I denne anmeldelse kan du få nyttig information om online forbrugslån uden sikkerhed hos VIVUS. Hos VIVUS har du mulighed for at optage forbrugslån på mellem fra 13.000 og op til 75.000 kr. Der er tale om en hurtig ansøgningsproces, og du kan have pengene i hånden i løbet af få dage. Læs mere her om VIVUS’ brugeroplevelse, kundeservice, behandlingstid, pris og særlige fordele. 

3.2
Rating
Anmeldt af Moneylender.dk
Kundeservice
3
Pris
3
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
3

VIVUS produkter

Nyt product
4.2
Vurdering
Beløb 2.000 – 12.000 kr.
Løbetid 6 – 6 måneder
ÅOP 24.5 – 24.9 %
Udbetaling Fredag 8:00
 • Hurtig overførsel
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling døgnet rundt – Også i weekenden
Eksempel: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 790 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.790 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.080 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. ÅOP spænd 24,50 – 24,90 %. Løbetid: 6 – 6 måneder.

Om VIVUS  

VIVUS er blandt de førende långivere på markedet og tilbyder lån fra 13.000 kr. og helt op til 75.000 kr. Hos VIVUS kan du vælge en løbetid på mellem 36 og 72 måneder, hvilket giver dig god tid til at afdrage lånet. 

VIVUS henvender sig til private, som har brug for et forbrugslån uden sikkerhed, og tilbyder således ikke lån eller andre ydelser til virksomheder, som i stedet bør søge mod de traditionelle banker og pengeinstitutter. 

Mens mange låneudbydere primært tilbyder mindre lån, er der hos VIVUS mulighed for at låne større beløb og endda helt uden at stille sikkerhed i eksempelvis et hus, en bil eller andre værdier. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, men da det er forbundet med omkostninger at låne, bør man altid overveje, om det er nødvendigt at låne, og hvad pengene skal bruges til. 

VIVUS tilbyder en hurtig ansøgningsproces og kort ekspeditionstid, hvilket er noget, mange kunder er glade for, og netop derfor har VIVUS da også mange tilfredse kunder, selv om enkelte dog udtrykker utilfredshed. 

Opsummering af VIVUS anmeldelse  

VIVUS tilbyder forbrugslån uden sikkerhed, og hvis du har brug for et lån med kort ansøgningsproces og hurtig udbetaling, kan VIVUS derfor være en mulighed. Du håndterer selv dit lån fra den online brugerplatform, som du kan tilgå på alle tidspunkter. Virksomheden har en høj score på Trustpilot, og mange kunder vender tilbage på grund at den gode service og hurtige ekspeditionstid. 


Anmeldelse af VIVUS kundeservice

VIVUS har en høj score, når det gælder kundeservice og får således hele 4 stjerner på Trustpilot. Der er åbent for henvendelser på telefon og email alle dage, dog med begrænsede åbningstider. Med en svartid på kun 12 sekunder har VIVUS lagt sig i front, når det gælder hurtig service. Service får man også på både mail og SMS, hvor man modtager påmindelser om betalinger og andre vigtige anliggender. 


Priser og tilbud hos VIVUS

VIVUS placerer sig fint i feltet af låneudbydere, når det gælder renter og kreditomkostninger. Et højt oprettelsesgebyr på hele 8% trækker dog ned i den samlede vurdering, og det er langt fra alle långivere, der opkræver så højt et gebyr, hvorfor dette er værd at tage med i sine overvejelser. 


Vurdering af online brugervenlighed

Med den velfungerende og letbetjente brugerprofil er brugeroplevelsen i top hos VIVUS. Brugerprofilen kan tilgås fra alle mobile enheder og når som helst, man måtte ønske det. På den øvrige platform er der plads til forbedring, og flere kunder melder om links, der ikke virker, samt megen unødvendig information. 


Anmeldelse af VIVUS’s ekspeditionstid

Med en svartid på kun få minutter placerer VIVUS sig blandt de hurtigste på lånemarkedet, i hvert fald, når det gælder svartid. Udbetalingstiden kan være op til en uge, og her vil det i mange tilfælde være hurtigere at tage et privatlån


Vurdering af andre fordele

Med et lån hos VIVUS har man mulighed for når som helst at indfri sit lån og betale sin gæld ud. Det er langt fra alle låneudbydere, der tilbyder denne service. Herudover har man hos VIVUS 14 dages fortrydelsesret. 


