Hurtiglån
Find et udvalg af hurtiglån her

Alle
0 kr.
Alle
år

Hurtiglån på kun 2 minutter

Opdateret:

Nogle gange kan der opstå et akut pengebehov, hvis du eksempelvis støder på en uforudset udgift, du ikke kan betale.

Du kan også opleve, at finanserne er små i slutningen af måneden, som gør et hurtig lån nødvendigt. Eller måske finder du et slagtilbud, du bare ikke kan sige nej til?

Hvad end situationen er, er der en oplagt løsning til dig: Optag et hurtig lån på nettet.

Moneylender giver dig her svar på: 

 • Hvad er et hurtig lån, og hvordan fungerer det?
 • Hvad indebærer hurtig lån af fordele, ulemper og lånevilkår?
 • Hvordan låner jeg penge hurtigt online?

Ved at sammenligne lån på nettet på Moneylender har du nemmere ved at finde ud af, hvor hurtigt pengene kan stå på din konto, hvad det kommer til at koste, og hvor lang løbetiden skal være.

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er præcis det, navnet antyder: En låneform, du hurtigt kan søge om og optage. Du finder som regel hurtig lån på nettet, da disse lån optages udenom de traditionelle banker. I populære tale bliver disse hurtig lån også kaldt online kviklån.

Hele ansøgningsprocessen foregår online med dit NemID, hvorfor du hurtigt ansøger og modtager lånet.

Du skal hverken stille sikkerhed eller vente på lange svar- og udbetalingstider.

På kort tid bliver dine informationer tjekket af låneudbyderen – og bliver du godkendt, kan du i mange tilfælde have pengene på din konto samme hverdag.

En anden væsentlig grund til, at disse lån er hurtige, skyldes de få krav, der sættes til din økonomi. Du skal altså ikke indsende dokumentation i form af årsopgørelser, lønsedler og budget.

Lån penge hurtigt på nettet

At optage et lån i banken kan være en langsommelig og tidskrævende proces, da du ikke slipper udenom et personligt møde med din bankrådgiver. Her kræver banken normalt en begrundelse for, hvorfor du gerne vil låne penge hos dem. Og du kan ikke undgå at skulle indsende dokumentation på din økonomi efterfølgende.

Så når pengebehovet er akut, er det måske ikke den optimale løsning at søge om lån i banken. Det kan ligeledes tage flere dage, før din bankrådgiver har tid til et møde.

Med et hurtig lån behøver du derimod ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, finde gamle budgetter frem eller vente på lange svartider.

Lån penge hurtigt og nemt på nettet – uden kravet om sikkerhed, begrundelse og dokumentation.

Afhængigt af låneudbyderen, kan pengene være på din konto indenfor få timer. Måske er mobilen gået i stykker, eller ligger der en ubetalt regning og venter? Hvad end du har af økonomisk stress, kan det fikses med et hurtig lån på nettet.

Krediteksempel på et hurtigt lån

Kreditbeløb:15.000 kr.
Løbetid:36 mdr.
ÅOP:15,89 %
Rente:9,90 %
Månedlig ydelse:519 kr.
Samlet tilbagebetaling:18.675 kr.
Udbetalingstid:1 time

Hurtig lån online – fordele

Du behøver ikke at skulle rende ned til banken med bunkevis af papirer eller vente på, at bankrådgiveren vender tilbage. Med et hurtig lån online kan du sætte dig ned i ro og mag, gennemgå de forskellige lån og vælge det, som passer til dine behov.

Står du og mangler penge nu og her, er det ikke en mulighed at vente på bankens lange svartider. Så hvad gør du, hvis du står i den situation? Der er her, hurtig lån online kan være en fordel for dig.

Fordelene ved at optage et hurtig lån online:

 • Ingen krav om sikkerhed
 • Du skal ikke begrunde, hvorfor du vil låne
 • Online ansøgning med dit NemID
 • Hurtig behandlingstid og udbetaling af pengene

Vi vil i det nedenstående kort berøre hver af disse fordele, så du bliver bevidst om, hvad de indebærer.

Ingen krav om sikkerhed

Når du ansøger om et banklån, skal du som regel kunne stille sikkerhed for lånet, da banken vil sikre sig, at du kan betale pengene tilbage.

Det undgår du til gengæld, når du optager et hurtig lån online. Du behøver altså hverken at eje værdier, som du kan pantsætte, eller opgive disse som sikkerhed for lånet.

