Lån penge 18 år
Oversigt over lån til 18-årige

Lån penge 18 år

Leder du efter et lån til dig på 18 år, vil du hurtigt opleve, at udvalget er en smule begrænset. Dermed ikke sagt, at du slet ingen muligheder har!

Det findes nemlig en række online låneselskaber, som godt kan godtage 18-årige låntagere – ovenikøbet uden sikkerhed.

Lån penge 18 år

For at gøre lånejagten og ansøgningsprocessen nemmere for dig på 18 år, kan du i låneoversigten øverst på siden filtrere lånene ud fra:

 • Alder
 • Lånebeløb

Herefter får du kun vist de lån, som kan godkende dig som låntager ud fra din alder, som i dette tilfælde er 18 år.

Er du ikke blot ude efter et lån, men også interesseret i at lære mere om din låneproces som 18 årig, samt hvad du skal være særligt opmærksom på?

Så læs med her!

Hvor låner jeg penge som 18-årig og studerende?

Det et lang fra alle låneselskaber og banker, der kan godkende lån til personer, der lige er blevet myndige, dvs. kun er 18 år.

Er du dog under uddannelse og dermed studerende, har du mulighed for at optage et såkaldt SU-lån, der er uden tvivl er den billigste løsning!

I skrivende stund kan du maks. få udbetalt 3.194 kr. (før Skat) hver måned, hvis du vælger et SU-lån (såfremt du ikke er forsøger). Denne låneform skal altså ses som et supplement til din månedlige SU.

Er du dog mere interesseret i en større udskrivning, har du mulighed for at søge om lån til studerende på nettet.

Her skal du især holde øje med aldersgrænsen, da det er denne der er afgørende for, om du kan komme i betragtning til et lån eller ej.

I låneoversigten øverst kan du tilpasse din søgning således, at du kun bliver præsenteret for de lån og låneudbydere, der har sat minimumsalderen til den alder, du har valgt.

Sådan sparer du tid på selv at filtrere lånene – og så slipper du ligeledes for at ansøge hos en långiver, der alligevel ikke kan bevilge dig et lån.

Find indskudslån - lån til indskud
Find mikrolån online

Lån hurtigt som 18-årig – her og nu

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at online lån som udgangspunkt kan betragtes som hurtige lån, du får udbetalt her og nu.

Et online lån er hurtigt, da hele låneprocessen foregår på internettet. Med andre ord, skal du ikke igennem en lang og tidskrævende procedure, som normalt gør sig gældende i banken.

3 årsager til, at dit online lån er hurtigt:

 1. NemID:

  Du både ansøger og underskriver med dit NemID. Det vil sige, at du ikke skal møde personligt op i banken for at ansøge – og så kan du underskrive en låneaftale direkte fra din computer, smartphone eller tablet.

 2. Ingen sikkerhedsstillelse:

  Da du ikke skal pantsætte værdier for at låne penge online, undgår du en hel del papirsarbejde, som kan tage tid at få på plads.

 3. Ingen dokumentation:

  Når du låner penge på nettet, skal du kun yderst sjældent indsende dokumentation på din økonomi. Via dit NemID kan udbyderen indhente de relevante kreditoplysninger om dig, som de behøver for at udføre en kreditvurdering.

Vil du låne penge som 18-årig på nettet, kan du roligt forvente en svar- og udbetalingstid – her og nu. Typisk vil pengene stå på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Er quicklån 18 år uden sikkerhed?

Alle quicklån (online lån, der hurtigt bliver overført til din konto), er uden sikkerhed.

At låne uden sikkerhed betyder, at du ikke skal pantsætte værdifulde genstande, såsom bil, bolig og værdipapirer, som sikkerhed for lånet.

Dette gælder for alle online lånetyper på nettet – også lån, der bevilget til 18-årige.

Da du slipper uden om sikkerhedsstillelse, bliver det en anelse nemmere for dig at optage et lån. Det skyldes, at du ikke behøver at eje ting af værdi for at låne penge.

Og det er en god nyhed for dig!

Det er nemlig de færreste 18-årige, der allerede har købt bil og hus, som de har mulighed for at stille som sikkerhed for et lån.

Er det nemt at optage kviklån som 18-årig på nettet?

Hvorvidt det er nemt eller svært at optage et kviklån som 18-årig, afhænger i bund og grund af din kreditværdighed.

Selvom minimumsalderen er sat til 18 år, er det ikke ensbetydende med, at alle 18-årige kan optage et lån.

Langt fra!

Når aldersgrænsen er lav er det særligt din økonomi, der spiller en altafgørende rolle.

Når en udbyder sætter minimumsalderen til 18 år, betyder det også, at udbyderen vægter din økonomi højere end din alder, når de skal afgøre, om du kan optage kviklånet eller ej.