VIVUS.DK Låneberegner
2.000 kr. 12.000 kr.
6 måneder 6 måneder
24.5 % 24.9 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


VIVUS Lån

Beløb2.000 – 12.000 kr.
Løbetid6 – 6 måneder
RenteFra 1.9 %
ÅOP24.5 – 24.9 %
Alder18 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele ved VIVUS

 • Håndter dit lån med din online brugerprofil 
 • Hurtig svartid og udbetaling 
 • Du skal ikke stille sikkerhed

Ulemper ved VIVUS

 • Højt oprettelsesgebyr 
 • Svært at finde information på hjemmesiden 
 • VIVUS tilbyder kun forbrugslån og altså ikke eksempelvis de populære afdragsfrie lån

Anmeldelse af VIVUS kundeservice

VIVUS’ kunder er generelt meget tilfredse, og virksomheden scorer således hele fire ud af fem stjerner på Trustpilot, hvor så meget som 81% angiver VIVUS som fremragende. Mange kunder udtrykker, at kundeservice er både venlig og hurtig, og at det er let at kontakte banken. 

Kundeservice har åbent alle dage, dog med en middagspause alle dage. Det trækker ned, at banken kun har åbent til kl. 16, men til gengæld er der åbent for henvendelser også i weekenden. 

VIVUS bestræber sig på et højt niveau af service, og som kunde modtager man derfor via SMS og mail serviceinformationer om betalingsfrister og andre vigtige ting. Man har dermed en ekstra sikkerhed i forhold til at huske at betale afdrag og dermed undgå rykkergebyrer. 

Info om VIVUS

BankVIVUS
AdresseVesterbrogade 1L, 4.,1620 København V
Emailinfo@VIVUS.dk
Telefon78 77 20 68

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Tirsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Onsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Torsdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Fredag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Lørdag09:00-11:30 og 12:30-16:00
Søndag09:00-11:30 og 12:30-16:00

Priser og tilbud hos VIVUS

Et forbrugslån hører til i den dyre ende af låneskalaen, men når det er sagt, matcher VIVUS’s rentespænd og øvrige omkostninger generelt markedet godt. Som det er almindeligt med et forbrugslån, er renten variabel og kan dermed svinge. Man oplyses dog om den konkrete rente, når man får præsenteret sit lånetilbud. 

I modsætning til nogle konkurrenter opkræver VIVUS et oprettelsesgebyr på 8%, hvilket må siges at være relativt højt. Gebyret skal lægges oven i lånebeløbet, renter og andre omkostninger. 

Med den praktiske låneberegner på hjemmesiden er det som kunde let at finde frem til det lån, der passer dig bedst, for her kan du justere på både lånebeløb og løbetid. Den endelige pris på lånet afhænger dog af den kreditvurdering, VIVUS foretager. 

Hos VIVUS kan du, når som helst du ønsker det, vælge at indfri dit lån, hvis du får mulighed for det. Det kan være aktuelt i det tilfælde, at du får en større mængde penge tilbage i skat, vinder i lotto eller måske får en pengegave. 


Krav for at låne hos Vivus: 

 • Du skal være mindst 18 år 
 • Du skal have dansk bopæl og dansk statsborgerskab 
 • Du skal have et dansk telefonnummer og være tilknyttet en dansk bank
 • Du må ikke være registreret i RKI eller DBR 
 • Du skal have NemID eller MitID samt en aktiv e-mail

Vurdering af online brugervenlighed

Som nævnt tidligere har du som kunde hos VIVUS adgang til en online brugerprofil, hvorfra du hele tiden kan se status på dit lån. Brugerprofilen giver dig styring, og her har du således mulighed for at indbetale de månedlige afdrag, ansøge om ændringer i dine aftaler samt at indfri dit lån før tid. 

Brugerprofilen kan tilgås fra alle mobile enheder, og du kan således både logge på fra din telefon, tablet eller pc, hvilket giver dig en stor grad af frihed til at håndtere dit lån. Din online brugerprofil er tilgængelig hele døgnet på både hverdage, i weekender og på helligdage. 

Hvor brugerprofilen er særdeles brugervenlig, gælder det ikke i helt samme omfang for hjemmesiden, hvor en del af de mange informationer forekommer overflødige. En del links virker ikke, og dette trækker uden tvivl ned i brugeroplevelsen og får hjemmesiden til at fremstå uprofessionel. 

