Nemme lån
Find nye nemme lån her

Nemme lån

Har du brug for at låne lidt ekstra penge, behøver det ikke at være en besværlig og tidskrævende proces. Du kan faktisk optage nemme lån på nettet, hvor du slipper for en omfattende låneproces.

Blandt online låneudbydere bliver der desuden ikke stillet lige så høje krav til dig som låntager, hvis vi sammenligner med den traditionelle bank.

Lyder nemme lån som en god løsning til dig?

Så skal du bare læse med her!

I det nedenstående kan du læse meget mere om de hurtige nemme lån. Vi give dig tilmed et bredt overblik over nye online lån, der er nemme at få i hus.

Nemme lån online

Hvad er nemme lån?

Nemme lån hører til den lånetype, der foregår på nettet, hvor låneprocessen er hurtig og ubesværet. Et nemt lån indebærer typisk et lille lånebeløb og en kort løbetid, da disse lån kan godkendes på baggrund af kun få oplysninger om låntager. Det nemme lån bliver ofte overført til din konto indenfor et par timer.

Find nye nemme lån på Moneylender

Det online lånemarked er i konstant udvikling, da nye låneudbydere løbende ser dagens lys. Dette kan både være en fordel og ulempe. 

Fordelen er uden tvivl, at du nærmest har uendelige muligheder for at optage nemme lån på nettet.

Ulempen er samtidigt, at det store udvalgt gør det langt mere forvirrende og overvældende at finde den helt rette låneløsning til lige netop dig.

Derfor anbefaler vi, at du gør brug af en online sammenligningsportal som Moneylender, så du får et nemt og overskueligt overblik over mange af dine lånemuligheder.

Lånelisten sammenligner lånene ud fra: 

 • Lånebeløb
 • Løbetid
 • Aldersgrænse
 • ÅOP
 • Fordele
 • Låneeksempel

Vi gør vores ypperste for at opdatere vores låneoversigt med nye nemme lån på markedet, så du ikke går glip af flere spændende online låneforslag.

Hvilke lånetyper er nemme og hurtige?

Søger du gode låneløsninger, der er nemme at optage? Så finder du nogle af dine bedste muligheder på nettet.

Det er nemlig de såkaldte forbrugslån hos online udbydere, der som regel ikke sætter så strenge krav, som din bank muligvis gør. Går du ned i din bank for at snakke med din bankrådgiver om muligheden for et lån, kan du ikke slippe uden om at indsende forskellige dokumenter, før du kan blive godkendt.

Når du låner nemt online, så er det også dig selv, der bestemmer, hvad du vil bruge pengene på – om du søger lån til julgaver, en rejse eller noget helt andet, det blander udbyderen sig ikke i.

Et banklån er derfor ikke et nemt lån, men derimod et ret besværligt et af slagsen – især hvis du sammenligner med små forbrugslån på nettet.

Forbrugslån er en overordnet betegnelse for andre nemme lånetyper, såsom kviklån, minilån, SMS lån og lignende.

Det er særligt de små lånebeløb, der er de mindst besværlige at optage. Her skal du bare være opmærksom på, at du skal betale lidt mere for lånet, da renten og ÅOP’en er relativ høj.

Find bedste kviklån her
Find mikrolån online

Lån penge nemt og hurtigt online

Vil du låne penge nemt og hurtigt på nettet, har du en lang række muligheder, da markedet for online lån er i stigende udvikling.

Det skyldes tildels, at de nemme og hurtige lån er blevet så populære blandt danskerne de seneste år. Det er nemlig den lette måde, hvorpå du kan få ekstra penge direkte på kontoen uden meget besvær – og uden at vente flere dage på en godkendelse.

Låneprocessen er forskellig fra udbyder til udbyder – men det et kun små detaljer, der skiller dem ad. Lang de fleste online låneudbydere forlanger ikke mangle oplysninger om dig, før du kan få bevilget et lån.

Og så foregår hele låneprocessen på nettet.

Det eneste, du skal sørge for, er at have en tablet, computer eller smartphone ved hånden (og naturligvis en fungerende internetadgang).

