Hvordan skifter man bank?

Ved du, at langt de fleste danske bankkunder med fordel kan skifte bank? Sådan er det, og det skyldes, at banker jo er forretninger som alle andre. De vil gerne have nye kunder, og de er parate med bedre rentesatser, lavere gebyrer etc., hvis du er parat til at skifte bank til dem! Hvor hurtigt kan du skifte bank? Typisk i løbet af en uges tid.

Lån penge nu, men vær sikker på, at du får tilbudt de bedste vilkår – ellers skift bank!

1. Skift bank jævnligt

De fleste kan med fordel skifte bank hvert andet eller tredje år – og dermed opnå bedre betingelser som for eksempel lavere renter, gebyrer og gode opsparingsmuligheder.

2. Lad bankerne konkurrere om dig!

Ved at benytte tjenesten herunder får du de bedste banker til at slås om at få dig som kunde! Du skal blot udfylde nogle oplysninger – og så ellers vente på at modtage tilbud fra bankerne. Og tro os: Det kan altså godt betale sig!

3. Hvorfor skifte bank?

Simpelthen fordi de fleste banker “falder i søvn”, når du har været kunde der et par år. En ny bank vil “spidse pennen” for dig, og det kan du tjene mange penge på. Nogle sparer op til 8-9.000 kroner årligt på et bankskifte. Det er jo en hel ferierejse.

4. Er det besværligt at skifte bank?

Overhovedet ikke! Når du har valgt din nye bank ud fra det bedste tilbud, tager de sig af alt det praktiske. Du behøver ikke engang tale med din gamle bank, hvis du helst er fri for det. Din nye bank sørger for alt papirarbejde, overførsler etc.

5. Hvad koster det at skifte bank?

Det koster INGENTING at skifte bank! Tværtimod faktisk – du vil altid opnå en besparelse og/eller bedre renter på indlån ved et skifte af bank. Din nye bank vil gøre alt for at få dig som kunde!

6. Det skal du huske ved skift af bank

Du skal huske at opgive dit nye kontonummer til din arbejdsplads, så du kan få løn. Hvis du har abonnementer på noget online, du betaler med Dankort, skal du huske at opdatere dem. Alt andet sørger din nye bank for.

Moneylender > Hvordan skifter man bank?

Nyheder