Lån med straks udbetaling

10 Fremragende
217 har valgt dette lån de sidste 7 dage
Beløb 1.000 - 500.000 kr.
Løbetid 3 - 180 måneder
ÅOP 3.34 - 24.99 %
Udbetaling I dag 15:17
 • Få en personlig låneliste
 • Gratis hjælp til din ansøgning
 • Ansøg på 30 sekunder
40.000 kr. over 6 år. ÅOP 20,51% Mdl. ydelse 931 kr. Kreditomkostninger 26.966 kr. Tilbagebetaling 66.966 kr
9,8 Fremragende
132 har valgt dette lån de sidste 7 dage
Beløb 5.000 - 400.000 kr.
Løbetid 12 - 180 måneder
ÅOP 7.2 - 24.35 %
Udbetaling I dag 18:32
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling samme dag
 • Lån uden at stille sikkerhed
Eksempel: Saml. kreditbeløb 75.000 kr., løbetid 3 år. Mdl. ydelse fra 2.316 kr. til 2.864 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 8.350 kr. til 28.083 kr. Saml. tilbagebetaling fra 83.350 kr. til 103.083 kr.
Banklån
9,4 Fremragende
118 har valgt dette lån de sidste 7 dage
Beløb 1.000 - 20.000 kr.
Løbetid 3 - 90 måneder
ÅOP 24.9 - 24.9 %
Udbetaling I dag 15:22
 • Ansøg på 2 minutter
 • Svar med det samme
 • Udbetaling døgnet rundt - Også i weekenden
Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
Viser 3 af 14 lån

Lån med straks udbetaling

Opdateret:

Står du og mangler penge i hånden nu og her, kan det være en god løsning at optage et lån online. Flere udbydere tilbyder lån med udbetaling samme dag.

Her får du en gennemgang af låneprocessen og de forskellige lånetyper. Sådan bliver du klar til at vælge det perfekte lån med straksudbetaling til dig.

Lån penge samme dag

Når du ser dig om efter et hurtigt lån, skal du se på, om de tilbyder lån med udbetaling samme dag. Dette er også kaldet et ‘lån med straksudbetaling’.

Disse lånetyper gør det muligt for dig at låne penge akut, da pengene er på din konto allerede samme dag.

Det kan lade sig gøre at udbetale samme dag, da disse udbydere benytter sig af straksoverførsler fra deres bank til din bank. Du kan i princippet allerede få pengene på kontoen efter få minutter, når låneudbyderen har overført lånet.

Medmindre du vælger en udbyder, der tilbyder lån i weekenden, er det ikke ligegyldigt, hvornår på ugen og dagen, du søger om lånet. Vil du være sikker på at få lånet udbetalt med det samme, bør du søge indenfor udbyderens åbningstid.

Find lån og få penge med det samme

Når du er på udkig efter et lån, du kan få med det samme, skal du først og fremmest se på, hvor mange penge du ønsker at låne.

De typiske lånetyper, som kan hjælpe dig med at få penge på kontoen i dag er forbrugslån, kviklån, SMS lån og kredit.

Forbrugslån

Er det et større beløb over 10.000 kroner, bør du se dig om efter et forbrugslån. Her kan du låne større beløber, ofte med en løbetid på op til 15 år. Det skal dog siges, at jo større lån, du ønsker at optage, desto længere tid vil det tage at kreditvurdere dig. Det vil altså bevirke en længere udbetalingstid, hvis du f.eks. ønsker at låne 400.000 kroner.

Du kan optage store forbrugslån hos bl.a. Basisbank, Bank Norwegian og PayMark Finans.

Kviklån med straksudbetaling:

Kviklån og forbrugslån minder meget om hinanden. Kviklån er dog ofte på et mindre lånebeløb på under 50.000 kroner – dog er det stadig til forbrug. Du behøver ikke fortælle nogen, hvad du ønsker at bruge pengene på, og du får et lån helt simpelt: Du skal bare udfylde dine personlige oplysninger, så foretager udbyderen et kredittjek, og du får svar på dit lån med det samme.