Der ser ingen til, at du f.eks. bruger lånet til at finansiere bil eller bolig, som du kan pantsætte som sikkerhed. Du kan helt selv bestemme, hvordan og hvornår pengene skal bruges. Er det drømmerejsen, den nye barnevogn eller bare selvforkælelsen, der kalder? Valget er dit.

Du skal ikke begrunde, hvorfor du vil låne

Der er ingen, som udspørger ind til, hvorfor du vil på lige præcis dén rejser eller ønsker en opgradering af dit køkken. Du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges – og der er ingen, som stiller spørgsmålstegn ved dine lånebehov.

Et hurtig lån online giver endnu større råderum og frihed til at følge dine ønsker og drømme – store som små.

Online ansøgning med NemID

Når du har fundet det bedste hurtig lån til dig, kan du i ro og mag ansøge med NemID hjemmefra stuen. I slutningen af ansøgningsprocessen bruger du NemID som din underskrift – både når du indsender ansøgningen og accepterer lånetilbuddet. Der er altså ingen papirer, som skal underskrives og sendes frem og tilbage.

Hurtig behandlingstid og udbetaling af pengene

Låneformen kaldes et hurtig lån af den simple årsag, at det kan tage helt ned til 15 sekunder, at få din ansøgning godkendt. Et banklån kan tage flere dage at få godkendt, da processen er langt mere omhyggelig og tidskrævende.

Men med et hurtig lån kan du blive godkendt på rekordtid og have pengene på din konto indenfor 1-2 hverdage. Du skal bare underskrive med dit NemID, hvorefter pengene bliver udbetalt til den ønskede konto. I langt de fleste tilfælde vil pengene tikke ind hverdagen efter godkendelse – men i visse tilfælde vil du have pengene på din bankkonto allerede samme dag.

Hurtiglån med NemID

Tiden, hvor du skulle rende frem og tilbage til banken med papirer, er overstået. Når du optager et hurtig lån online, skal du bare bruge dit NemID.

Når du logger ind med dit NemID, kan låneudbyderen bekræfte din identitet og derved få nem adgang til dine oplysninger via SKAT. Når du efterfølgende bliver godkendt, underskriver du på samme måde.

Dette gør hele processen sikker og hurtig!

Hurtiglån med NemID giver dig følgende fordele:

 • NemID mindsker risikoen for forfalskning og misligholdelse, da al din data bliver krypteret.
 • Din kreditvurdering foregår automatisk, da NemID giver låneudbyderen adgang til dine skatteoplysninger.
 • Hele låneprocessen går hurtigere, og du kan have pengene indenfor få timer.

Dit NemID-nøglekort gør altså låneprocessen langt sikre, hurtigere og nemmere for dig. I dag fås dit NemID endda også som app til din smartphone, så du ikke behøver at finde dit fysiske nøglekort frem fra skuffen, når du vil optage et hurtiglån.

Hvem kan optage et hurtigt lån?

Det gode ved et hurtig lån er naturligivis, at låneprocessen kan foregår lynhurtigt. Men en af grundene til, at dette kan lade sig gøre, ligger i de få basale krav, der bliver stillet til dig som låntager.

Dog er det ikke alle og enhver, de kan få et hurtigt lån bevilget. Låneudbyderne sætter enkelte krav, som du skal opfylde:

 • Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal være fyldt 18 år – og ofte 21, 23, eller 25 år
 • Du er dansk statsborger med et CPR-nummer
 • Du har en fast indkomst

Vi vil dog understrege, at alle krav og betingelser afhænger af det enkelte låneselskab. Vær derfor opmærksom på, at kravene kan variere således, at eksempelvis aldersgrænsen og kravet til din indkomst kan være strengere enkelte steder.

Kreditvurdering – hvordan godkendes jeg til et hurtig lån?

Når du ansøger, kan det gå så stærkt, at du nærmest ikke opdager, at låneudbyderen laver et kredittjek af dig – men det gør de faktisk.

De foretager det der hedder en kreditvurdering.

Kort sagt tjekker låneudbyderne, hvor stor en risiko, de har for at miste deres penge, hvis de låner dem til dig. Jo større risiko, jo dyrere bliver lånet. Er din kreditvurdering for lav, vil du sandsynligvis få et afslag på din låneansøgning.

Låneudbyderen foretager en kreditvurdering, da de gerne vil vide, hvordan forholdet mellem udgifter og indtægter ser ud for dig. Dette er også kaldet likviditet.

Det låneudbyderne kigger efter er:

 • Indkomst og udgifter
 • Personlige forhold
 • Tilbagebetalingshistorik

Alle disse faktorer vil være med til at bedømme, om du kan blive godkendt til lånet, hvilken rente du får tilbudt samt hvor stort et beløb, du kan få bevilget.

