LendMe
Læs vores anmeldelse her

Hos LendMe DK får du ikke bare tilbudt ét lån, men op til 9 forskellige, når du ansøger.

LendMe mener, at alle skal have adgang til fuld gennemsigtighed på lånemarkedet. Det er derfor, de samler lån via én enkelt ansøgning, så du kan sammenligne dine bedste lånemuligheder, før du låner.

Denne nye låneformidler blev grundlagt i 2016 af Frederik Murmann, Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang. LendMe dk samarbejder med nogle af de største og mest troværdige online banker i Danmark.

Her kan du ansøge om alt fra samlelån til forbrugslån og små kviklån. Indtast det ønskede beløb samt løbetid og modtag op til 9 tilbud i din indbakke med det samme.

Lendme
LendMe

Er LendMe bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne banker på nettet, før du låner. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

LendMe DK åbningstider og kontakt

Er du i tvivl om, hvordan LendMe fungerer, eller vil du gerne høre mere om lånemulighederne, kan du naturligvis kontakte deres hjælpsomme kundeservice.

 • Adresse: Carl Jacobsens Vej 15, St, 2500, Valby
 • Telefon: 70 60 62 62
 • Email: kundeservice@lendme.dk
 • Åbningstider: Alle hverdage 10:00 – 16:00

LendMe tilbyder lån og kviklån fra disse udbydere

Hos LendMe lån, kan du få tilsendt lånetilbud fra 9 erfarne online banker, og fungerer derfor som en låneformidler.

LendMe samarbejder med:

Når du sender en ansøgning afsted, er det altså fra disse 9 banker, du får lånetilbud fra. Du har mulighed for at låne alt fra 10.000 kroner og op til 500.000 kroner.

Sådan ansøger du hos LendMe

Når du har udfyldt ansøgningen på deres hjemmeside, får du tilsendt en række lånetilbud, som passer perfekt til din situation. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte deres service. Du skal igennem 3 nemme trin, som får dig tættere på drømmelånet.

 1. Trin:
  I det første trin vælger du størrelsen på dit lånebeløb fra 10.000 til 300.000 kroner samt løbetid..Du kan vælge en løbetid fra 1 til 10 år. Når den er udfyldt, vil du få et overslag på den forventede månedlige ydelse. Når du har besluttet dig, indtaster du dine personlige oplysninger såsom navn, mail, CPR osv.
 2. Trin:
  Læn dig tilbage og vent. Nu vil de sende dig de bedste lånetilbud. De samarbejder med banker som Nordea, Basisbank, PenSam, Resurs Bank og Express Bank. Du venter altså på at modtage lånetilbud fra nogle af landets bedste og mest erfarne udbydere.
 3. Trin:
  Her skal du gennemgå de forskellige lånetilbud. Se på lånenes renter og ÅOP og sammenlign deres lånebetingelser. Måske kan den ene bank tilbyde dig en ekstra fordel, som den anden ikke kan, såsom et mindre faktureringsgebyr eller mulighed for tryghedsforsikring? Det er i dette trin, du skal være grundigst, da du herefter skal sætte en bindende underskrift!

Priseksempel på lån via LendMe

Lånebeløb50.000 kroner
Løbetid84 måneder
Rente>5%
ÅOP>5,21%
Månedlig ydelse>725 kroner
Samlet tilbagebetaling>60.321 kroner

Vælg et LendMe samlelån

Har du klatgæld hos flere forskellige udbydere, og vil du gerne spare penge hver måned på renterne, kan du med fordel samle lånene hos én udbyder.

Søg om det specifikke LendMe samlelån og få mere luft i økonomien. LendMe kan nemlig tilbyde at samle dine lån for dig, hvormed du kun sidder inde med én gældspost.

Ansøg online med dit NemID

Når du har fundet det lån, som passer bedst til dig, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID.

Dette gør processen lang mere sikker og hurtig. I mange tilfælde kan du efter underskrevet låneaftale have pengene på din konto allerede samme dag eller næstkommende hverdag.

Følg fire enkle trin og få op til 8 specifikke lånetilbud i din indbakke:

 1. Indtast ønsket lånebeløb og løbetid
 2. Udfyld dine oplysninger
 3. Underskriv med NemID
 4. Læn dig tilbage og vent på, at LendMe sender dig de bedste tilbud. Direkte i din indbakke.

Altid uforpligtende at ansøge hos LendMe

Når du sender din ansøgning ind, er det ikke bindende. Du ansøger faktisk om et lånetilbud og ikke et lån. Du binder dig ikke til noget ved blot at indsende en ansøgning.

Hvis du bliver godkendt, får du tilsendt lånetilbuddet via mail. Dette skal læses godt igennem, da det indeholder alle informationer vedrørende dit nye lån.

Det kommer ikke til at koste dig en krone at få personlige og skræddersyede lånetilbud direkte på din mail. Du binder dig ikke til noget, før du har underskrevet.

Den første afbetaling falder oftest første måned efter, du har oprettet dit lån.

Hvilke krav er der til mig som ansøger?

Når du ansøger om et online lån, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Dette betyder, at du ikke behøver at eje hverken bil eller ejendom. Og hvis du gør, behøver du ikke sætte det spil. 

Du bliver vurderet på baggrund af din kreditværdighed og intet andet. 

Forskellige banker, har forskellige krav. Men overordnet set ser de gerne at du:

 • Er mindst 18 år gammel på ansøgningstidspunktet
 • Har dansk folkeregisteradresse
 • Har NemID og NemKonto
 • Ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Har fast indkomst

LendMe Trustpilot og anmeldelser

LendMe har mange gode anmeldelser online. Kunderne er glade for deres store udvalg af lånemuligheder og deres gode kundeservice.

Søg selv på LendMe Trustpilot og læs de mange gode femstjernede anmeldelser. 

Fordele og ulemper hos LendMe

Der er ikke mange ulemper ved LendMe. Det eneste skulle lige være, at du får en begrænset mængde tilbud tilsendt. De samarbejder nemlig kun med de største udbydere, og derfor vil du ikke få tilbud fra små udbydere af f.eks. kviklån.

Men dette gør også, at det er sikkert at søge om lån gennem LendMe, da du kun får tilbud fra de helt tunge spillere på lånemarkedet.

LendMe tilbyder en lang række forskellige lånetyper som forbrugslån, samlelån, boliglån og billån.

Fordele:

 • Sikkert og nemt
 • Tilbyder mange forskellige lånetyper
 • Alt samlet på ét sted
 • Uforpligtende lånetilbud fra op til 9 låneselskaber

Ulemper:

 • Samarbejder ikke med små låneselskaber
 • Du kan ikke få mere end 9 tilbud tilsendt

Derudover gør det låneprocessen en hel del hurtigere ikke at skulle ansøge hos alle udbyderne individuelt. Og så er det endda gratis!

Husk også på, at bankerne konkurrerer om dig og gerne vil have dig som kunde. Derfor konkurrerer de også om at give dig de bedste renter og mest fordelagtige lånevilkår. Alene af denne grund kan det være et stort plus at bruge LendMe som et afgørende led i din låneproces.