Føniks Privatlån
Læs vores anmeldelse her

Føniks Privatlån

Hos Føniks Privatlån kan du låne op til 175.000 kroner med fordelagtige lånevilkår.

Bliver du godkendt til lånet, får du tilbudt en lav variabel rente fra 9,90 til 19,56%.

Føniks Privatlån

Alternativer til Føniks Privatlån:

Er Føniks Privatlån bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder, før du låner penge. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Hvem står bag Føniks Privatlån?

Bag Føniks Privatlån står velkendte D:E:R Privat Finans, som også er aktøren bag L’EASY koncernen.

L’EASY opererer desuden under adskillige låneformidlere på markedet, heriblandt Spargo Finans, L’EASY Minilån og Modus Finans.

Låner du hos Føniks Privatlån er du derfor sikret et høj niveau af professionalisme, tryghed og sikkerhed for dig som låntager.

Lån op til 175.000 kroner uden sikkerhed

Hos Føniks kan du optage privatlån fra alt mellem 10.000 kroner og helt op til 175.000 kroner, som ikke kræver nogen form for sikkerhedsstillelse. Det vil sige, at du kan låne til maksgrænsen uden at opgive ejendele som sikkerhed for lånet.

Derudover får alle låntagere hos Føniks Privatlån tilbudt den rente fra 9,90-19,56%, som først bliver fastsat, når din ansøgning er blevet behandlet.

Din rente er altså afhængig af lånebeløb, løbetid og din kreditværdighed.

Hurtig ekspedition hos Føniks Privatlån

Når du udfylder din låneansøgning hos Føniks Privatlån, får du svar indenfor bare 60 minutter. Oftest går det langt hurtigere.

Får du tilbudt et lån, er det helt op til dig, om du vil godkende lånetilbuddet. Vil du gerne takke nej, skal du bare ignorere tilbuddet. Din ansøgning er nemlig ikke bindende, før du sætter dit digitale signatur.

Godkender du de låntilbuddet, skal du underskrive denne med dit NemID. Har du godkendt lånet på en hverdag indenfor bankernes åbningstider, vil du have pengene på din konto senest dagen efter. Det kan næsten ikke gå hurtigere.

Læs om online hurtiglån her.

Ingen skjulte omkostninger hos Føniks

Hos Føniks Privatlån opererer de med gennemsigtighed for deres låntagere. Dette betyder, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser i form af skjulte gebyrer og renter.

Det kan til tider være svært at gennemskue, hvor dyrt et lån reelt set er – men ikke hos Føniks Privatlån.

Din eksakte rente og øvrige gebyrer fremgår nemlig på deres hjemmeside. Disse låneomkostninger vil ligeledes være oplyst i det lånetilbud, du får tilsendt.

Føniks Privatlån – Krav til debitor

Når du ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, bestemmer du helt selv, hvordan og hvornår pengene skal bruges.

Dog har Føniks Privatlån nogle basale krav til dig som låntager, hvilket sikrer dem, at de ikke låner penge ud, som de ikke får igen.

Det er også en ekstra sikkerhed for dig, at Føniks Privatlån laver en kreditvurdering. Det betyder nemlig, at du ikke optager et lån, som du i realiteten ikke har råd til.

For at få bevilget et lån hos Føniks Privatlån, skal du:

  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Have et NemID
  • Være fyldt 21 år
  • Have dansk CPR-nummer
  • Have dansk folkeregisteradresse

De oplysninger, som Føniks Privatlån indhenter om dig, er med til at vurdere, hvilke rente de kan tilbyde dig.

De kigger også på, om du er betalingsdygtig. Det betyder egentligt bare, at de tjekker, om du kan betale pengene tilbage. Dette gør de ved at hente e-Skat oplysninger og tjekke, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Føniks Privatlån – inden du låner…

Inden du optager et lån, er det vigtigt at gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på, at du rent faktisk har brug for – og råd – til at optage lånet.

Læg et budget

Kend din indtægt og dine udgifter, inden du låner. Det er vigtigt, at du er sikker på, at du har plads i budgettet til den ekstra udgift det er at betale tilbage på et lån.

Kend dit rådighedsbeløb

Hvad har du til sjov og ballade? Hvad har du brug for i din hverdag? Det handler ikke bare om, hvorvidt du har råd til lånet, men om du er villig til at opgive nogle andre ting i din hverdag for at få råd til den månedlige ydelse.

Betal til tiden

Det bliver dyrt ikke at betale til tiden. Sæt derfor en aftale op med betalingsservice. Så bliver din ydelse automatisk betalt hver måned. Sådan undgår du gebyrer og ekstra udgifter.

Føniks Privatlån kontakt

Vil du høre mere om Føniks Privatlån og dine lånemuligheder, kan du kontakte dem alle ugens dage mellem 8 og 18 på telefon: 99 99 92 22.

Vil du gerne skrive til Føniks Privatlån, kan du kontakte dem på mail: foesniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

Føniks Privatlån holder til på Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense, Danmark. 

Moneylender > Føniks Privatlån

Nyheder