Alt i alt er mange kunder dog godt tilfredse med brugeroplevelsen hos VIVUS, fordi det trods alt er nemt og hurtigt at ansøge om lån og der er tale om hurtig ekspedition. 


Anmeldelse af VIVUS’s ekspeditionstid

Når man ansøger om et lån hos VIVUS, får man som oftest svar allerede i løbet af få minutter, og den hurtige svartid er en af grundene til, at VIVUS nyder så stor en popularitet på lånemarkedet. Hvis man har brug for et meget hurtigt lån, kan det være meget værd med en kort svartid, og det kan man altså opleve hos VIVUS. 

Ansøgningsprocessen foregår i nogle få, simple trin, som starter med at man opretter en brugerprofil ved at benytte låneberegneren på hjemmesiden. Herefter bringes man direkte til ansøgningen, og man bekræfter sin ansøgning med NemID. 

Efter et par minutter er svaret klar, og man kan se om man er blevet godkendt. Hvis man bliver godkendt, er det vigtigt at læse vilkårene igennem, så man er sikker på, man forstår, hvor mange penge der skal betales tilbage, og man er sikker på at have råd til at afdrage på lånet. Vælger du at sige ja, underskriver du blot aftalen. 

Fra du har underskrevet låneaftalen, har du typisk pengene på din Nemkonto inden for en uge. Det er ikke lige så hurtigt som ved et Kviklån, men må alligevel anses for at være inden for en acceptabel tidsramme. Det, at du ikke skal indsende en lang række dokumenter, kan også være en tidsbesparende faktor, som man dog også finder hos visse udbydere af SMS-lån


Vurdering af andre fordele

Hvis du vælger at optage et forbrugslån hos VIVUS kan du på ethvert tidspunkt indfri dit lån. Det vil sige, at du kan betale alle de penge, du skylder og dermed afvikle dit lån. Hvis du således får et uventet pengebeløb i hænderne, kan det altså være en mulighed at indfri sit lån. Man bør dog aldrig optage nye lån for at afdrage på andre lån. 

En anden fordel ved at låne hos VIVUS er, at du her har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har underskrevet låneaftalen og kan være en god mulighed, hvis du efterfølgende fortryder, at du optog lånet. 

Hvis man i et øjebliks kådhed kom til at optage et lån, kan det være, fordi man i forvejen havde nogle lån, og da kan det være en mulighed at benytte sig af det, der kaldes et samlelån. Her samler man sine mindre lån til ét større, hvor renten oftest er lavere og løbetiden længere end ved de traditionelle forbrugslån.  


Andre informationer om VIVUS 

Det er nemt og hurtigt at optage et forbrugslån hos VIVUS, men netop den hurtige ekspeditionstid kan betyde, at kreditvurderingen ikke nødvendigvis er så dybdegående. Derfor bør du også selv være opmærksom på, om du har mulighed for at betale afdragene til tiden. Uanset hvad, vil du dog aldrig kunne låne hos VIVUS, hvis du er optaget i RKI eller DBR. 

Ikke alle låneansøgere bliver godkendt til at låne hos VIVUS, og om du bliver godkendt til et lån, afhænger af den kreditvurdering der tilbydes, og om VIVUS mener, det er realistisk, at du kan betale pengene tilbage. I mange tilfælde kan dog altså lade sig gøre at optage et endda relativt stort beløb uden sikkerhed. 


Konklusion på VIVUS anmeldelse 

Alt i alt er der med VIVUS tale om en på mange måder standard udbyder af forbrugslån, der tilbyder mange af de samme vilkår som konkurrenterne. Den høje grad af kundeservice og hurtige svartid betyder, at virksomheden har mange tilbagevendende kunder. Mange er glade for den online brugerportal, hvor man selv kan styre forskellige anliggender omkring sine lån og således til enhver tid klikke ind og se, hvor meget man skylder. 

Et forbrugslån er aldrig billigt, og også hos VIVUS er der tale om relativt høje renter og årlige kreditomkostninger, men her adskiller VIVUS sig ikke markant fra sine konkurrenter. Det høje oprettelsesgebyr er dog værd at være opmærksom på, da det ved de store lånebeløb kan blive til mange penge.