Hvis man leder efter et lån med attraktive renter og priser, så er Santander Consumer Bank en låneudbyder, der er værd at bemærke. Med bankens lange historie er de eksperter i deres udvalgte produkter og tjenester. Læs med her i anmeldelsen og lær mere om fordelene og ulemper ved Santander Consumer Bank.  

3.6
Rating
Anmeldt af Moneylender.dk
Kundeservice
3
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
4

Santander produkter

Nyt product
6.8
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 12 – 120 måneder
ÅOP 11.32 – 43.51 %
Udbetaling Lørdag 8:00
 • Lav rente fra 9,95%
 • Lån penge som 18-årig
 • Tilvælg en SAFE forsikring
Eksempel: 40.000 kr. over 60 mdr.. Etb. omk. 1.600 kr. Mdl. gebyr 25 kr. Variabel debitorrente 9,95 – 18,95%. ÅOP 13,25 – 22,43%. Mdl. ydelse 900 – 1.070 kr. Kreditomkostninger 13.460 – 23.600 kr. Tilbagebetaling 53.460 – 63.600 kr.

Om Santander 

Santander Consumer Bank er en stor nordisk låneudbyder, som både hjælper privatkunder og erhvervskunder. Deres produkter er fokuserede på lån som billån og forskellige privatlån, kredit og opsparing for privatkunder. De har fokus på større lån, idet man kan låne op til 350.000 kr. De tilbyder også billån og leasing til erhverv, idet Santander blandt andet har et samarbejde med autoriserede bilforhandlere. 

Der kan forskellige udgifter forbundet med flytning, byggeri eller andet boligprojekt. Derfor har man for eksempel muligheden for at tage et flyttelån eller byggelån. Der kan være forskellige dokumentationskrav til ansøgningen alt efter, hvilket lån der søges om, men Santander gør en dyd ud af at gøre ansøgningsprocessen enkel og hurtig ved hjælp af digitale løsninger, uden at ansøgningen er bindende.  

Opsummering 

Man kan nemt finde de nødvendige informationer, man har behov for i forhold til Santander Consumer banks tjenester på deres hjemmeside. Hjemmesiden er nemlig simpel og nem at overskue. Her kan man også læse mere om omkostningerne og renter på lån, som er ret attraktive afhængigt af det specifikke lån. Kundeservice og behandlingstid er mange kunder også glade for – dog er der også kunder, der finder den personlige kundeservice utilstrækkelig.  


Kundeservice

Santander gør det overskueligt at finde det rette nummer på deres hjemmeside, alt efter hvilket produkt man har brug for hjælp til. På hjemmesiden finder man også en hjælpsom chatbot til de hurtige spørgsmål. Men den personlige kundeservice er der delte meninger om. Nogle kunder er utrolig glade for den personlige betjening, mens andre finder den utilstrækkelig.  


Pris

Når det kommer til lån, som Santander specialiserer sig i, så har de nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Man kan ansøge om både større og mindre lån – og især hvis man søger et lån på over 50.000 kr., er der mulighed for en attraktiv variabel rente. På samme måde er der også mulighed for et billån med en favorabel rente. 


Brugeroplevelse

Brugeroplevelsen hos Santander er udmærket. Deres hjemmeside er nem at overskue og det er ligeledes ligetil at finde de relevante kontaktoplysninger. Hvis man vil logge på som kunde og få overblik over konti, forbrug og andet relateret til økonomien, så kan det nemt gøres ved hjælp af det digitale værktøj Prosper. 


Behandlingstid

Selve ansøgningen om et lån er ligetil at udføre ved hjælp af digitale løsninger, og Santander forsøger at vende tilbage inden for 4 timer, hvis ansøgningen modtages i åbningstiden. Det kan være svært at sige med sikkerhed, hvornår pengene vil være til rådighed på din konto. Det kan også komme an på, hvilken bank du har.  


Andre fordele hos Santander Consumer Bank

Santander tilbyder også kreditkort, hvor der er rentefri kredit ved køb i de første 45 dage. Dertil kan man som erhvervskunde, ligesom privatkunder, tegne et fordelagtigt billån. Vil man hellere lease en bil, er det også muligt, da Santander samarbejder med autoriserede danske bilforhandlere.  


