Modus Finans
2 afdragsfrie måneder

Modus Finans

Opdateret:

Modus Finans tilbyder fordelagtige forbrugslån fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner, som du kan bruge lige, som du har lyst. 

Helt unikt for Modus Finans DK, kan du vælge 2 måneder årligt, hvor du ikke skal afdrage på dit lån. Du for således 2 afdragfrie måneder hvert år. 

Det giver en helt særlig frihed og fleksibilitet, som ellers er svær at finde på lånemarkedet. Denne mulighed kan være attraktivt i de dyrere måneder som december, eller hen over sommerferien.

Derudover foretager Modus Finans DK en hurtig gennemgang af din ansøgning med en svartid på omkring en time.

Pengene bliver udbetalt samme dag, som du godkender ansøgningen.

Da Modus Finans DK tilbyder online forbrugslån, er der ingen, som overvåger eller afgør, hvad pengene skal bruges på. Så går du og drømmer om en ny guitar, en opgradering af din elektronik eller en forlænget weekend, kan du med fordel ansøge hos Modus Finans.

Det er nemlig dig, som bestemmer.

Andre populære udbydere af forbrugslån:

Er Modus Finans bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder, før du låner penge. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Modus Finans anmeldelser

I dag er Modus Finans en særdeles populære udbyder blandt deres kunder, hvilket tydeligt fremgår af deres gode brugeranmeldelser på bl.a. TrustPilot.

Har du selv været kunde, og var du glad for din oplevelse, kan du selv gå ind og efterlade en Modus Finans anmeldelse. Det hjælper andre til at finde de gode låneudbydere online.

Hvem står bag Modus Finans?

I 2016 blev Modus Finans for første gang introduceret til det danske lånemarked som en del af L’EASYs låneportefølje. L’EASY står også bag udbydere som PayMark Finans, L’EASY Minilån og Spargo Finans.

Du kan hos Modus Finans låne uden at stille sikkerhed, få afdragsfrie måneder og fleksibel tilbagebetaling.

Så hvem er Modus Finans?

De er en nyere låneudbyder i Danmark med velkendte L’EASY i ryggen. Dette gør, at de, trods deres få år på markedet, har nogle erfarne fagfolk bag sig.

Dette sikrer professionalitet og tryghed for dig som låntager.

Modus Finans – Lån til fast lav rente

Uanset om du låner 10.000 eller 50.000 kroner, kan du få tilbudt en fast, lav rente. Afhængigt af din kreditvurdering kan du få tilbudt en rente helt ned fra 9,90%.

Din mulige løbetid ligger mellem 12 og 78 måneder, svarende til en løbetid på 1 til 6 år. Ved at benytte låneberegneren på Modus Finans’ egen hjemmeside, kan du udregne et beløb og en løbetid, som passer til dig og din økonomi. 

Her får du nemlig også vist, hvordan din månedlige ydelse potentielt vil se ud. Det er denne, du skal betale hver måned for det lån, du har indtastet i beregneren. Men vær opmærksom på, at din specifikke rente først bliver fastsat, når der er foretaget en kreditvurdering af dig.

For at finde den rente, du kan få tilbudt, skal du altså ansøge om lånet.

Dette er gratis og uforpligtende. Er du tilfreds med den tilbudte rente, skal du blot godkende lånet ved hjælp af dit NemID.

Den rentesats, du får tilbudt hos Modus Finans, er en fast rente. Det betyder, at din rente hverken vil stige eller falde i løbet af lånets løbetid. Den vil forblive den samme.

Dette gør lånet mindre risikabelt, da du ikke risikerer rentestigning og derved en forhøjet månedlig ydelse på dit lån.

2 afdragsfrie måneder hos Modus Finans

Som noget helt unikt, kan du hos Modus Finans få op til 2 afdragsfrie måneder om året. Dette skaber større luft i økonomien, da du slipper for at afdrage på lånet i de måneder, hvor du har allermest brug for økonomisk råderum. 

Dog skal du huske på, at afdragsfrie måneder ikke medfører et billigere lån. Lånets samlede beløb (hovedstol) og løbetid forbliver nemlig den samme i løbet af hele låneperioden.

Det bevirker, at du blot skal betale lidt mere i de måneder, du afdrager på lånet, så du kan få afdragsfrihed i de måneder, du har behov for ekstra frihed.

Modus Finans – din låneansøgning

Vil du sende en online låneansøgning afsted til Modus Finans, skal du gøre følgende:

  • Vælg lånebeløb, løbetid og de 2 måneder, du ønsker afdragfrie hvert år
  • Udfyld kontaktinformationer og fødselsdato
  • Indtast oplysninger om bolig, job og din økonomi
  • Indsend Ansøgningen med dit NemID

Når du ansøger om et lån hos Modus Finans, gennemgår og vurderer de din kreditværdighed. Denne er med til at afgøre, hvilken rente de kan tilbyde dig.

Får din låneansøgning det grønne lys, går der ikke mere end 1 hverdag, fra du underskriver lånekontrakten, til pengene overføres til din konto.

Modus Finans – Krav til dig som låntager

Modus Finans tilbyder forbrugslån, hvilket betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Dog har Modus Finans nogle grundlæggende krav til dig, hvorved de sikrer sig, at du er kreditværdig nok til at låne penge hos dem.

Derudover hjælper det også dig at få lavet en kreditvurdering, da du herved undgår at optager et lån, din privatøkonomi ikke kan holde til.

Kravene er: 

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du skal have NemID

Kan du sætte flueben ud fra disse basale krav, vil du det sandsynligvis ikke blive svært for at få et lån bevilget hos Modus Finans.

Modus Finans Kontakt

Du kan kontakte Modus Finans på telefon: 99 99 91 11 alle hverdage.

Vil du gerne skrive til Modus Finans, kontakt dem da via mail på: modusfinans@modusfinans.dk