Husk også dit NemID! Du skal både bruge NemID’et til at indsende din ansøgning, give samtykke og underskrive en eventuel låneaftale med dit personlige nøglekort. Opretter du ligeledes en profil på udbyderens hjemmeside, er det også NemID’et, du skal bruge til at logge ind. Dit NemID er altså en vigtig del i låneprocessen.

Fordele ved de hurtige og nemme lån

Det siger sig selv, at den helt store fordel ved hurtige og nemme lån er, at det er nemt og hurtigt at låne. Men det er ikke den eneste fordel, du får med et af de nemme lån på nettet.

Fordele:

 • Hele ansøgningprocessen foregår online med dit NemID
 • Du kan ansøge uafhængig af tid og sted
 • Du får svar på din låneansøgning inden for 1-2 minutter
 • Pengene overføres ofte til din konto samme dag
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du slipper for at indsende dokumentation
 • Du kan bruge pengene, som du vil

Som du kan se, er der rigtig mange fordele ved at vælge den nemme og hurtige løsning, når du vil låne penge.

Men alle disse fordele kommer ikke helt uden konsekvenser – særligt når det angår prisen. Det er nemlig ikke altid helt billigt at låne nemt og hurtigt på nettet. Ofte ligge renten i den lidt høje ende, og det samme gør lånets ÅOP.

Det er dog ikke helt umuligt at låne nemt til billige penge. Det kræver bare, at du sætter dig ned og sammenligner alle dine lånemuligheder, så du er sikker på at få et nemt lån til konkurrencedygtige priser.

Eksempel på et nemt lån

LåneparameterGældende vilkår
Lånebeløb7.000 – 75.000 kr.
Løbetid12 – 72 mdr.
Rente9,95 – 29,85 %
Alderskrav18 år
Krav til indkomst?Nej

Hvor mange penge kan jeg låne nemt?

Beløbet på de nemmeste lån ligger forholdsvist lavt på skalaen. Denne lånetype er nemlig lige præcis nem, fordi det kun er et lille beløb, du skal godkendes til.

Som regel ligger lånebeløbet mellem 1.000 til 50.000 kroner. Løbetiden er ofte kort, da det beløbet ikke er større, og du dermed ikke har brug for længere tid end 12-24 måneder til at tilbagebetale beløbet.

Det begynder småt at knibe med at få et nemt lån, hvis du vil låne over 100.000 kroner. Her kan du nemlig ikke slippe uden om at udfylde flere informationer om din private og økonomiske situation. Enkelte låneudbydere af større forbrugslån kræver også, at du vedhæfter dokumentation til din låneansøgning, så de kan kigge nærmere på din privatøkonomi.

Således sikrer de sig en ekstra gang, at du har økonomien til at optage et lån i den størrelsesorden.

Sådan bliver du godkendt til nemme lån

Nemme lån er, som navnet antyder, nemme. Det er derfor selvsagt nemt at optage denne lånetype, hvis vi sammenligner med de gængse banklån (som beløbsmæssigt også ligge lidt højere).

Men når det så er sagt, skal du kunne opfylde nogle standardkrav og betingelser, får du kan komme i betragtning til et lån.

Kravene varierer fra lånevirksomhed til lånevirksomhed, men der er nogle gengangere.

Du skal som regel opfylde følgende krav: 

 • Du skal være fyldt min. 18 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer og være bosiddende i Danmark
 • Du skal have en stabil indkomst
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret

Disse krav er, som sagt, kun standardkrav og giver dig blot adgang til at komme i betragning. Selvom du kan sætte flueben ud fra disse gængse krav, er det altså ikke sikkert, at du får det grønne lys på din låneansøgning.

Du må nemlig ikke glemme den afgørende del – selve kreditvurderingen. Når du indsendere en låneansøgning med dit NemID, giver du samtidigt samtykke til, at udbyderen må indhente de nødvendige skatteoplysninger om. Låneudbyderen bruger disse oplysninger til at kreditvurderer dig, hvilket sker digital og automatisk, så snart du trykker “Indsend ansøgning”.

Efter at have taget et kig på dine kreditoplysninger via Skat kan udbyderen vurdere dig kreditværdig eller ej.

