Mikrolån fra 100 kr.
Stort udvalg af de bedste mikro lån

Mikrolån til mindre forbrug

Står du og skal bruge penge her og nu? Måske mangler du bøger til studiet eller en ny laptop? Har du fået en uforudset regning ind af døren, eller blev tandlægeregningen dyrere end forventet?

Grundene er mange, men løsningen kan være er den samme. Du kan nemlig optage et hurtigt mikrolån på nettet.

Mikrolån online

Læs med her og få svar på: 

 • Hvilke lånevilkår, du får med et mikrolån
 • Hvorfor et mikrolån kan være en god løsning
 • Hvordan du finder, sammenligner og ansøger om mikro lån online

Når du søger på mikrolån vil du se, at de er populære over hele Norden. Men det er vigtigt, at du kun tjekker dem ud, som du kan optage i Danmark. Derfor har vi her hos Moneylender samlet et et udvalg af de bedste mikrolån – Danmark til dig, så du kan finde et godt mikrolån til dig og dine behov.

Hvad er mikrolån?

Det kan være svært at skelne mellem mikrolån og minilån, da begge lånetyper indbefatter et lille lånebeløb og kort løbetid.

Men den grundlæggende forskel er, at et mikrolån kan fås helt ned til 100 kroner.

Et mikrolån er netop lige dét, som navnet antyder: mikro.

Når du står og har brug for en lille forbrugsvarer eller har et mindre lånebehov, så er et mikrolån en oplagt mulighed. Vi har ikke altid pengene, når vi skal bruge dem, men det behøver du ikke lade dig begrænse af.

De mindre mikrolån har oftest en kort løbetid, så du skal bare være sikker på, at du kan betale pengene tilbage indenfor kort tid. Det er den optimale løsning, hvis du har fået et slagtilbud her og nu, men først får løn om 14 dage.

Et mikrolån er et meget lille forbrugslån, og derfor skal du ikke stille sikkerhed. Ansøgningsprocessen er kort, der er færre krav til dig som ansøger, og du har pengene indenfor kort tid. En hurtig svar- og udbetalingstid er ideelt, hvis du har fået en høj eller uforudset regning, som skal betales med det samme.

Er der forskel på minilån og mikro lån?

Ja og nej. De deler samme grundform – Det lille lån med kort løbetid.

Den mest væsentlige forskel er, at et mikrolån som regel ikke overstiger 10.000 kroner. Og så kan du låne helt ned fra 100-500 kroner hos de enkelte udbydere af mikro lån.

Da lånebeløbet er ganske småt, er du normalt også i stand til at indfri dit mikrolån indenfor blot 1 måned. Derfor er løbetiden også kort – og kan i visse tilfælde være kortere end løbetiden på minilån.

Men når det er sagt, er der flere ligheder end forskelle mellem minilån mikro lån.

Læs mere om minilån her.

Se minilån online her
Find nemme lån online

Mikrolån – uden sikkerhed og dokumentation

Mangler du et mindre beløb her og nu, kan mikrolån være din redning. Det er et lille lån med en hurtig udbetaling.

I sagens natur er mikrolån altså et online lån, der indebærer et beløb fra 100 – 10.000 kroner, som du kan optage uden at pantsætte ejendele og indsende dokumentation på din økonomi.

Det vil sige, at du får et mikrolån uden sikkerhed og dokumentation, hvilket gør din låneproces langt mere simpel og bekvemt.

Vi har samlet nogle af de absolut bedste mikrolån til dig her hos Moneylender.

Vi gør det nemt og overskueligt at finde et af de bedste og hurtigste mikrolån uden sikkerhed til dig.

Har du ikke penge på kontoen før om en måned eller to? Det behøver du ikke lade dig begrænse af. Et microlån kan altså være en oplagt løsningen til dig.

Lån pengene med det samme og opfyld dine drømme og behov.

Hvorfor skal du vælge et mikrolån?

Du kender måske mikrolån små som lån, der gives i udviklingslande, så de lokale kan starte forretninger og bygge skoler. Et mikrolån i ulande kan altså få de økonomiske hjul til køre rundt.

Men et mikrolån i Danmark er et lille lån til dig, som står og mangler et mindre beløb her og nu. Mikrolånet er derfor en rigtig smart løsning, hvis fjernsynet går i stykker, eller du skal købe ekstra mange bøger til studiet.

Med andre ord, kan du få bevilget denne låneløsning til lige præcis dét pengebehov, du gerne vil have dækket. Et mikrolån har altså ikke et bestemt formål. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge beløbet.

Kan jeg optage et mikrolån i dag?

Når du optager et mikrolån, er der ikke mange krav du skal leve op til. Da det er et forbrugslån, skal du ikke igennem den langsommelige proces hos bankerne.

Banken vil sjældent låne dig så små beløber, da de sætter et helt maskineri i gang, når de gennemgår din ansøgning. Ansøger du hos en online udbyder af mikrolån, kan du låne helt ned til 100 kroner og have pengene indenfor få timer.

