VIVUS.DK – Lån med rabat
Se vores anmeldelse

Siden 2012 har VIVUS tilbudt fordelagtige kreditløsninger ud til danske privatpersoner.

I dag har udbyderen mere end 100.000 kunder og ca. 50 medarbejdere, der alle stræber efter at give kunderne en tilfredsstillende oplevelse med deres service. 

Et lån hos VIVUS er en af de online låneløsninger, der overføres på rekordtid – selv på helligdage og i weekender. Derfor er de eftertragtede, når det kommer til de hurtige og mere akutte lån.

VIVUS DK
VIVUS DK

VIVUS.DK er ejet af 4Finance ApS, som står bag en lang række låneformidlere i 17 forskellige lange. Det er derfor ikke noget at sige til, at VIVUS hurtigt er blevet en af de største og bedst anmeldte kreditvirksomheder i Danmark.

Er VIVUS.DK bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne de forskellige online låneudbydere, før du låner penge. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Kredit hos VIVUS.DK

Som kreditvirksomhed tilbyder VIVUS en kredit op til 12.000 kroner til deres faste, tilbagevendende kunder.

Du bestemmer dog selv hvor mange penge, du gerne vil låne. Måske ønsker du 5.000 kroner til en ny computer? Eller har du brug for at låne 10.000 kroner til et depositum? Du skal blot søge om det ønskede beløb og så vente på svar.

VIVUS tilbagebetaling

Et lån hos VIVUS udbydes kun som en kredit. Dette betyder, at du får en fleksibel tilbagebetalingsløsning, samt et mere flydende lånebeløb.

Når du optager en kredit, skal du nemlig først betale den ud, når du kan og vil. Med andre ord, er løbetiden ubegrænset.

Dette gøre kreditten til en fleksibel låneform – og den er perfekt for dig, som ønsker en løbende økonomisk frihed.

VIVUS tilbagebetaling er derfor fleksibelt – og du kan tilpasse den din økonomi og dine behov. Husk, at med VIVUS tilbagebetalingen betaler du kun for de penge, du rent faktisk bruger af kreditten.

Det brugte beløb betaler du altså renter af – så husk ikke bare at lade kreditten stå. Det kan nemlig koste dig dyrt.

VIVUS – nem ansøgning online

Du ansøger direkte via deres hjemmeside. Her skal du indtaste få basale informationer om dig og din privatøkonomi, som du slutter af med at underskrive med dit NemID.

Du vil efterfølgende få tilsendt et VIVUS login, som du kan bruge til at holde øje med dine lån og fremtidige tilbagebetalinger.

Udbetaling af dit VIVUS lån

Får du det grønne lys på din ansøgning, kan du få dine penge udbetalt, eller have dit kredit til rådighed, samme dag som du bliver godkendt.

De behandler din ansøgning med det samme – og du kan have pengene på kontoen ganske hurtigt.

Kort efter din godkendelse, får du tilsendt en låneaftale, som du underskriver med NemID. Herefter går der ikke længe, får du har kreditten til rådighed.

Læs mere om hurtiglån her.

VIVUS’ rente og ÅOP

Som alle andre kredit- og låneudbydere er VIVUS’ rente svarende til den pris, lånet eller kreditten kommer til at koste dig. Men når det angår online kreditter, er renten ofte relativ høj sammenlignet med større forbrugslån. 

Det skyldes hovedsageligt, at du betaler en månedlig rente af et lille beløb.

Hos VIVUS ligger den årlige debitorrente på 22,5%. Denne procentsats kan synes relativ høj – men bid mærke i, at det er den årlige rente. Med en online kredit hos VIVUS vil du typisk have tilbagebetalt beløbet før, der er gået et år, hvorfor den årlige rente ikke altid er retvisende for lånets pris.

Når du optager en kredit, er det ligeledes vigtigt at huske, at ÅOP kan være misvisende. ÅOP udregnes ud fra de årlige omkostninger – og da en kredit oftest har en kortere løbetid, vil ÅOP synes højere.

Hvis du ønsker at sammenligne muligheder for at optage kredit online, bør du ikke være ligeså opmærksom på ÅOP, som du er ved andre låneformer. Der er ingen grund til at lade dig skræmme af en høj ÅOP.

VIVUS– Krav til dig som låntager

VIVUS følger de typiske krav til låntagere, som ønsker at optage et forbrugslån online:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have dansk mobilnummer
  • Du skal have dansk CPR-nummer
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have netbank

Forhøj din kredit hos VIVUS

Når du er eksisterende kunde hos VIVUS, har du mulighed for at forhøje din kredit. Du skal bruge dit VIVUS login på deres hjemmeside. Herinde ansøger du om en forhøjelse af din kredit.

Det er ikke alle kreditudbydere, som tilbyder denne mulighed. Dette tilfører kun til den store kundetilfredshed og fleksibilitet, som VIVUS er kendt for.

Ansøg gratis og uforpligtende hos VIVUS

Er du nysgerrig på dine muligheder hos VIVUS, skal du blot sende en ansøgning. Bliver du godkendt forpligter du dig først, når du skriver under på låneaftalen.

Indtil da, kan du frit oprette et VIVUS login og se dine muligheder for endnu større økonomisk frihed.

VIVUS kontakt

Du kan få fat i VIVUS’ dygtige kundeservice alle ugens hverdage i åbningstiden 8:00 – 16:00 på tlf. 78 77 20 68. Har du derfor brug for et svar her og nu, er det muligt at ringe til VIVUS og få fat i en kundeservicemedarbejder med det samme.

Du kan også komme i kontakt med VIVUS online på deres hjemmeside ved at skrive til dem via deres live-chat.

Med dit VIVUS login har du også mulighed for at se din resterende gæld samt sende beskeder til kundeservice.