Kviklån udbydes af bl.a. Kronelån, Zaplo og LendOn.

SMS lån med udbetaling med det samme

Det er ret almindeligt, at et SMS lån udbetales med det samme. Det er ofte små beløb på op til 20.000 kroner, og låneprocessen er derfor simpel og hurtig. Et SMS lån optages på mobilen, så det er nemt og bekvemt at ansøge om et SMS lån eller minilån med straksudbetaling.

Flere udbydere af SMS lån tilbyder de såkaldte ‘strakslån’, hvor du får pengene samme dag, du bliver godkendt til lånet.

Kredit

Du kan også søge om en fleksibel kredit. Her får du ikke pengene på din konto, men du får adgang til dit kredit lån straks efter, du har godkendt låneaftalen. Du bør dog være opmærksom på, at du typisk selv skal overføre pengene til din konto, når de er blevet stillet til rådighed for dig. Så sørg for at undersøge, hvor langt tid en overførsel tager fra kredit til konto.

Du kan optage kredit hos bl.a. Ferratum, VIVUS og Kassekreditten.

Find nemme lån online
Se bedste quicklån

Sammenlign straks lån før du ansøger

Når du sammenligner forskellige lån, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Især, hvis du vil have dit lån udbetalt med det samme – uden at betale overpris.

 • Lånets ÅOP:
  Når du sammenligner lån, bør du se på lånets ÅOP. Det står for Årlige Omkostninger i Procent og viser dig lånets fulde omkostninger, når både renter og gebyrer er medregnet. Du vil måske lægge mærke til, at lån med kort løbetid har højere ÅOP. Det skyldes, at omkostningerne skal afbetales over kortere tid.
 • Oprettelsesgebyr:
  Visse lån har høje oprettelsesomkostninger. Sammenligner du nogle forskellige lån, som ellers er meget ens, kan du se på hvor meget, det vil koste dig at oprette lånet hos de respektive udbydere. Her kan der være penge at spare.
 • Lån med straksudbetaling:
  Undersøg om udbyderne tilbyder lån med straksudbetaling samme dag. Flere og flere tilbyder denne service, men det er ikke alle. Derfor er det vigtigt at se på deres udbetalingstid, hvis du mangler penge akut og har brug for penge på kontoen i dag.

24/7 lån – Udbetaling i dag

For jer, som kender det der med at have brug for penge nu og her, er udbetaling 24/7 en fantastisk service.

På onlinemarkedet for lån er det nemlig blevet lidt gammeldags at skulle vente på de klassiske bankdage.

Derfor kan du optage lån 24/7 og have penge til udbetaling i dag.

Det betyder også, at du i princippet kan modtage penge i weekenden, om aftenen og natten.

Ansøg om lån og få svar med det samme

Når du har udfyldt din ansøgning, går der oftest ikke mere end et par minutter før, du har svar fra udbyderen. Det er også med samme hastighed, at de udbetaler lånet til dig.

Du får nemlig svar på dit lån med det samme og pengene udbetalt samme dag.

Eksempel: Lån med straksudbetaling

Der er forskellige poster du skal se på, når du ansøger om et straks lån.

Her ser du et eksempel på et hurtigt lån med straksudbetaling.

Lånebeløb:5.000 kr.
Løbetid:12 mdr.
Månedlig ydelse:500 kr.
ÅOP:791,61 %
Oprettelsesgebyr:0 kr.
Rente:240 %
Totale omkostninger:11.500 kr.

Strakslån: Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved at have så mange lånemuligheder ved fingerspidserne.

Døgnet rundt, 247, har du adgang til at låne penge. Det kan virke uoverskueligt og måske en smule fristende.

Vi ser her nærmere på fordele og ulemper ved straks lån.