Det eneste, udbyderne kigger efter, er:

 • Om du er dansk statsborger
 • Om du er fyldt 18, 21 eller 23 år
 • Om du er registreret i RKI
 • Om du har NemID

Visse udbydere vil også bekræftes i, at du er i stand til at tilbagebetale beløbet indenfor den aftale tid – som oftest ikke er længere end en måned. Derfor skal du kunne vise, at du har en fast indkomst i form af bl.a. løn, dagpenge, SU og pension.

Mikrolån trods RKI?

Et mikrolån kan være lokkende, hvis du har registreret som skyldner i RKI eller Debitor Registret, da du her kan have brug for et hurtigt lån til betaling af regninger.

Men vi må desværre skuffe dig, da det i dag ikke er muligt at få bevilget et mikrolån trods RKI.

Det er der én overskyggende grund til: Låneudbyderen vil ikke løbet den store risiko at låne penge til dårlige betalere.

Derfor skal du sørge for at få din registrering slettet, hvis du vil gøre dig forhåbninger om et mikrolån.

Få større kendskab til lån trods RKI her.

Se bedste quicklån
Find SMS lån

Udbydere af mikrolån i Danmark

Når du sammenligner de forskellige mikrolån på Moneylender, vil du sandsynligvis falde over låneformidlere, du ikke kender i forvejen.

Det kan virke skræmmende at låne hos en udbyder, du ikke kender. Men det burde du ikke frygte!

I Danmark holder Finanstilsynet nemlig øje med alle udbydere af lån, investeringer og pension. Derfor kan du trygt optage dit minilån online – også selvom du ikke er bekendt med udbyderen.

I langt de fleste tilfælde, er det store og veletablerede låneinstitutter, der står bag de små og ukendte låneformidlere. Det er eksempelvis Spar Nord Bank, der har grundlagt SparXpres og Lånebanken.

Du har derfor i trygge hænder, når du optager et mikrolån i Danmark.

Det, du derimod skal være opmærksom på, er hvor meget lånet kommer til at koste dig i renter og gebyrer samt længden på løbetiden.

Det er derfor en god idé at sammenligne alle de udbydere, der kunne have interesse for dig – og være mere opmærksom på prisen end navnet.

Mikrolån – gratis?

Kært barn har mange navne – især når det omhandler mikrolån online. Denne lånetype kan nemlig sidestilles med det, vi kender som online kassekreditter. En kreditløsning består nemlig også af et lille beløb med hurtig udbetaling.

Hvis du vælger at optage en kassekredit online, kan du betegne det som et mikrolån. Du kan optage en kredit mellem 100 – 20.000 kroner, som du kan låne uden renter og gebyrer i de første 30 dage hos visse udbydere.

Det er altså muligt at finde mikrolån gratis.

Låner du eksempelvis 4.000 kroner, betaler du 0 kroner i gebyrer, 0 % i rente. Du skal kun betale de 4.000 kroner tilbage, som du har lånt, uden at overskride tidsfristen på 30 dage. Så står du og mangler pengene op til næste lønningsdag, kan dette være en fantastisk smart og billig løsning.

Skulle du låne 4.000 på din kassekredit hos banken, bliver der tillagt renter. Derfor kan det faktisk være billigere at optage et mikrolån online, end at bruge af din kassekredit på banken.

Endnu en klar fordel ved et mikrolån gratis i 30 dage er, at du ikke behøver at betale lånet tilbage indenfor den gratis periode.

Du kan beholde lånet så længe, du har behov for det. Du skal bare være opmærksom på, at du herefter skal betale en månedlig rente og eventuelle administrationsgebyrer.

Derudover betaler du kun for de penge, du reelt set bruger.

Alternativt kan du låne hos VIVUS. Denne udbyder er en af de mest velkendte på markedet. Her kan nye kunder låne fra 100 til 6.000 kroner med 50% rabat på renten i 30 dage. De har en rekordhurtig svartid, og du kan få pengene udbetalt indenfor 24 timer.

Er det dyrt at optage et mikrolån?

Du har måske fået fortalt, at det er dyrt at optage mikrolån online.

Det kan det godt være, ja.

Men hvis du undersøger markedet og sammenligner dine lånemuligheder, er der faktisk penge at spare. Det lille lån bliver ikke udbudt hos bankerne – og derfor er der mange, som vælger at optage mikrolån online.

Det betyder også, at konkurrencen på markedet er stor. Og dét er en god nyhed for dig som låntager.

Du kan nemlig finde mikrolån online til konkurrencedygtige priser og favorable lånevilkår. Det handler blot om danne et overblik over dine muligheder, hvorudfra du kan træffe et velinformeret valg.

Eksempel på et mikrolån:

Kreditbeløb:5.000 kr.
Løbetid:12 mdr.
Oprettelsesgebyr:495 kr.
ÅOP:386,80 %
Fast debitorrente:150 %
Månedlig ydelse:686,88 kr.
Samlet tilbagebetaling:13.737,50 kr.