Du kan dog trøste dig ved, at de helt nemme lån ikke kræver en bestemt minimumsindkomst, hvorfor det er nemmere at komme igennem nåleøjet.

Findes nemme lån også trods RKI?

Som en af de eneste krav, der er ens over hele linjen blandt udbyderene, er kravet om RKI.

I skrivende stund er det ikke muligt at optage nemme lån trods RKI (selvom de er nemme). Og det er der en god grund til.

Har du en RKI-registrering på papiret, er du i princippet stemplet som “dårlig betaler” – og hvem har lyst til at låne penge ud til en, der sandsynligvis ikke kan betale det skyldige beløb tilbage?

Istedet for at se RKI-kravet som en hæmsko, bør du se det som en oplagt mulighed for dig at komme ud af registret over dårlige betalere. Det er ingen kreditorer, der har lyst til at røre dig med en ildtang, før du får fjernet stemplet.

Så vores helt klare anbefaling er altså, at du finder plads i dit budget til at afbetale den gæld, der holder dig fanget i RKI.

Find SMS lån
Find nye lån

Ansøg nemt og enkelt online

Online låneudbydere har den mission at gøre det nemt og enkelt for dig at låne penge – og den nemmeste låneproces foregår naturligvis på nettet.

Uanset om du sidder hjemme i stuen eller er på farten, har du mulighed for at sende en låneansøgning afsted.

Nemt, ikke?

Den online låneproces forløber typisk således:

 • Gå ind på udbyderens hjemme – ofte kan du tilgå selve ansøgningsskemaet direkte fra forsiden
 • Vælg dit ønskede lånebeløb og den løbetid, du skal bruge på at betale lånet tilbage
 • Udfylde den online låneansøgning med de nødvendige oplysninger, såsom navn, bopæl, alder, indkomst og boligsituation
 • Giv samtykke og indsend din ansøgning med dit NemID
 • Modtag svar direkte på skærmen eller i en mail kort tid efter, såfremt du ansøger i deres åbningstid
 • Nærlæs lånekontrakten og godkend vilkårene med dit NemID (hvis du altså kan accepterer disse)
 • Få pengene overført samme dag eller senest dagen efter

Det lyder ikke så svært, vel?

Du ansøger 100% gratis og uforpligtende. Det er først, når du har underskrevet den tilsendte låneaftale, at du binder dig til lånet. Og selv herefter har du 14 dages fortrydelsesret.

Spørgsmål om nemme lån

Hvad indebærer et nemt lån?

Et nemt lån indebærer typisk et lille lånebeløb, en kort løbetid og kun få basale krav til låntager. Du skal bl.a. opfylde krav i forbindelse med alder, statsborgerskab, gældshistorik og (hos enkelte udbydere) indkomst. Læs mere på denne side.

Kan alle optage nemme lån på nettet?

Nej, ikke alle låneansøgere får det grønne lys. Der er især ét krav, der gør sig gældende for stort set alle låneudbydere, og det omhandler RKI: Det er ikke muligt at optage et ellers nemt lån, hvis du står registreret i RKI eller et andet gældsregister. Derudover skal du være myndig, før du vil komme i betragtning. Er du lige fyldt 18 år, kan du stadig låne penge på nettet. Find lån til 18-årige her.

Hvor meget kan jeg låne uden besvær?

Du kan typisk låne op til 10.000 kroner uden det store besvær, da der her er tale om et lille beløb. Låneudbyderen stiller altså ikke strenge krav til din indkomst, når der er ikke er tale om større lånebeløb. Vil du derimod låne over 100.000 kroner, er det sværere at blive godkendt. Læs mere her.

Hvor hurtigt bliver nemme lån udbetalt?

Da nemme lån indebærer et lille beløb, er det også muligt at få lånet udbetalt allerede samme dag, du udfylder og indsender låneansøgningen. Så længe du ansøger indenfor udbyderens åbningstid, går der ikke lang tid fra ansøgning til udbetaling. I dag benyttes straksoverførsel også af mange udbydere af nemme lån. Find dem her.

Moneylender > Nemme lån

Nyheder