Fordele

 • Du har større sandsynlig for at blive godkendt:
  Det er en del nemmere at blive godkendt af en online udbyder, end det er i banken. De er nemlig ikke lige så villige til at bevilge lån til forbrug, hvis din kreditværdighed ikke ligger i toppen.
 • Det hele går hurtigt:
  Borte er dagene, hvor du skulle finde bunkevis af papirer frem. Nu er det eneste, du skal gøre, at give adgang til din e-skat med NemID. Her tjekker udbyderen dine oplysninger, din indkomst og eventuelt udestående.
 • Lån uden sikkerhed med udbetaling nu:
  Du behøver ikke stille sikkerhed i bil eller lejlighed. Du behøver faktisk ikke eje noget for at få mulighed for at optage et lån. Den sikkerhed du stiller, er din økonomiske situation og rådighedsbeløb. Vurderer de på baggrund af dette, at du er egnet, får du tilbudt et lån.

Ulemper

Så hvilke ulemper er der ved at låne penge med hurtig udbetaling? Selvfølgelig er der ulemper ved at låne online. De er få, men de findes.

 • De er nemme at få fingrene i:
  Det er ikke altid en fordel, at ting er tilgængelige. Nu kan du låne penge og få dem udbetalt samme dag, døgnet rundt. Det kan være fedt for mennesker med en omskiftelig hverdag. Men det kan også være fristende at låne penge med hurtig udbetaling, selvom vi måske ikke har brug for det eller har råd til at tilbagebetale lånet.
 • Det kan blive dyrt:
  Vi mennesker kan ikke løbe fra, at vi er glade for tilbud. Derfor er det også fristende at optage et lån, som tilbyder gratis, rentefri måneder. Vi bliver måske så tændte på tilbuddet, at vi ikke lige får gennemset vilkårene – og det kan blive dyrt. Derfor er det vigtigt, at du kigger alle online lån igennem i sømmene, før du accepterer lånet.
 • Det kan være overvældende:
  Der findes et væld af udbydere, og det kan være overvældende at holde styr på de mange muligheder. Derfor er det en god idé at sammenligne lån online, inden du træffer den endelige beslutning.
Se billige lån
Find mobillån online

Spørgsmål om lån med straksudbetaling

Kan jeg låne med straksudbetaling trods RKI?

Det korte svar er nej. Hvis du står registreret i et gældsregister, indikerer det, at du har udestående gæld, som du indtil nu ikke har kunne betale tilbage. Derfor kan udbydere ikke godkende dig som låntager, da du allerede har en gæld, du først skal afbetale. Læs mere her.

Koster det noget at låne penge med straksudbetaling?

Det er helt og aldeles omkostningsfrit at låne penge med straksudbetaling. Det er ikke dyrere end at optage lån med længere udbetalingstid. Find lån med straksudbetaling her.

Hvordan ved jeg, at lånet udbetales straks?

På udbydernes sider vil du kunne se, hvor lang tid det tager dem at udbetale pengene til dig. Mange udbydere gør det tydeligt, om de udbetaler med straksoverførsel og/eller overfører 24/7 alle ugens dage. Er det ikke tydeligt, hvor længe det vil tage, kan du forvente en udbetalingstid på omkring 1-2 bankdage. Du kan også låne penge i weekenden – læs mere her.

Hvem kan låne med straksudbetaling?

Kravene til låntagere varierer. Men, som regel, må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal være fyldt 18 år. Hos nogle udbydere 20, 21 eller 23 år. Du skal have fast indkomst. Hos visse udbydere skal du have fast løn, mens andre tilbyder lån, selvom du “kun” modtager SU eller dagpenge. Find lån til 18-årige her.

Hvad er renten på lån med straksudbetaling?

Du skal se renterne som den pris, du betaler for dit lån. Det betyder, at jo bedre din økonomi er, jo mere sikker en låntager er du, og jo bedre en rente vil du få tilbudt. Synes du, at renterne på dine lånetilbud er for høje, kan du ansøge med en medansøger. Dette gør det mere sikkert for udbyderen at bevilge dig et lån, da I nu er to, der hæfter for tilbagebetalingen.