Lån penge til julegaver

Julen varer længe, koster mange penge… Og det er et faktum for rigtig mange mennesker, hvilket desværre kan få megen af juleglæden til at forsvinde. Er du en del af en stor familie med flere børn, så kan julegaveindkøbene løbe op i mange tusinde kroner. Men hvad gør du så, hvis ikke du kan spare så mange penge sammen? En mulighed er at tage et lån til julegaver her:

Lån penge til julegaver

Det sidste, vi forældre ønsker, er at se vores børn blive skuffede eller kede af det. Tanken om, at vores børn sidder med tomme og bedrøvede blikke juleaften, er næsten ikke til at bære, men det er desværre en realitet for rigtig mange.

Har du ikke mulighed for at spare penge sammen til julegaverne i år, så fortvivl ej; du kan nemlig låne penge til julegaverne (artikel fra Horsens Folkeblad). Overvejer du denne mulighed, så er det godt at kende de 4 hovedkrav for at kunne optage lånet. Kravene er ganske lempelige i forhold til eksempelvis et banklån, og de lyder som følger:

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke stå registreret i Experian RKI

Kan du opfylde ovenstående krav, så er det blot at starte den kun 2 minutter lange ansøgningsproces. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende at ansøge. Bliver du godkendt, så er det bare at shoppe løs efter julegaver på afbetaling.

Er det en god ide at låne til gaver?

Det er sjældent en god ide at låne penge, og kan du undgå det, så bør du undgå det! Faktum er bare, at det er de færreste, som kan gå igennem livet uden at skulle låne penge til enten hus, bil eller forbrug.

Lån ikke mere, end du har brug for…

Dy kan låne fra et par tusinde kroner og op til flere hundrede tusinde kroner, men et godt råd er; lån aldrig mere end du har brug for. Selvfølgelig er det fristende at låne 5 eller 10.000 kroner ekstra, når du er i gang, men husk at pengene skal altså betales tilbage inklusiv renter. Så hvis du har sat dig for at låne 5.000 kr. til julegaver, så hold dig til det beløb.

Lav julegaverne selv

Vel er det nemt og hurtigt at låne penge til julegaver, men der findes faktisk et alternativ, som er næsten gratis. Er du lidt snild på fingrene, kan du faktisk lave nogle ret flotte julegaver, som malerier, fuglekasser, perlehalskæder, nøgleringe, hjemmestrikket tøj eller puder osv. osv. I modsætning til de julegaver, som du kan købe i butikkerne, så er hjemmelavede julegaver meget mere personlige, og oftest vil gavemodtageren sætte meget mere pris på sådan en julegave.

Læs også: Femina.dk: 7 julegaver, du selv kan lave

Julegaver på afbetaling eller ej?

Om du vil købe julegaver på afbetaling eller lave dem selv, det er op til dig. Uanset hvad du vælger, så husk på, at det er tanken, der tæller, og din familie vil helt sikkert have forståelse for, at din økonomiske situation ikke tillader store dyre julegaver. Det vigtigste ved julen er i bund og grund slet ikke gaverne, men det at være sammen med sin familie og bare hygge sig. Rigtig glædelig jul!

Moneylender > Forbrugslån > Lån penge til julegaver

Nyheder