Minilån – Din guide til de bedste minilån

Står du og mangler lidt lommepenge til ferien? Tilskud til bøgerne på studiet? Eller vil du gerne have lidt ekstra råderum i din økonomi?

Uanset årsag, kan et minilån være en ideel løsning til dine mine lånebehov. Lån 100, 500, eller helt op til 12.000 kroner. Beløbet er op til dig!

Typisk kaldes det et minilån, hvis beløbet er under 5.000 kroner, men der findes stadig låneudbydere, som tilbyder minilån med lav rente på helt op til 12.000 kroner.

Vi giver dig her svar på:

 1. Hvordan et minilån fungerer
 2. Hvorfor et minilån kan være en god løsning til dig
 3. Hvordan du finder, sammenligner og optager et minilån online

Et minilån er et lille kviklån, som typisk består af et mindre beløb. Processen er hurtig, og i de fleste tilfælde har du pengene på din konto indenfor få dage. Har du lige fået et slagtilbud, du bare ikke må sige nej til, så er der ikke altid tid til at vente på banken.

Bankenes processer er ofte langsommelige og tidskrævende – så hvis tiden er knap, er der ikke tid til at vente. Et minilån kan sikre dig, at du modtager pengene næsten med det samme, så du kan slå til, når muligheden byder sig.

Derudover behøver du ikke stille sikkerhed for dit lån, da du ikke bliver bedt om at pantsætte værdier som ejendom og bil. Det eneste, låneudbyderne af minilån gør, er at lave en hurtig kreditvurdering – og så er pengene på vej til dig.

Lån penge nu med et minilån og opfyld dine drømme i dag. 

Hvad er et minilån?

Et minilån er, som navnet indikerer, en låneform, er indbefatter et lille lånebeløb. Oftest er minilånet også kortfristet, hvilket vil sige, at løbetiden er kort. Det falder under samme paraply som kviklån, SMS lån og hurtig lån.

Fælles er, at du ikke behøver stille sikkerhed, og at du har pengene kort efter du har ansøgt. I nogle tilfælde samme dag! Dette kan lade sig gøre med “straksoverførsel”. Har du aldrig hørt om det før, kan du læse mere om det her på Nationalbankens hjemmeside.

Enkelte minilån kan endda optages som gratis lån. Dette betyder, at dit første lån er uden gebyrer og renter. Det er oftest kortfristet – så hvis du har mulighed for at betale tilbage allerede den første måned, er der mange fordele ved at optage et gratis lån.

Minilån 30 dage – gratis

Ja, det er muligt at optage dit første minilån gratis hos visse udbydere. Dog gør dette sig kun gældende for dit første lån. Her skal du være opmærksom på, at lånet ofte vil have en kort løbetid på 30 dage.

Disse rente- og gebyrfrie minilån 30 dage tilbydes ofte som fleksible kassekreditter, hvor du kan låne fra 100 – 20.000 kroner alt afhængig af den låneudbyder, du søger hos.

Du kan optage minilån 30 dage gratis hos bl.a.: 

 • Ferratum: Lån fra 1.500 – 20.000 kroner rente- og gebyrfri
 • VIVUS.DK: Lån op til 6.000 kroner gratis som ny kunde
 • LendOn: Lån fra 500 – 15.000 kroner uden renter og gebyrer

I vores låneoversigt får du overblik over alle minilån 30 dage gratis på markedet i dag.

Hvilke minilån uden sikkerhed findes der?

I dag er der mange aktører på markedet, som tilbyder minilån uden sikkerhed. Renter, gebyrer og løbetid afhænger af den enkelte låneudbyder. Bankerne tilbyder sjældent lån i den størrelse til en favorabel rente, da de skal igangsætte et større maskineri for at gennemføre din låneproces.

Derfor er markedet for minilån stort, og du kan finde et utal af låneudbydere, som kan konkurrere med de renter og gebyrer, din bank kan tilbyde dig.

Mange af de store og erfarne aktører på onlinemarkedet tilbyder minilån.

Et minilån, der især er populært blandt de danske forbrugere, er L’easy Minilån. Her kan du låne fra 1.000 – 15.000 kroner til fornuftige renter og med en fleksibel afdragsordning på op til 36 måneder.

Du kan dog finde utallige lånemuligheder på nettet, hvis du gerne vil låne et mindre beløb, vi her kalder minilån.

Find dem alle på Moneylender og sammenlign lånevilkår, så du finder den rette løsning til dine lånebehov.

Minilån – RKI ingen hindring? 

Der er mange grunde til, at du kan blive registreret i RKI. Det kan være en skilsmisse, arbejdsløshed eller en masse uforudsete regninger, du ikke har kunnet betale til tiden. Dette tager låneudbyderne desværre ikke hensyn til – og derfor er det ikke muligt at optage et minilån trods RKI. 