Derfor skal du have dine finanser i orden, før du kan låne penge online. Du behøver ikke at tjene en formue hver måned, så længe du bare har en fast indkomst i form af fx løn, SU eller dagpenge.

Find bedste kviklån her
Find SMS lån

Krav til låntagere på 18 år

Når alt kommer til alt, vil personer på 18 år kun få bevilget et lån, hvis den pågældende udbyder ikke ser dig som en risikable kunde.

Risikable kunder er dem, der førhen har udvist manglende betalingsvillighed og/eller ikke har råderum i økonomien til at betale lånet tilbage.

Derfor har alle online låneudbydere visse adgangskrav, før du overhovedet kan komme i betragtning til et lån som 18-årig.

Kravene er:

 • Du skal have et NemID og en NemKonto
 • Du skal være bosiddende i Danmark
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI eller andre gældsregistre

Det skal dog siges, at kravene varierer fra hver enkelt udbyder. Betragt derfor disse krav som vejledende og ikke endegyldige.

Justér lånebeløb, hvis du bliver afvist

Har du ansøg om et lån på fx 50.000 kroner, men er blevet afvist, kan det skyldes, at lånebeløbet er for stort til din økonomi.

Hvis udbyderen vurderer, at din økonomi ikke kan klare de månedlige betalinger for det eksakte beløb, kan udbyderen vælge at gøre følgende:

 • Afvise din ansøgning
 • Tilbyde et lavere lånebeløb og/eller længere løbetid
Bliver din ansøgning afvist, kan du sende en ny ansøgning med et mindre lånebeløb.

Således øger du dine chancer for at få et lån i hus – selvom det er mindre end ønsket i første omgang.

Fordele og ulemper ved online lån til studerende på 18 år

Som udgangspunk bør du kun optage et online lån som 18-årig, hvis det er absolut nødvendigt – og hvis du er sikker på, at du kan betale beløbet tilbage til tiden.

Når det er sagt, har online lån en række fordele, som er svære at finde andre steder.

Fordele:

 • Du ansøger 100% online
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Du skal ikke indsende dokumentation
 • Du kan få pengene indenfor 1-2 hverdage
 • Du kan bruge pengene, som du vil

Ligesom der er fordele ved online lån til 18-årige, er der også visse ulemper, du bør kende til.

Ulemper:

 • Renten og ÅOP’en er relativ høje
 • Du har ikke mulighed for personlig rådgivning
 • Du kan ende i en ond gældspiral

Er du 18 år og studerende råder vi dig til at vælge et SU-lån, før du beslutter dig for at låne penge på nettet eller i banken.

Gode råd før du låner penge som 18-årig

Du bør altid låne penge med omtanke – særligt hvis du ikke er ældre end 18 år. Det vil nemlig være synd, hvis du allerede stifter betydelig gæld i de sene teenageår.

Følg derfor disse 3 råd, før du låner penge som 18-årig:

 • Optag kun lån, hvis du absolut mangler penge: Det kan ikke understreges nok, at lån til fest og farver kan være en dårlig idé, da de som regel optages på spontan og ugennemtænkt vis. Du bør overveje lånet nøje, før du hæfter dig for denne gældspost.
 • Lån kun én gang: Har du allerede optaget ét lån, bør du ikke låne penge igen, før det igangværende lån er tilbagebetalt. Det kan nemlig hurtigt udvikle sig til en ond gældspiral, der kun vil skabe problemer for dig. Gæld forsvinder nemlig ikke – det vokser sig kun større, hvis du fortsætter med at stifte yderligere gæld. Og det er bestemt ikke nogen god start på voksenlivet. Vær istedet opmærksom på ikke at leve over evne, så pengelån synes nødvendigt.
 • Lån med omtanke: Det er aldrig sjovt at skylde penge væk. Før du optager et lån, skal du overveje på det kraftigste, om et lån i banken eller online er vejen frem. Hvis du tvivler, så lad være! Et lån skal altid betales tilbage i form af månedlige afdrag inklusive renter og gebyrer. Er du usikker på, om du har råd til den månedlige betaling, bør du aldrig optage lånet, da det kan gå hårdt ud over din nuværende og fremtidige økonomi.

I sidste ende er det naturligvis dig selv, der bestemmer, om du vil låne penge som 18-årig eller ej. Det er trods alt en frihed, vi hverken kan eller vil tage fra dig. Vi råder dog blot til at låne ansvarligt, så det ikke ender galt.

Øverst på denne side finder du nogle af markedets bedste lån til dig på 18 år. Benyt “Tilpas søgning”-funktionen, så du kun får vist de låneudbydere, der kan godtage din alder på 18 år.

Husk, du ansøger 100% uforpligtende og gratis! Du kan derfor nemt sende ansøgninger afsted til flere låneudbydere, så du er sikker på at få den bedste låneaftale i hus.
Moneylender > Lån penge 18 år

Nyheder