Tando Lån
Se vores anmeldelse

Har du oplevet gang på gang at få afslag på dine låneansøgninger, fordi den udbyder eller det pengeinstitut, du har forsøgt at låne penge ved, ikke har kunnet godkende din kredithistorie?

Hos Tando forbliver din kredithistorie det, det er, nemlig historie.

Du kan derfor godt få penge kontoen, faktisk helt op til 70.000 kroner, selvom du har en dårlig kredithistorie, så længe du ansøger med en kautionist, det vil sige en person, som kan tage over på lånet, hvis du ikke selv er i stand til at betale det tilbage.

Tando Lån
Tando Lån

Alternativer til Tando:

Er Tando bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder, før du låner penge online. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Kontakt Tando Lån kundeservice

Selvom Tando har en meget udførlig side, der har til formål at imødekomme og besvare kunders oftest stillede spørgsmål, er det ikke givet, at du kan finde svar på det, du søger, dér. 

Hvis du mod al forventning ikke finder svar i deres FAQ, kan du kontakte dem på følgende måder:

  • Tlf. til Tando Lån: +45 92 45 54 95
  • E-mail på Tando Lån: hej@tandolan.dk
  • Tando Låns adresse: Bredgade 30, 1260 København

Anmeldelser af Tando Lån Trustpilot

Inden du begiver du ud i at ansøge om lån hos en hvilken som helst låneudbyder, er det en god idé at tjekke, hvad andre/tidligere kunder har haft af oplevelser med den givne låneudbyder.

På den måde får du et lidt mere realistisk billede af, hvad du kan forvente dig af låneudbyderen, end ved blot at læse, hvad låneudbyderen skriver om sig selv.

En måde, hvorpå du kan læse mere om, hvilke oplevelser andre personer har haft med den givne låneudbyder, i dette tilfælde Tando, er ved at gå ind på Trustpilots hjemmeside, hvor du har mulighed for at anmelde samt læse anmeldelser af stort set alle danske lånevirksomheder.

Hvad angår Tando Lån, så er størstedelen af lånevirksomhedens anmeldelser gode. Dog er der også en god portion negative anmeldelser.

Dette skal vi kigge nærmere på nedenfor.

Positive Trustpilot-anmeldelser af Tando

Langt de fleste positive anmeldelser af Tando Lån på Trustpilot går primært på følgende to ting:

  • Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån, og pengene står på kontoen allerede dagen efter, du har ansøgt.
  • Tandos kundeservicepersonale er meget hjælpsomme, og mange kunder har oplevet at blive mødt med en særdeles god behandling hele låneprocessen igennem.

Negative Trustpilot anmeldelser af Tando:

Størstedelen af de negative anmeldelser af Tando på Trustpilot handler om, hvor svært nogle ansøgere syntes det er at få deres selvvalgte kautionist godkendt. 

De nævner i den forbindelse, at kravene for at blive godkendt som kautionist er utroligt høje, hvilket vi selvfølgelig skal kigge nærmere på længere nede i denne artikel. Men først skal vi kigge på, hvad det koster at optage lån hos Tando.

Se billige lån
Se privatlån her

Hvad koster et Tando Lån?

Hos Tando kan du låne alt fra 8.000 kroner og op til 70.000 kroner med en minimum løbetid på 24 måneder og en maksimal løbetid på 60 måneder, hvilket svarer til 5 år.

Den maksimale ÅOP, du får på dit lån, er 34,99%, hvilket svarer til en årlig nominel rente på 30,38%. 

I nedenstående eksempel skal vi kigge på, hvad det koster at låne forskellige lånebeløb hos Tando. For at det skal være sammenligneligt, er omkostningerne ved de forskellige lånebeløb beregnet ud fra den præmis, at lånets løbetid er 36 måneder.