Hvis du ønsker at få fjernet din registrering kan du gøre en af 2 ting:

 • Betal din gæld
 • Vent 5 år

Når din gæld er betalt, skal du kontakte RKI for at få din registrering slettet. Det kan tage et par dage, før dette går igennem i systemet. Kan du ikke betale din gæld, er det muligt at vente 5 år. Herefter bliver din registrering fjernet, og du kan igen ansøge om et minilån online.

Vi anbefaler dog, at du forsøger at betale din gæld, da dette gør din økonomi mere overskuelig – og du får langt mere frihed til at opfylde dine drømme.

Læs mere om RKI og dine muligheder her.

Hvorfor optage et minilån nu?

Der kan være mange årsager til at optage et minilån. Måske har du fået en uforudset regning? Vaskemaskinen er gået i stykker? Du får måske forhøjede udgifter eller skal betale depositum for en større rejse?

Uanset hvad din årsag er, kan et online minilån være den oplagte løsning til dig. Lån eksempelvis 100 kroner eller et minilån 5.000 kroner – til lige, hvad du har lyst til.

Minilån fordele

Du får som regel følgende fordele, når du søger om et minilån på nettet:

 1. Online ansøgning med dit NemID, som du kan udfylde fra enhver enhed (computer, tablet, smartphone)
 2. Kun få basale krav til dig som låntager
 3. Hurtig svar- og udbetalingstid
 4. Kortfristet lån, der hurtigt gør dig gældfri igen
 5. Ingen krav om sikkerhedsstillelse, dokumentation og begrundelse

Minilån: Krav og betingelser til debitor

Når du ansøger om et minilån online, vil du hurtigt opleve en hurtig og smertefri ansøgningsproces. Du slipper nemlig for at finde bunkevis af papirer frem og stille op til mange møder i banken.

Der er derfor kun få krav og betingelser, du skal leve op til:

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal være fyldt mindst 18, 20, 21 eller 25 år på ansøgningsdagen
 • Du skal have dansk statsborgerskab og CPR nummer

Derudover kigger låneudbyderne også på, om:

 • Du har gæld andetsteds
 • Du har fast indtægt
 • Du har værdier i ejendom eller bil

Det er altså ikke alle forbrugere, der får det grønne lys på deres ansøgning.

Hvordan får jeg et billigt minilån og en bedre rente?

Det er muligt at optage et minilån i dag – også selvom du har gæld andetsteds. Det kan dog påvirke, hvilken rente du får tilbudt. Ønsker du en bedre rente, kan du finde en medansøger. Dette kan give jer en bedre rente og derved et billigere lån.

Du skal se renten som den pris, du betaler for lånet. Jo større risiko låneudbyderen løber ved at låne dig penge, jo højere bliver din rente. Hvis I er to som ansøger om lånet, betyder det samtidigt større sikkerhed for låneudbyderen – og derved kan I typisk få tilbudt en bedre rente.

Hvilke risici løber jeg ved at optage et minilån?

Du har måske hørt, at det er risikabelt at optage lån på nettet. Dette er ikke nødvendigvis sandt.

Måske har du hørt, at renterne er tårnhøje? Det passer heller ikke.

Nogle gange kan omkostningerne godt overstige et konventionelt banklån. Dette sker primært fordi, du ikke skal igennem en grundig godkendelsesproces. Renten kan derfor anses som en garanti for, at udbyderen får betaling for lånet.

Men så længe, du har overblik over, hvorvidt du kan tilbagebetale til tiden, kan der faktisk være penge at spare ved et minilån. Derudover giver minilån online også en større frihed, da ingen bestemmer, hvad du bruger dine penge på.

Læs også: 7 tips til at spare penge i hverdagen (sponsoreret artikel)

Du skal hverken stille sikkerhed eller forsvare dine drømme overfor din bankrådgiver.

Vil du gerne optage et minilån, bør du overveje:

 • Om du kan tilbagebetale lånet
 • Hvor lang en løbetid, du har brug for
 • Hvor dyre renter, du er villig til at betale

Ligegyldigt om du optager et lån i banken eller online, bør du altid være realistisk om, hvorvidt du kan betale det tilbage. Det er også vigtigt, at du har overvejet alle dine lånemuligheder.

Vi vil gerne hjælpe dig med at overveje alle disse faktorer. Derfor har vi hos Moneylender gjort det nemt og bekvemt for dig at sammenligne dine muligheder for at optage et minilån nu.

Hvordan finder jeg det billigste minilån?

