Basisbank – Lån op til 500.000 kroner
Se vores anmeldelse

Danskejede Basisbank har eksisteret i over 15 år. Banken har høj kundetilfredshed og hos Basisbank, sidder de altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvad end du er eksisterende kunde eller ønsker at høre mere om dine muligheder, kan du altid kontakte Basisbank for at høre mere om dine muligheder for oprettelse af privatlån, billån og opsparingskonti samt samling og forhøjelse af dit lån.

Basisbank
Basisbank

Basisbank kundeservice har med deres lange åbningstider gjort sig tilgængelige og synlige for deres kunder. Dette er bare en de parametrer, som gør, at kunderne bliver ved med at vende tilbage til Basisbank DK. 

Er Basisbank bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder, før du låner penge. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Hvem er Basisbank?

Basisbank står bag mange af de populære online låneformidlere i landet, bl.a. Nordisk lån, Primalån og HG Finans. Det vil sige, at Basisbank opererer under en række online lån, du sikkert allerede har stødt på. 

Modsat disse låneformidlere, tilbyder Basisbank langt højere lånebeløb til en lavere rente.

Du kan her optage et privatlån på alt fra 30.000 kroner og helt op til 500.000 kroner, hvilket gør Basisbank til en af de online udbydere på markedet, som tilbyder det højeste lånebeløb til privatpersoner.  

Basisbank forbrugslån

Hos selve Basisbank kan du optage privatlån, billån og samlelån. Med et Basisbank privatlån skal du ikke stille sikkerhed, hvilket gør det til et fordelagtigt forbrugslån.

Du kan desuden bruge pengene, som du har lyst til, uden at nogen blander sig i, hvornår og hvordan du vælger at de skal bruges.

Basisbank forbrugslån tilbydes til en lav debitorrente, der starter fra 4,95%. Dog bliver der foretaget en individuel kreditvurdering af hver ansøger, hvorfor du først kender din specifikke rente, når du modtager en reel kontrakt.

Basisbank DK – krav til debitor

Som låntager hos Basisbank, skal du leve op til nogle basale krav. Da de er udbydere af forbrugslån, skal du på Basisbank lån ikke stille sikkerhed. Dette betyder, at ansøgningsprocessen er hurtig – og du kan have pengene til rådighed indenfor kort tid.

HUSK! Selvom kravene er basale, skal du stadig vurderes kreditværdig, før du kan få bevilget et lån hos Basisbank.

Krav til dig som låntager:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have NemID
  • Du skal være fast bopæl i Danmark
  • Du skal have fast indtægt
  • Du skal have dansk kontonummer

Når du fortager din ansøgning hos Basisbank online, vil du skulle underskrive med NemID. Dette gør, at du bliver sikret mod forfalskning samt at Basisbank får adgang til dine oplysninger hurtigere.

Det betyder en hurtig ekspedering og hurtigere adgang til dine penge. NemID fungerer som din Basisbank signering. I stedet for at rende frem og tilbage og underskrive papirer i banken eller sende kuverter med posten, skal du bare brug NemID, som din Basisbank signering.

Saml din gæld med et Basisbank lån

Hvis du har optaget små og løse forbrugslån rundt omkring, kan det godt blive dyrt i renter og gebyrer. Det kan også virke uoverskueligt at skulle holde øje med, at alt er betalt hver måned.

Derfor kan du med fordel samle dine små lån ét sted – lige her hos Basisbank. 

Dette giver luft i økonomien samt et større og bedre overblik over din unikke økonomiske situation. Måske er der endelig penge til rejsen? Eller selvforkælelse?

Hvis du ansøger om samlelån hos Basisbank, skal du:

  • Finde ud af, hvor meget din gæld løber op i, og udfylde dette beløb i deres låneberegner.
  • Indtaste den ønskede løbetid og månedlige ydelse.
  • Vedhæfte dine lånepapirer fra eksisterende lån.

Herefter skal du blot indtaste dine informationer og sende ansøgningen afsted. Du får typisk svar indenfor en time. Bliver du godkendt til et samlelån hos Basisbank, betaler de dine nuværende lån ud og samler derfor din gæld ét sted.

Når du har optaget et samlelån, bruger du blot dit Basisbank login til at få overblik over din Basisbank restgæld.

Dette har sjældent været nemmere og mere overskueligt at få styr på din økonomi.

Andre online udbydere af samlelån inkluderer Bank Norwegian og LendMe.

Basisbank – lån penge til markedet laveste rente

Hos Basisbank kan du få  en debitorrente på privatlån helt ned til 4,95%.

Din individuelle rente afhænger dog af din kreditvurdering. Vurderer de, at du vil være en risikabel låner, kan du få tilbudt en rente på omkring de 15,95%.

Denne rente er dog stadig relativ lav i forhold til andre låneudbydere i både Danmark og resten af norden.

Basisbank online login

Hos Basisbank online, kan du finde yderligere informationer om alt fra deres låneprodukter til dine, unikke låneforhold. Har du et Basisbank login, kan du nemt danne dig overblik over din Basisbank restgæld, se dine renter og ansøge om at forhøje dit lån.

Det er altså nemt at få et overblik over din økonomi med dit Basisbank login.

Basisbank kontakt og åbningstider

Du kan få fat på Basisbanks kundeservice på Tlf. 70 22 09 29. 

Basisbank har åbent mandag til fredag 8:00 – 4:30, hvor en kyndig medarbejde står klar til at besvare dine spørgsmål.