let og praktisk at bruge. Efter man har indstillet de to parametre og angivet sine personlige oplysninger, sendes låneansøgningen afsted, og der er altså tale om en meget simpel og brugervenlig proces. Ofte tager det mindre end fem minutter at udfylde ansøgningsskemaet, så det er dermed ikke tiden, der skal være grunden til ikke at benytte LendMe.


Anmeldelse af LendMes ekspeditionstid

Når du har indsendt din låneansøgning, går der kun få minutter, før de første tilbud fra partnerne lander i din indbakke, og efter senest 24 timer har du modtaget alle tilbud. Hvis partnerne har brug for at indhente yderligere oplysninger, kan der gå lidt længere tid.

Også når det gælder udbetalingstiden, går det hurtigt. Flere af partnerne udbetaler pengene umiddelbart efter, du har accepteret låneaftalen, mens der hos andre kan gå op til tre hverdage. Pengene udbetales som udgangspunkt til din Nemkonto.


Vurdering af andre fordele

De 15 samarbejdspartnere kører med forskellige fordele, og således kan der hos blandt andet Express Bank være mulighed for betalingsfri perioder. Det kan være en god løsning, hvis man eksempelvis får en stor uforudset udgift, så man ikke har råd til at afdrage på sit lån i en mindre periode. 

Størstedelen af partnerne tilbyder kunderne at betale deres lån ud før tid, hvis man får mulighed for det. Det gør man ofte ikke, da der jo var en grund til, at man var nødt til at låne, men hvis man eksempelvis arver en sum penge eller vinder i lotteriet kan man spare penge ved at indfri sit lån før tid.

Herudover tilbyder visse af partnerne tilkøb af låne- og kreditforsikringer, som kan komme i spil, hvis man mister sit arbejde eller bliver syg, så man ikke kan afdrage på sit lån.


Andre informationer om LendMe

LendMe samarbejder med nedenstående banker og låneinstitutter. Disse kan ændre sig, men på hjemmesiden kan du altid holde dig orienteret om de aktuelle partnere.

 • Resurs Bank
 • Basisbank
 • Pensam Bank
 • Express Bank
 • Nordea
 • Sparxpres
 • Re:member
 • Facit Bank
 • Spar Nord
 • Santander Consumer Bank
 • Minifinans
 • Ikano Bank
 • Ferratum Bank
 • Nordfyns Bank
 • Unilån

Konklusion på LendMe anmeldelse

Hvis du har brug for at låne penge, kan du med fuldstændig ro i maven benytte LendMe til at sammenligne priser, inden du beslutter dig. LendMe har den højeste score, man kan få på Trustpilot og ligger foran alle de andre sammenligningstjenester. En høj brugertilfredshed er altid en god indikator for, om en forretning eller service er værd at benytte.

Ikke nok med at brugertilfredsheden er i top, men LendMe har også markant flere samarbejdspartnere end de fleste konkurrenter, hvilket betyder, at du får mere at vælge mellem, når du sammenligner lån.

Inden man trykker på knappen og sætter sig i gæld, er det altid en god idé at overveje, hvor nødvendigt lånet er, og om der findes alternativer til at låne, eksempelvis at spare sammen eller låne af et familiemedlem, hvis der er tale om en akut udgift som en stor tandlægeregning eller at din fryser går i stykker og du må ud at købe en ny. Det kan dog ske, at der ikke kan findes andre løsninger end at låne, og da kan du med fordel benytte LendMe til at sammenligne lånemuligheder.

Moneylender > LendMe anmeldelse

Nyheder