Når du sammenligner de forskellige billige minilån online, er der flere faktorer, du skal være opmærksom på

 • Rentesatsen
 • Ekstra gebyrer
 • ÅOP (Årlige Omkostning i Procent)

Det siger sig selv, at renten er med til at afgøre, hvor meget du skal betale for lånet hver måned. Men du bør også overveje de øvrige gebyrer, der bliver pålagt lånet. Særligt i forbindelse med stiftelse og administration vil der typisk blive opkrævet et gebyr.

Hvis du gerne vil finde den pris, du samlet set kommer til at betale for lånet om året, bør du kigge på ÅOP’en. Denne er en gennemsigtig og effektiv måde, hvorpå du kan sammenligner priser på lån.

Når du sammenligner lånenes ÅOP, sidestiller du deres fulde omkostning. Derved overser du ikke skjulte gebyrer og renter.

Det er kun relevant at sammenligne ÅOP på de samme typer lån. Du skal altså kun sammenligne lån med samme størrelse og løbetid.

Du vil eksempelvis få et meget misvisende resultat, hvis du sammenligner et stort forbrugslån med et lille minilån. Her vil minilånet vise en langt højere ÅOP, da oprettelsesgebyret vejer tungt i den samlede beregning grundet det lille lånebeløb og den korte løbetid. 

Minilån – sådan foregår processen

Når du har sammenlignet de forskellige minilån her hos Moneylender, skal du i gang med ansøgningsprocessen.

Her skal du udfylde:

 • Informationer som navn, adresse osv.
 • CPR-nummer
 • Indkomstforhold
 • Månedlige udgifter
 • Tidligere gæld
 • Indehavende i form af bolig(er) og bil

Når du har udfyldt dine personlige informationer, skal du også indberette dine indkomstforhold, samt dine månedlige udgifter. Du skal også fortælle, om du har gæld og hvor meget denne er på.

Du kan sagtens blive godkendt til et lån, selvom du har gæld i forvejen. Du skal blot informere om dette, så låneudbyderen kan få et overblik over din økonomi.

De sikrer sig herved, at de kun låner penge ud, som kan blive betalt tilbage. Du sikrer dig samtidigt, at du ikke optager et lån, du ikke har råd til. Sådan finder I sammen det bedste minilån og den mest hensigtsmæssige afbetalingsløsning til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket lån du vil søge, anbefaler vi, at du sender en ansøgning afsted til et udvalg af udbydere.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Så du kan frit ansøge om så mange lån, du har lyst til. Det kan desuden være en god idé at indhente en række lånetilbud, så du får et grundigt og nøjagtigt overblik over de forskellige lån og deres omkostninger.

Når du har fundet det rette lånetilbud til dig, godkender du blot kontrakten ved at underskrive med dit NemID.

Skriv under med NemID

Når du har udfyldt din ansøgning, underskriver du med NemID. Dette gør processen nem, sikker og hurtig. Det giver låneudbyderen adgang til dine oplysninger hos SKAT. Det sikrer også mod forfalskning og snyd.

Når ansøgningen bliver godkendt, skal du også bruge dit NemID. Det fungerer nemlig som din underskrift! Det er smart og simpelt. Dagene, hvor du skulle løbe frem og tilbage til bankerne, vente på forsinkede breve med posten og utydelige underskrifter, er ovre. Dette sætter i den grad tempoet op på din låneproces. 

Hvor mange penge kan jeg låne med et minilån?

Et minilån indebærer et mindre beløb fra 100 – 20.000 kroner. Holder du dig indenfor beløbsrammen, er det helt op til dig, hvor meget du vil låne. Men det er godt at have en idé om størrelsen på det lån, du har brug for, før du går i gang med at ansøge.

Det smarte ved et minilån er, at det kan være helt ned til 100 kroner. Så står du og mangler lidt ekstra sidst på måneden eller på dagen inden, du får løn eller SU, kan et lån på 100 eller 500 kroner straks give dig ro i sindet.

Er det et større beløb, du har brug for her og nu, kan du også trygt tage et minilån med hurtig udbetaling. Der er ingen grund til at vente længe med at få repareret vaskemaskinen, booke drømmerejsen eller købe bøgerne til studiet.

Sammenlign minilån på Moneylender

Hos Moneylender har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde det bedste minilån online. Med vores sammenligningstjeneste skal du blot indtaste, hvor meget du gerne vil låne og hvor gammel, du er. 

Så kan du nemt og bekvemt sammenligne markedets bedste minilån på ingen tid. Der er ingen grund til at sidde og lede rundt på alle mulige hjemmesider. Du behøver kun Moneylender.

Vi er glade for at kunne gøre din låneproces mere gennemsigtig, nem og overskuelig.