Budgetskema på 5 minutter
Sådan lægger du et budget

Læg et budget og få overblik

Uanset om du kan lide det eller ej: Et budget er den eneste mulige måde, du kan styre din økonomi og dine penge med! Så enkelt er det. Hvis du ikke lægger et budget, kender du ikke dit rådighedsbeløb, og du ved ikke med sikkerhed, hvordan din økonomi ser ud henover året. Og hvis du overvejer at optage et SMS lån, er det endnu mere nødvendigt at budgettere med de afdrag, du skal betale på dit lån.

Læs også: Et budget kan redde ægteskabet (ekstern artikel)

Få et gratis budgetskema

Det kan virke meget uoverskueligt at huske at få det hele med, når du lægger budget. Herunder finder du et helt genialt budgetskema (hentet fra raadtilpenge.dk), som du blot udfylder – og så får du muligheden for at hente det ned på din computer som et Excelark og printe det ud. Nemt at lægge et præcist budget på den måde – så hvad venter du på?

Udfyld dit GRATIS budgetskema herunder:

Indkomst

Månedlig
Årlig

Bolig

Månedlig
Årlig

Transport

Månedlig
Årlig

Forsikring

Månedlig
Årlig

Børn

Månedlig
Årlig

Andre omkostninger

Månedlig
Årlig
Månedligt tilgængeligt beløb
Årligt tilgængeligt beløb

Sådan lægger du et budget (HUSK LYD)

Vær ærlig med dine udgifter og indtægter

Det er vigtigt, at du er ærlig og nøjagtig overfor dig selv, når du lægger budget. Hvis du snyder her, snyder du dig selv.

Ofte bruges der mere på fornøjelser, end man lige går og tror.Se oversigt over online lånFå tilbud på boliglån

Hvordan lægger man et budget?

Det er et meget hyppigt stillet spørgsmål, og vi håber, du har fundet den hjælp, du skal bruge her. Vi kan kun opfordre dig til at lægge og vedligeholde et budget for din private økonomi – så ved du, hvor du står. Det gælder, uanset om du er på jagt efter:

Held og lykke med det hele!

Moneylender > Læg et budget og få overblik

Nyheder