SparXpres

SparXpres DK er en af markedets mest erfarne onlineudbydere af forbrugslån. Lån mellem 5.000 kroner og op til 50.000 kroner i dag! Betal dem tilbage indenfor 12 – 60 måneder.

SparXpres bank har udbudt lån til private siden 1991 og er en del af Spar Nord, som har 70 filialer fordelt rundt omkring i Danmark, hvilket gør Spar Nord til en af Danmarks største banker.

Dette betyder, at låneprocessen foregår under ordnede forhold – og du kan være sikker på, at du får et gennemarbejdet og gennemsigtigt lån hos SparXpres.

SparXpres
SparXpres

Da SparXpres tilbyder forbrugslån til private online, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Dette medfører ligeledes, at lånerprocessen er hurtigere, og det er nemmere at få bevilget et lån.

Alternative låneudbydere:

Er SparXpres bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder, før du låner penge online. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Ordnede forhold hos SparXpres Bank

SparXpres gør en dyd ud af at være grundige. Derfor er låneprocessen en smule mere langsommelig her end hos andre udbydere af forbrugslån. Deres grundige gennemgang af din ansøgning gør, at du kan være sikker på at få tilbudt et lån, som har din økonomiske situation for øjne.

De behandler ansøgninger i den rækkefølge, de kommer ind – dog oftest indenfor 24 timer på hverdage.

SparXpres dk – krav til ansøgere

Da SparXpres tilbyder online forbrugslån, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Dette gør det nemmere for di at blive godkendt til et lån.

Der er dog få krav som SparXpres kræver, at du lever op til, før du kan blive godkendt til et lån:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret
  • Du skal have fast indtægt (min. 125.000 kroner årligt)
  • Du skal have NemID
  • Du skal have dansk statsborgerskab, samt fast bopæl i Danmark
  • Du skal være fyldt 23 år

Da du kun skal være fyldt 23 år for at ansøge hos SparXpres, bliver der også stillet lidt strengere krav til din indkomst. Det skyldes, at udbyderen vil sikre sig, at du er kreditværdig nok til at kunne betale lånet tilbage.

Grundig gennemgang af din ansøgning

Sker det, at din låneansøgning ikke bliver godkendt, vil SparXpres tilbyder dig et mindre lån eller en ændret løbetid. Det gør de fordi, de har vurderet, at de kun kan låne dig penge under andre forhold.

Deres grundige gennemgang af ansøgninger gør, at dine lånemuligheder bliver skræddersyet til dig. Dette er til gavn for både dig og dem, da du ikke låner mere, end du kan betale tilbage – samtidigt med at SparXpres sikrer sig, at de får deres penge tilbage.

SparXpres – indfrielse af lån

Et lån hos SparXpres løber over en periode på 12-60 måneder. Dog kan du til enhver tid indfri lånets fulde beløb, hvis du pludselig for økonomisk råderum til dette.

Indfrielse af lånet sker uden ekstra omkostninger for dig. Det vil sige, at du kan blive gældfri før tid, uden at det koster dig yderligere gebyrer.

Forhøj dit lån hos SparXpres

Når du er kunde hos SparXpres, har du mulighed for at ansøge om forhøjelse af dit lån. Du skal dog udfylde en ny ansøgning og gennemgå endnu en kreditvurdering.

Du skal i denne ansøgning huske at meddele, at du ønsker en forhøjelse af dit lån.

SparXpres dk – Kundekort

Hos SparXpres kan du få et kundekort. Dette er din personlige kassekredit, som har en kreditmaksimum mellem 5.000 og 30.000 kroner. Det er muligt at ansøge om en rentefri konto, hvor du hver måned indbetaler kreditten.

Det er også muligt at vælge en løsning, hvor du betaler en fast månedlig ydelse. Med dit SparXpres login kan du via deres hjemmeside se din betalingsoversigt.

Kundekortet har ingen gebyrer og derfor ingen ubehagelige overraskelser. Derudover er december betalingsfri. Du vælger desuden selv, hvor meget du vil afdrage hver måned.

Nemt, gennemskueligt og fleksibelt.

Hurtig udbetaling hos SparXpres

Når du har godkendt din låneaftale hos SparXpres, vil pengene blive overført til din NemKonto samme dag, som de modtager det underskrevne dokument.

Derefter vil der gå 3 hverdage, før pengene står til rådighed på din konto.

SparXpres – tilvælg en ØkonomiSikring

Som en ekstra service til deres kunder tilbyder SparXpres en ØkonomiSikring. Dette er også kendt som en betalingsforsikring.

En ØkonomiSikring hos SparXpres er en frivillig gruppeforsikring, som dækker i tilfælde af, at du bliver midlertidigt uarbejdsdygtig eller ufrivilligt arbejdsløs.

Skulle uheldet være ude vil ØkonomiSikringen træde til og overtage dine betalinger i op til 12 måneder. 

Den dækker i hele verden – dog skal sygemeldingspapirer være godkendt af en dansk læge.

SparXpres login

Hos SparXpres er det nemt at danne dig et overblik over dit nuværende lån. Opret dit SparXpres login og se din resterende gæld, samt din låneaftale.

De har gjort det nemt for dig at fastholde overblikket over din økonomi, så du ikke drukner i ubetalte regninger. 

SparXpres Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende dit nuværende lån, eller vil du guides i din låneansøgning, kan du kontakte SparXpres på telefon: 96 16 13 00. Du kan ringe til dem mandag-fredag fra 10:00-16:00.

SparXpres kontakt online foregår via mail på sparxpres@sparnord.dk.

De holder til på Adelgade 8, 7800 Skive.

Moneylender > SparXpres

Nyheder