Hurtig lån – RKI ingen hindring?

Det er meget svært at optage et hurtig lån online, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret – for ikke a sige umuligt.

Det behøver dog ikke være selvforskyldt, at du står der. Der er mange grunde til, at folk bliver registreret som dårlige betalere.

Det kan være, at økonomien har været meget stram i en periode grundet personlige årsager som skilsmisse, fyring, eller noget helt tredje.

Men er du RKI-registreret som dårlig betaler, er det (desværre) en nytteløs opgave søge om et hurtig lån. Det altså ikke muligt at låne penge trods et RKI-stempel.

Så ja – RKI er en stor hindring, hvis du vil låne penge hurtigt.

Hvis du er registeret som dårlig betaler, er der to ting, du kan gøre:

 1. Betale:

  Betale den regning, du står registreret for. Det er den mest hensigtsmæssige måde at blive fjernet fra RKI på.

 2. Vente:

  Vente 5 år, hvorefter forseelsen vil blive slettet fra registret. Bemærk, at gælden ikke forsvinder, selvom den er fjernet fra RKI. Du hæfter stadig for gælden.

Hvis du ikke har mulighed for at betale gældsposten, kan du være nødsaget til at vente, hvorefter du bliver slettet fra registret. Du vil ikke kunne blive registreret for samme årsag igen – og der vil ikke komme flere opkrævninger for gælden.

Lån penge hurtigt som 18-årig

Det er langt fra de fleste låneudbydere, som tilbyder lån til 18-årige – men der er enkelte udbydere, som gør.

Som 18-årig kan det være nødvendigt at have nogle penge til voksenlivets udgifter. Måske ønsker du at finansiere indskud til en lejlighed, bøger til studiet eller have et økonomisk frirum til at rejse med vennerne.

Det er ikke alle familier, som har haft mulighed for at give deres børn en opsparing med på vejen – og derfor kan et hurtig lån være den oplagte mulighed for at kunne komme videre i tilværelsen.

Her er et lille udvalg af populære låneudbydere, som tilbyder hurtig lån til 18-årige.

Låneudbydere som tilbyder hurtig lån til 18-årige:

 • SparXpres: SparXpres er en af de låneudbydere, som tilbyder lån til 18-årige. De tilbyder hurtig lån med udbetaling samme dag, hurtig gennemgang af dine informationer og nem online ansøgning med dit NemID.
 • LånLet: De tilbyder hurtig lån til 18-årige. Hos LånLet kan du låne helt ned til 7.000 kroner, hvis du står og mangler lidt ekstra i slutningen af måneden eller tilskud til bøgerne på studiet.
 • Basisbank: BasisBank er en erfaren låneudbyder, der tilbyder lån til en favorabel rente fra 4,95%. Lån helt op til 500.000 kroner til lige det, du står og mangler penge til. Så kan du sikre indskuddet til lejligheden, møblere studieboligen eller tage på en længere rejse uden at skulle tænke over finanserne.

Optag et hurtig lån, men vær OBS på…

Da du ikke skal stille sikkerhed for lånet, kan et hurtig lån online være dyrere end et banklån.

Derfor er det en god idé at være opmærksom på disse faktorer:

 • ÅOP – Årlig Omkostning i Procent
 • Renter
 • Løbetid

ÅOP – Årlig Omkostning i Procent

ÅOP’en kaldes ofte lånets kilopris. Et låns ÅOP er den bedste og mest gennemskuelige måde at sammenligne de totale omkostninger ved de forskellige hurtig lån.

Den samlede ÅOP inkluderer alle de omkostninger, du vil have ved lånet, og herved sikrer du dig, at du ikke overser gebyrer i forbindelse med dit hurtig lån. Et lån kan godt se billigt ud, hvis det har en lav rente – men løbende gebyrer og afgifter på lånet vil blive medregnet i ÅOP’en.

Du skal dog tage ÅOP’en med et gran salt, når det angår hurtig lån med en kort løbetid på under 1 år. I dette tilfælde vil de ekstra gebyrer veje tungt i den samlede beregning, hvorfor du her med fordel bør kigge på renten og lånebeløbet i sammenspil med løbetiden.

Renter

Renten er et gebyr, som udregnes i procentdele af det beløb, du har lånt. Når det handler om lån, bliver renten ofte omtalt som debitorrenten. Denne rente skal, udover selve beløbet, også betales tilbage til låneudbyderen.