Santander Privatlån Låneberegner
10.000 kr. 100.000 kr.
12 måneder 120 måneder
11.32 % 43.51 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Santander Privatlån

Beløb10.000 – 100.000 kr.
Løbetid12 – 120 måneder
Rente9.95 – 18.95 %
ÅOP11.32 – 43.51 %
Alder18 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele ved Santander 

 • Svar på ansøgning inden for 4 timer i åbningstiden. 
 • Konkurrencedygtige renter på lån 
 • Bredt udvalgt af lån

Ulemper ved Santander 

 • Kundeservice kan være utilfredsstillende. 
 • Der kan gå 3 hverdage, før du får svar på e-mail.  
 • Høj variabel rente på mindre lån.

Vurdering af kundeservice

En fordel ved Santanders hjemmeside er, at de har en chatbot, som man hurtigt kan spørge til råds angående produkter og tjenester. Herfra kan man typisk hurtigt blive dirigeret videre og finde det rette svar. Hvis man har brug for mere udførlig betjening, så skal man i kontakt med deres kundeservice. På Santanders forside er det nemt at få øje på kundeservice, så man hurtigt kan komme videre og finde de rette oplysninger hertil. 

Fra toppen af forsiden kan man klikke sig videre og få overblik over de forskellige afdelinger. Santander har nemlig forskellige telefonnumre og e-mails til de forskellige afdelinger. Så alt efter om man har behov for hjælp til billån, leasing, eller forsikring, så skal man skrive til den dertilhørende e-mail eller ringe til angivne telefonnummer, og man får svar på mail inden for 3 hverdage.  

Kundeservice i Santander bliver oplevet forskelligt af deres kunder. Mange kundeanmeldelser på TrustPilot peger for eksempel på god og hjælpsom betjening, mens andre i den anden ende har fået dårlige oplevelser og udtrykker utryghed ved at være kunde hos dem. På den ene side er der altså mange, der mener, at det er et fantastisk selskab, hvor det er nemt og trygt at tegne et lån, mens andre kan opleve miskommunikation og mangel på information. Kvaliteten af kundeservice kan potentielt variere afhængigt af, hvilken medarbejder man er i kontakt med. 

Info om Santander Consumer Bank

BankSantander Consumer Bank 
AdresseStamholmen 149, 5. sal, 2650 Hvidovre
EmailAfhænger af afdelingen
Telefon70 21 90 11 

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00-16:00 (afhænger af afdelingen) 
Tirsdag09:00-16:00 (afhænger af afdelingen) 
Onsdag09:00-16:00 (afhænger af afdelingen) 
Torsdag09:00-16:00 (afhænger af afdelingen) 
Fredag09:00-16:00 (afhænger af afdelingen) 
Lørdag10.00-18.00 (Kreditkøb)
Søndag10.00-18.00 (Kreditkøb)

Vurdering af pris

Santander tilbyder forskellige slags lån, så der er rig mulighed for at finde et lån, der passer til dig, herunder billige lån med attraktive renter. Ved hjælp af deres låneberegner, kan du finde frem til de årlige omkostninger og kreditomkostningerne, men de tilbyder generelt en relativt lav og attraktiv rente.  

Hvis man ansøger om et Privatlån Plus, som er lån over 50.000 kr., så er der en variabel debitorrente fra 3,90 % – 9,95 %. Den endelige rente vil komme an på den individuelle kreditvurdering. Ansøger man derimod om et Privatlån på under 50.000 kr., så vil den variable debitorrente være på 9,95 % – 16,95 %. Hvis man er interesseret i et billån, så kan man glæde sig over en variabel rente på 2,19 %.  

Den variable rente hos Santander er ret lav og ved hjælp af låneberegningerne, vil man kunne se, hvad de endelige omkostninger vil være nogenlunde. Men først efter kreditvurdering, vil man kunne se de endelige tal. 


Krav hos Santander:  

 • Man skal have dansk CPR-nummer. 
 • Man skal være mindst 18 år gammel. 
 • Man skal have en dansk folkeregisteradresse.
 • Der er bestemte indkomstkrav til Privatlån og Privatlån Plus på grund af de forskellige størrelser på lånebeløb. 
 • Den seneste lønseddel samt årsopgørelse kræves.

Vurdering af brugeroplevelse

Santanders hjemmeside og generelle brugeroplevelse har et gennemført kendetegn af enkelt og bredt overblik. Uanset om man tilgår hjemmesiden fra en computer eller fra en smartphone, så er hjemmesiden let at overskue. Det første, man møder på forsiden, er et overblik over de produkter og tjenester, som Santander udbyder. Herfra kan man altså hurtigt blive ledt videre til det, man søger.  