Sammenlign mikrolån – hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du sammenligner lån, er der en række ting, du bør have for øje. Især når det angår prisen. Her skal du tage højde for:

 1. Gebyrer:
  Du kan opleve, at nogle lån har oprettelsesgebyrer og andre ikke har. Derudover kan der blive tillagt andre gebyrer, hvis lånet ikke betales til tiden, eller du ønsker at lave om i dine lånevilkår.
 2. Renter:
  Renten skal ses som den pris, du betaler for lånet. Jo større risiko, de løber ved at låne dig penge, jo højere vil din rente blive. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken rente du får tilbudt hos de enkelte udbydere.
 3. ÅOP:
  De årlige omkostninger i procent er også kendt som lånets kilopris, da denne procentsats viser den totale pris for dit lån. ÅOP er derfor en væsentlig faktor at kigge på, når du sammenligner prisen på de forskellige lån.

Når det angår kortfristede mikrolån, bør du kun benytte ÅOP til at sammenligne lån med samme størrelse og løbetid.

Det skyldes, at procentsatsen for de årlige omkostninger afhænger af disse faktorer, da et lille beløb med en kort løbetid som regel viser en høj ÅOP. Derfor bør du ikke sammenligne mikrolån med eksempelvis forbrugslån på 100.000 kroner, hvis du ønsker et nøjagtigt resultat.

Lad dig ikke skræmme af høj ÅOP på mikrolån

Når du sammenligner mikrolån, vil du opdage, at de kan have en meget høj ÅOP. Det er en af de få ulemper ved mikrolånet.

Du vil som regel opleve, at mikrolån ofte har en høj debitorrente og ÅOP. Debitorrenten kan svinge fra 0-800% og ÅOP’en ligger mellem 10-800%.

Dog er det vigtigt at understrege, at fordi ÅOP’en beregner du årlige omkostninger, er der ikke noget at sige til, at den er høj på de kortsigtede lån.

Mikrolån – vær realistisk med beløb og løbetid

Når du optager et mikrolån, kan du være heldig at finde gratis mikrolån til førstegangslånere. Her er der penge at spare på både renter og gebyrer.

Men selvom der er penge at spare, så er der også meget kort løbetid. Derfor er det vigtigt, at du er realistisk omkring, hvorvidt du kan betale dem tilbage til tiden.

Et mikrolån er ikke til dig, som er i pengenød med megen gæld. Det vil kun forværre situationen, når du skal betale lånet tilbage.

Et mikrolån er til dig, som mangler et forskud på din løn eller et ekstra rådighedsbeløb til de variable og uforudsete udgifter. Du skal være bevidst om, hvorvidt der er plads i budgettet til at betale beløbet af igen indenfor kort tid.

Den korte løbetid kan både være en fordel og en ulempe.

Fordelen er, at lånet er ude af verden næsten med det samme. Du skal hverken regne mange måneder frem eller lægge penge til side i budgettet resten af året.

Indenfor få måneder vil lånet være betalt tilbage, og du vil igen være gældsfri.

Ulempen ved den korte løbetid er, at du skal være helt sikker på, at du har pengene til at betale tilbage til tiden. Ellers kan der komme høje renter og strafgebyrer, som kan gøre lånet meget dyrt.

Er det sidst på måneden, eller savner du din løn lidt før tid, kan det i visse tilfælde være gratis at optage et mikrolån.

Brug vores sammenligningstjeneste og find ud af hvilket mikrolån, der passer til dine behov.

Ofte stillede spørgsmål om mikrolån

Hvad indebærer mikrolån?

Et mikrolån består af et lille beløb på maks. 10.000 kroner, som skal betales tilbage over en kort løbetid. Renten og ÅOP’en ligger som regel i den høje ende sammenlignet med større forbrugslån.

Hvordan fungerer mikrolån?

Mikrolån fungerer således, at du søger om lånet via udbyderens hjemmeside, indsender ansøgningen med dit NemID og vente på svar, hvilket kun tager et par minutter. Bliver din ansøgning godkendt, vil du modtage en låneaftale, som du skal underskrive med dit NemID. Herefter vil pengene ofte stå på din konto samme dag. Find lån med straksudbetaling her.

Hvad koster et mikrolån?

Prisen på et mikrolån ligger typisk i den dyre ende, når det angår renter og ÅOP. Du skal dog kun betale renter over en kort periode, hvorfor de årlige omkostninger i procent synes højere end de rent faktisk er. Vil du sammenligne de billigste lån på markedet? Så klik her.

Hvor finder jeg mikrolån?

Du finder mikrolån på nettet, hvilket vil sige, at det er online låneselskaber, der udbyder mikrolån. I låneoversigten på Moneylender finder du er stort udvalg af online lånemuligheder, der kan betragtes som mikrolån.

Hvor hurtigt bliver mikrolån udbetalt?

Et mikrolån er et hurtigt lån med straksudbetaling. Langt de fleste mikrolånsudbydere benytter sig nemlig af straksoverførsel. Det vil sige, at du allerede modtager pengene indenfor et par timer, hvis du bliver godkendt indenfor udbyderens åbningstid.

Moneylender > Mikrolån til mindre forbrug

Nyheder