L’easy anmeldelse

L’easy er en af de førende forretninger i Danmark, når det gælder køb af hvidevarer, husholdningsapparater og elektronik med finansiering, og herudover tilbyder L’easy også kontantlån uden sikkerhed. Det er let og hurtigt at ansøge om lån, og der er tale om hurtig svartid på låneansøgning samt udbetaling af pengene til egen konto. 

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4

L’easy produkter

1.190 har valgt dette de sidste 31 dage
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Torsdag 8:00
  • Hurtigt svar på din ansøgning
  • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
  • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %.

Om L’easy Minilån

L’easy er en landsdækkende forretning og opererer med to forretningsben. L’easy sælger, leverer og installerer hårde hvidevarer og elektronikprodukter kontant eller med finansiering, og herudover tilbyder virksomheden også kontantlån uden sikkerhed i ejendom eller andre værdier. 

L’easy henvender sig til voksne danskere i alle aldre og tilbyder produkter til alle livets faser lige fra gamingudstyr til vaskemaskiner og fladskærms-TV. Hos L’easy er det muligt at betale kontant men også at vælge en afbetalingsløsning, hvor prisen for varen betales af over måneder eller år, hvis man foretrækker det. 

Den del af L’easys forretning, der omhandler lån, henvender sig ligeledes til alle aldersgrupper over 18 år, og her kan kunderne låne op til 150.000 kr. uden at stille sikkerhed. Der tilbydes dog kun et enkelt lån, og dermed er udvalget ikke så bredt, som hos en del konkurrenter. Til gengæld er det let at orientere sig om muligheden for at låne hos L’easy, og tilsvarende let at ansøge om lån. 

L’easy blev grundlagt i midten af 1980’erne og har alle årene været ejet af Niels Thorborg. L’easy ejer i dag den kendte isenkramkæde Inspiration samt halvdelen af hvidevareforretningen Wupti.com.

Opsummering af L’easy anmeldelse  

L’easy tilbyder hurtige, effektive og ikke mindst brugervenlige løsninger inden for online forbrugslån uden sikkerhed. L’easys hjemmeside er enkel at benytte, og med den praktiske låneberegner er det nemt at finde frem til netop det lån, der passer til ens økonomi. Som med alle forbrugslån opererer også L’easy med renter og kreditomkostninger, der ligger i den høje ende. 


Anmeldelse af L’easy kundeservice

L’easy kendetegnes af en høj grad af service, og kunderne angiver således, at det er nemt og hurtigt at benytte L’easys services og ydelser. Virksomheden får fire ud af fem stjerner på Trustpilot, hvilket må siges at være ganske godt. Med de lange åbningstider og flere kontaktmuligheder er det let at komme i kontakt med en medarbejder, hvis man har spørgsmål til ydelserne eller produkterne. 


Priser og tilbud hos L’easy

L’easys tilbyder forbrugslån uden sikkerhed på helt op til 150.000 kr. med en løbetid på op til 10 år. L’easy matcher som udgangspunkt markedet rimelig godt, dog hælder de lidt til den dyre side, når det gælder renter og diverse kreditomkostninger. Med den praktiske låneberegner er det muligt at se prisen for de enkelte lån og sammensætte dem, så de passer til ens økonomi. 


Vurdering af online brugervenlighed

L’easys hjemmeside er enkelt opbygget, og der er således ikke så meget at tage fejl af. Kun de mest nødvendige informationer er medtaget, og man kunne ønske sig en smule flere oplysninger om vilkår o.a. Disse fremgår dog ved fremsendelse af lånetilbud. 


Anmeldelse af L’easys ekspeditionstid

Når det gælder svartid på låneansøgning samt udbetaling af lånet, er L’easy foran adskillige konkurrenter med en svartid på under en time og udbetaling inden for højst to hverdage. Dette er dog ikke helt så hurtigt som de meget hurtige hurtiglån, hvilke man kan overveje, hvis det skal gå ekstra stærkt. 


