Santander Consumer Bank
Lån op til 350.000 kroner i dag

Uanset om du er på udkig efter et mindre lån, eller gerne vil låne til noget større som indskud til lejlighed, ny bil eller en større renovering af huset, så skal du ikke lede længere end Santander Consumer Bank Danmark.

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank

Alternative låneudbydere:

Er Santander bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne de forskellige låneudbydere, før du låner penge. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Hvem er Santander Bank?

Santander Bank Danmark er en underafdeling af spanske Banco Santander. Banco Santander er en erfaren bank, som har eksisteret siden 1857.

Den danske afdeling hører under Santander Consumer Finance. Afdelingen har i dag over 100 ansatte i Danmark, hvoraf de fleste sidder på Santanders hovedsæde i Hvidover. Vil du have fat i Santander kundeservice Danmark, er det dem, du kommer i kontakt med.

Santander Bank anmeldelse

Santander oplever stor kundetilfredshed. Derfor har de over 185.000 ansatte på verdensplan og over 110.000.000 kunder fordelt i 40 forskellige lande.

Santander er en af de ældste udbydere af privatlån på markedet. Med over 100 års erfaring indenfor lånebranchen, kender de deres kunder rigtig godt. 

Hvad kan Santander Consumer Bank tilbyde?

Santander tilbyder en bred vifte af digitale låneløsninger. Men vigtigst af alt, så er de en respekteret låneudbyder til privatpersoner.

De tilbyder mange forskellige og fordelagtige finansieringsmuligheder til dig, som gerne vil låne hos en etableret låneudbyder og nyde godt af deres mange produkter og muligheder.

Hos Santander kan du bl.a. låne fra 10.000 kroner og helt op til 350.000 kroner til privatforbrug.

Derudover tilbyder Santander billån, samlelån og kreditkort samt opsparing- og forsikringsløsninger. Du kan altså finde mange forskellige lånemuligheder hos Santander.

Privatlån – Det store, fleksible forbrugslån

Santander online tilbyder nogle af markedets mest lukrative privatlån til dig. Med mange års erfaring på lånemarkedet, har de sammensat favorable løsninger til deres kunder.

Du ansøger direkte fra deres hjemmeside, hvor du kan låne mellem 100.000 kroner og 350.000 kroner. Da det er et forbrugslån, kan du bruge pengene, hvor og hvornår du har lyst.

Santander Bank tilbyder to forskellige privatlån

Hos Santander kan du enten vælge at søge om et Privatlån eller et Privatlån Plus. Forskellen mellem disse er lånebeløbets størrelse og rentesatsen.

Privatlån

Med et almindeligt privatlån kan du låne mellem 10.000 og op til 100.000 kroner med en rente helt ned til 9.95%. Du behøver ikke stille økonomisk sikkerhed – og du opnår stor økonomisk frihed i forhold til, hvornår og hvordan du vil bruge pengene.

Løbetiden strækker sig fra 12 – 144 måneder alt afhængig af, hvor mange penge du ønsker at låne.

Privatlån Plus

Her låner du et større beløb på op til 350.000 kroner. Vil du have fordelene ved Privatlån plus, skal du søge om mindst 50.000 kroner. Renten er helt ned til 3,9%, helt uden at stille sikkerhed. 

Med en Privatlån Plus-løsning vil din løbetid strække sig over 12-180 måneder.

Santander Consumer Bank – Bilfinansiering

Intet mindre end 75% af alle autoriserede bilforhandlere i Danmark samarbejder med Santander Bank. Det gør de fordi, de ved, hvor lukrative Santander lån er.

Du kan opnå to forskellige finansieringsløsninger til biler med Santander lån:

Ønsker du et billån hos Santander, kan du låne op til 100.000 kroner til en lav pålydende rente, der starter fra 4,75%. Din tilbudte rente afhænger af bilens årgang og pris.

Andre muligheder for online billån er Diba Billån og Basisbank.

Santander kreditkort

Santander tilbyder ikke kun de klassiske lån, men udbyder også fordelagtige kreditkort.

Santander tilbyder kreditkort med en grænse fra 10.000 – 50.000 kroner med en variabel debitorrente fra 8,95%. Derudover får du 45 dages rente- og gebyrfri kredit, samt gebyrfrie udenlandske hævninger.

Santander samlelån

Santander samlelån bliver ikke reklameret som et reelt samlelån.

Men da de tilbyder favorable lånemuligheder, er det værd at overveje at optage et større lån hos dem, så du kan samle dine lån, spare penge og genvinde overskud over din økonomi.

Santander Bank – Opsparing

Få lukrative opsparingsløsninger hos Santander Consumer Bank. De tilbyder tre fordelagtige løsninger til dig.

  • Højrente fri

Vil du indsætte mindre end 100.000 kroner, er dette den optimale løsning for dig. Ingen binding, intet indskud eller gebyrer. Renten ligger fra 0.60%. Perfekt til dig, som vil indsætte et lille beløb eller bare ikke vil bindes til en større opsparingsløsning endnu.

  • Højrente Plus

Indsætter du minimum 100.000 kroner tilbyder Santander bank en rente på 0.80%. Du har 31 dages varsel, hvis du ønsker at hæve dine penge igen. Ingen gebyrer eller ekstra ydelser ved indskud.

  • Højrente 24

Dette er opsparingsløsningen med den højeste rente. Den kræver, at du har dine penge hos Santander i minimum 2 år, og at du ligger et indskud på 100.000 kroner eller derover. Til gengæld får du en rente på 1,00%.

Du kan starte din opsparing hos Santander Online via deres hjemmeside i dag.

Santander Online

Får du bevilget et lån hos Santander, vil du få et Santander login til deres hjemmeside. Her får du fuldt overblik over de ydelser, du har hos dem. Med dit Santander login bliver det nemt at danne overblik over din økonomi.

Online kan du også se Santander Bank brugeranmeldelse og få bekræftet deres solide og gode ry.