Du kan se det som en slags betaling for det lånte beløb. Størrelsen på renterne kan variere fra låneudbyder til låneudbyder, og derfor er det en vigtig faktor at være opmærksom på. Din individuelle rente fastsættes alt afhængigt af din kreditvurdering, hvor mange du/I er om at optage lånet samt hvor længe, du vil være om at betale det tilbage.

Løbetid

Hurtig lån har som regel en kort løbetid, da størrelsen på lånet ofte er mindre end ved andre typer lån. Det betyder tildels, at du kommer af med din gæld hurtigere. Men det bevirker også, at du skal betale en forholdsvis høj månedlig ydelse, hvorfor du bør have et tilstrækkeligt rådighedsbeløb til at kunne klare afdragene.

Sådan optager du et hurtig lån

Når du har fundet det hurtige lån, som passer til dig, er der visse trin, du skal igennem:

 • Udregn det ønskede lånebeløb
 • Indtast dine oplysninger
 • Vent på godkendelse
 • Underskriv med NemID

Udregn det ønskede lånebeløb

Du kan bruge en online låneberegner til at finde ud af, hvor meget det vil koste at låne det ønskede beløb. Måske finder du ud af, at det er for dyrt – eller måske vil du opleve, at der er plads i økonomien til at låne lidt ekstra. Her kan du se, hvor meget du vil komme til at afbetale på dit lån, og hvor lang løbetiden skal være.

Når du bruger en låneberegner, må du dog ikke glemme, at renten afhænger af din kreditvurdering. Derfor vil din endelige rente først blive fastlagt, når du har indsendt en ansøgning og modtaget en reel lånekontrakt.

Indtast dine informationer

Her skal du udfylde informationer som bopæl, CPR-nummer og indkomst. Du vil ofte også blive bedt om at oplyse, om du har gæld, hvad din husstands samlede udgifter er og lignende.

Du behøver ikke have alle dine papirer parat, men det er en god idé at have tænkt over de forskellige poster på forhånd.

Vent på godkendelse

Dette trin er hverken langt eller indviklet, da du vil få dit svar indenfor 2-60 minutter. Her skal du bare holde øje med din mail for at finde ud af, om lånet er dit eller ej.

Underskriv med NemID

Bliver din ansøgning godkendt, får du sendt alle dine lånevilkår oplyst i en udførlig låneaftale. Læs denne igennem og følg deres anvisninger.

Der vil ofte være et link, som dirigerer dig videre, hvor du skal underskrive med dit NemID. Når du har gjort dette, vil pengene være hos dig ofte indenfor 24 timer – og nogle gange før.

Sammenlign hurtig lån online

Da ÅOP ofte er højere på hurtig lån, er den alene ikke altid retvisende for lånets omkostninger. Løbetiden for et hurtig lån er kortere, hvilket betyder at ÅOP er højere.

Derfor bør du sammenligne adskillige lån med samme lånebeløb og løbetid samt skrive ned, hvad de forskellige låneudbydere tilbyder. Sådan vil du kunne danne dit et grundigt overblik over dine muligheder.

Her på Moneylender har vi samlet et stort udvalg af de bedste hurtig lån online på det danske marked i dag.

Benyt vores listen til at finde de lån, der passer til dine kriterier i forhold til lånebeløb, din alder, udbetalingstid og pris.

Ofte stillede spørgsmål om hurtiglån

Hvad koster et hurtigt lån?

Et hurtigt lån ligger i den dyre ende af skalaen sammenlignet med store forbrugslån og banklån. Særligt hvis du låner et lille beløb over en kort løbetid, vil renten og ÅOP’en være relativ høj. Du kan dog være heldig at finde hurtige lån på nettet til konkurrencedygtige priser.

Hvornår bliver et hurtig lån udbetalt?

De hurtigste lån på markedet bliver udbetalt allerede 10 minutter efter, du ansøgt om lånet. Udbetalingstiden afhænger dog af, hvornår på ugen og dagen, du ansøger. Og så kan samarbejdet mellem udbyderen og din bank også spille en rolle.

Hvor finder jeg hurtige lån?

Hurtige lån findes på nettet, da det et online låneudbydere, der tilbyder hurtig svar- og udbetalingstid. I låneoversigten på Moneylender får du et bredt overblik over dine hurtige lånemuligheder.

Hvem tager hurtige lån?

Et hurtig lån henvender sig til dig, der oplever et akut pengebehov og derfor har brug for pengene med det samme. Personer i den situation har altså ikke tid til at vente på at få et lån i banken. Derudover indebærer hurtig lån også små pengebeløb.