Vurdering af andre fordele

Hos L’easy har man som låntager 14 dages fortrydelsesret, hvis man skulle have ombestemt sig og alligevel ikke ønsker at låne. Da kan man rulle aftalen tilbage 14 dage fra den dag, man har underskrevet den. Det er desuden muligt at betale lånet ud før tid, hvilket kan være en fordel, hvis man har mulighed for det. Man bør dog aldrig optage nye lån for at betale andre lån ud. 


LEASY Minilån Låneberegner
10.000 kr. 100.000 kr.
24 måneder 102 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


L’EASY Minilån

Beløb10.000 – 50.000 kr.
Løbetid24 – 120 måneder
Rente9.9 – 19.56 %
ÅOP11.94 – 24.87 %
Alder21 år

Fordele ved L’easy 

  • Lån helt op til 150.000 kr. uden sikkerhed 
  • Hurtig svartid og udbetaling 
  • Mulighed for at betale lånet ud før tid

Ulemper ved L’easy


Anmeldelse af L’easy kundeservice

Hvis man har brug for at ringe til L’easy, skal man ikke lede længe efter telefonnummeret, for det står øverst på alle sider og er tilmed meget let at huske, for her er der blot tale om fire ottetaller. Kundeservice optræder ikke i hovedmenuen men kan findes nederst i højre hjørne på alle sider. Her er det dog sparsomt med information, og således har L’easy ikke en sektion med svar på de mest almindelige spørgsmål, som det ellers ses hos mange konkurrenter. 

Det er muligt at kontakte L’easy både pr. telefon og mail, og i den lyserøde kundeservice-popup er det muligt at anmode om at blive ringet op. 

L’easy nyder generelt en høj kundetilfredshed og scorer således fire ud af fem stjerner på Trustpilot. Blandt de positive tilkendegivelser ses mange udsagn om, hvor nemt og hurtigt det er at handle med L’easy samt en god kundeservice.  

Ser man på de negative, drejer det sig i flere tilfælde om, at man har fået tilsendt brugte varer eller er blevet sendt til inkasso, hvilket ofte bunder i, at man ikke har sat sig ind i tingene, inden man indgik aftale. Da kan man sige, at der er plads til forbedring i forhold til at oplyse om vilkår omkring finansiering, men her ligger L’easy desværre på linje med mange andre låneudbydere. 

L’easy har åbent hver dag hele ugen og kan således også kontaktes i weekenden og alle dage helt til kl. 18, hvilket må ses som et udtryk for at møde kunderne, når de har tid. 

Info om L’easy

BankL’easy
AdresseØstre Stationsvej 1-5 – 5000 Odense C
EmailL’easy@L’easy.dk
Telefon88 88 88 88

Åbningstider for kundeservice

Mandag08:00-18:00 bogholderi 08:00-16:00
Tirsdag08:00-18:00 bogholderi 08:00-16:00
Onsdag08:00-18:00 bogholderi 08:00-16:00
Torsdag08:00-18:00 bogholderi 08:00-16:00
Fredag10:00-18:00 bogholderi 08:00-15:00
Lørdag10:00-18:00 bogholderi 08:00-15:00
Søndag10:00-18:00 

Priser og tilbud hos L’easy

Hos L’easy er det muligt at tage et forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 150.000 kr. uden at stille sikkerhed i fast ejendom, bil eller andre værdier. Lånets løbetid kan være fra to år og op til ti år. Prisen for det enkelte lån afhænger af flere faktorer, herunder lånebeløb men også, hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale lånet over. Man kan derfor ikke sige en fast pris, det koster at låne. 

Et forbrugslån er aldrig billigt, og over hele linjen af låneudbydere er der tale om høje renter og kreditomkostninger. Selvom kontantlån generelt er dyre, ligger L’easy dog i den høje ende, og hvis man således er ude efter et af de mere billige lån, er der bedre bud end L’easy. 

I låneberegneren på L’easys hjemmeside er det muligt at se et eksempel på, hvilke omkostninger der er forbundet med et lån, men de enkelte gebyrer er ikke udspecificeret. I sidste ende er det dog det samlede tilbagebetalingsbeløb, der tæller, og det kan man se her. 