Hjemmesiden er generelt brugervenlig og nem at navigere rundt i. Den er informationsrig, så man kan finde relevante oplysninger om deres tjenester og produkter, uden at den bliver for uoverskuelig. Ansøgningsprocesser foregår elektronisk, hvilket speeder processen op, og man kan samtidig føle sig tryg og sikker, idet der skal bruges NemID til låneansøgninger. 

Hvis man allerede er kunde hos Santander, så kan man også nemt logge på og få overblik over sine konti og sit forbrug ved hjælp af det digitale værktøj, Prosper, som fungerer som en netbank. Selvom man muligvis har lån et sted og lønkonto et andet sted, så kan Prosper være med til at give overblik over kundens økonomi. Og mere end dét: det kan også bruges som et planlægningsværktøj, hvis man for eksempel vil spare op til et nyt møbel.  


Vurdering af behandlingstid

Ansøgningen om et lån hos Santander er overskuelig og foregår elektronisk og dermed relativt hurtigt. Det er svært at finde oplysninger om, hvor lang tid der i praksis vil gå, før man modtager et tilbud, men Santander vender tilbage inden for kort tid, efter du har sendt ansøgningen afsted. I åbningstiden vender de tilbage inden for 4 timer.  

Der kan være forskel i behandlingstid, alt efter hvor mange dokumenter der skal tjekkes: for eksempel skal der foretages en kreditværdighedsvurdering af din økonomi. Dette betyder også, at tilbuddet kan variere mellem ansøgere, da det blandt andet er baseret på kreditvurderingen. Kreditvurderingen fungerer også som en sikkerhed for dig, da den er med til at sikre, at du kan betale lånet tilbage som låntager. 

Når man sender ansøgningen afsted, så skal man selv angive den ønskede løbetid sammen med det ønskede lånebeløb. Her kan man bruge låneberegneren på Santanders hjemmeside, hvor man kan se omkostningerne, som er afhængige af beløbet og løbetiden. Man kan afbetale lånet på 24-144 mdr.  


Andre fordele

Hos Santander kan man også søge om samlelån, beregne prisen og få overblik over, hvad det koster. Udover den brede vifte af lån og tjenester, man kan få hos Santander Consumer Bank, så tilbyder de også kreditkort med op til 45 dages rentefri kredit ved køb. Med kreditkortet kan man vælge et beløb på mellem 10.000 og 50.000 kr., hvor en variabel rente vil være gældende. Fordelen ved deres kreditkort er, at der ikke er noget oprettelsesgebyr, ligesom der heller ikke er nogle årlige gebyrer.  

Derudover er der gode muligheder for at tegne et fordelagtigt billån. Hvis man er erhvervskunde, så har man ligesom privatkunder også muligheden for at tegne billån. Hvis man dog vil slippe for ansvaret, der følger, når man ejer en bil, så kan man også lease gennem Santander Consumer Bank, som har samarbejdsaftaler med danske autoriserede bilforhandlere. Når du leaser, har du for eksempel mulighed for at skifte bilen ud med jævne mellemrum.  


Andre oplysninger 

Selvom Santander Consumer Bank er en bank, så gør selskabet også noget ud af at give tilbage til samfundet og vise omtanke for miljøet. Det har blandt andet gjort, at koncernen, Banco Santander, er blevet kåret som den mest bæredygtige bank i verden i 2019. 


Konklusion 

Hvis man leder efter et lån med attraktive renter, så er Santander en god mulighed. Her finder man attraktive privatlån, som blandt andet tæller flyttelån og byggelån, samt billån og kreditkort. Santander er en ansvarlig bank, der tager hånd om dine oplysninger, og de vender tilbage med svar på ansøgningen inden for åbningstiden.  

Blandt andet fordi man ansøger elektronisk, så går behandlingstiden relativt hurtigt, selvom tiden kan variere fra ansøgning til ansøgning. Nogle af fordelene ved at være kunde hos Santander Bank er blandt andet, at man kan få svar på sin ansøgning inden for 4 timer i åbningstiden, når man ansøger om et lån. Med de konkurrencedygtige renter på lån og god kultur i selskabet, kan Santander være en god mulighed, hvis du ønsker at søge billån, byggelån eller et kreditkort.