BeløbMdl. ydelseRenteomk.
10.000 kr.426,6 kr.5.357,6 kr.
20.000 kr.853,2 kr.10.715,2 kr.
30.000 kr.1.279,8 kr16.072,8 kr.
40.000 kr.1.706,4 kr.21.430,4 kr.
50.000 kr.2.133 kr. 26.788 kr.
Den månedlige ydelse (mdl. ydelse), er det beløb, du skal betale af på lånet med hver måned. Renteomkostningerne (renteomk.) er det, lånet i sidste ende kommer til at have kostet dig i renter.

Inden du optager et lån, er det en rigtig god idé først at finde ud af, hvor høj en månedlig ydelse du har råd til at betale for at låne penge. Det værste, du kan gøre, er at gældsætte dig med et lån, som du har svært ved at finde penge til at betale af på.

Hvilke krav stiller Tando til låntagere?

Et lån fra Tando henvender sig til dem, der alt for mange gange har oplevet at få nej på deres ansøgning, fordi de engang har haft en dårlig økonomi, selvom i dag har styr på det – så godt man nu engang kan.

Du kan altså godt blive godkendt til et Tando Lån, selvom du engang har stået indskrevet i RKI, Debitor Registret eller andre gældsregistre. 

Det eneste, Tando Lån kræver, er, at du finder en person, der kan være din kautionist. Det vil sige en person, der kan overtage ansvaret for at tilbagebetale lånet, hvis du af uforklarlige årsager skulle blive ude af stand til det.

I næste afsnit skal vi kigge på, hvilke krav Tando stiller til de personer, der ønsker at optræde som kautionister.

Hvilke krav stiller Tando Lån til kautionister?

Som nævnt længere oppe på siden er det her et af de punkter, som en del af de negative anmeldelser på Trustpilot handler om, nemlig at det er svært at få sin kautionist godkendt. 

For at blive godkendt som kautionist er det vigtigt, at du har en god kredithistorie, eftersom det er dit ansvar i sidste ende at betale lånet tilbage, hvis låntageren misligholder aftalen.

Ved kun at godkende kautionister, der ikke tidligere har haft store økonomiske problemer, kan Tando sikre sig, at det sidste led i betalingskæden, altså kautionisten, med sikkerhed vil kunne påtage sig tilbagebetalingen.

Når det er sagt, er de generelle krav til en kautionist, at hun/han:

  • Skal være mindst 18 år gammel og ikke mere end 80 år gammel
  • Ikke allerede må stå som kautionist på et andet Tando Lån
  • Ikke selv må have optaget et Tando Lån, som han/hun betaler af på

Ofte stillede spørgsmål om Tando

Kan jeg låne uden en kautionist?

Nej, ikke hos Tando. Her er det væsentligt, at du har en kautionist, der kan skrive under på, at du er kreditegnet. Tando vægter nemlig tillid højere en din kredithistorik. Vil du låne uden en kautionist? Så se vores låneoversigt her.

Hvorfor bliver min kautionist afvist?

Tando sætter visse krav til din selvskyldnerkautionist. Vedkommende skal være mellem 18-80 år, og så må han/hun hverken være kautionist for en anden Tando kunde eller selv have et Tando lån. Derudover godkender Tando kun kautionister, der har en stabil og fornuftig økonomi. Læs mere her.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager pengene?

Tando stræber efter at overføre pengene så hurtigt som muligt. Typisk går der 24 timer fra kautionisten er godkendt, til pengene står på din konto. Hvis alle oplysninger er korrekte fra starten, er der gode chancer for, at du modtager pengene endnu hurtigere. Find flere hurtige lån her.

Hvordan tilbagebetaler jeg lånet?

Hos Tando er det nemt og enkelt at tilbagebetale lånet. I din låneansøgning bliver du bedt om at opgive dine kortoplysninger. Disse bliver brugt til at trække betalingerne hver måned – helt automatisk. Du kan også lave ekstra betalinger eller indfri det fulde lånebeløb når som helst – uden ekstra omkostninger. Dette gør du via din online konto eller ved at bruge deres mobil app. Læs mere på denne side.