Krav: 

  • Lån hos L’easy er kun for privatpersoner 
  • Du skal have bopæl i Danmark 
  • Du skal have NemID 
  • Du skal være fyldt 18 år 

Vurdering af online brugervenlighed

Hjemmesiden er meget enkelt opbygget og i signalfarverne sort og gul, som gør det let at læse og finde information. I den overskuelige hovedmenu finder man produktkategorierne, og det er således let at navigere på siden. 

Når det gælder lånesektionen, er det let i låneberegneren at skrue på knapperne og angive lånebeløb og løbetid og derefter aflæse det månedlige afdrag, der passer til ens økonomi. Herefter kan man med få klik og indtastning af ganske få oplysninger ansøge om lånet.  

Inden man eventuelt vælger at ansøge om lånet, kan man udover de månedlige afdrag også aflæse information om renter, ÅOP og andre kreditomkostninger på det enkelte lån. 


Anmeldelse af L’easys ekspeditionstid

Hos L’easy er der hurtig betjening, og man får svar på sin låneansøgning allerede inden for en time, hvilket gør L’easy til en af de hurtigste på markedet. Det står låntager frit for på dette tidspunkt at takke nej til lånetilbuddet, hvis man skulle have ombestemt sig. 

Hvis man bliver godkendt til et lån hos L’easy udbetales pengene til ens konto efter højst to hverdage. Også her ligger L’easy blandt de hurtigste, men hvis man har brug for pengene endnu hurtigere, kan det være en mulighed i stedet at overveje et kviklån


Vurdering af andre fordele

Hvis du vælger at optage et lån hos L’easy, har du 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du har indgået låneaftalen, hvilket i praksis vil sige, den dag du har underskrevet kontrakten. Selvom man har denne fortrydelsesret, bør man alligevel tænke sig om, inden man indgår låneaftalen. 

Med et lån fra L’easy bestemmer man selv, hvor meget man vil låne og hvor lang løbetid, man ønsker at sprede lånet over. Denne fleksibilitet kan være meget værd, da man på denne måde selv kan sammensætte lånet, så det passer til de muligheder, man har for at betale tilbage. 

Herudover kan du hos L’easy til hver en tid vælge at betale dit lån ud, hvis du får mulighed for det. Det kan være aktuelt i det tilfælde, at du eksempelvis får penge tilbage i skat, vinder i lotteriet, tjener på dine aktier eller måske arver en sum penge. Da kan det i mange tilfælde være en fordel at betale sit lån ud og dermed spare penge til renter og kreditomkostninger. 


Andre informationer om L’easy 

L’easy tilbyder som tidligere nævnt også salg af hvidevarer, husholdningsapparater og elektronikprodukter, herunder computere, TV og telefoner. Produkterne kan købes med eller uden finansiering, og på hvidevarer kan man tilkøbe levering og installation af eksempelvis vaskemaskine og andre hvidevarer. 

L’easy har været på hvidevaremarkedet i mange år og nyder godt af et stort kendskab hos forbrugerne. Ikke mindst de populære TV-reklamer med den flinke, men fiktive, servicetekniker Peter ligger dybt i bevidstheden hos mange danskere og har i høj grad været med til at forme virksomhedens image som brugervenlig og servicemindet. 


Konklusion på L’easy anmeldelse 

Alt i alt adskiller L’easy sig ikke nævneværdigt fra mange af sine konkurrenter, og ligesom mange andre i lånebranchen er det let og hurtigt at optage et lån hos L’easy. Der er ingen dikkedarer og alle kan med få klik ansøge om et forbrugslån uden sikkerhed. 

Et forbrugslån er aldrig billigt, heller ikke hos L’easy, og også her skal man som låntager være opmærksom på, hvad man går ind til, og ikke mindst være sikker på, at man har råd til at betale de månedlige afdrag på lånet. Dette kan man sikre sig ved med låneberegneren, som angiver, hvor meget der skal betales hver måned.

Moneylender > L’easy anmeldelse

Nyheder