Resurs bank er en nordisk bank, der tilbyder finansiering til private og forhandlere. Derudover tilbyder banken gode fordele for sine kunder og kortholdere. Hvis du søger et hurtigt lån, som også er sikkert og forsvarligt, så kan du med fordel undersøge Resurs bank, der udbyder forskellige lånetyper og finansieringsløsninger.  

3.8
Rating
Anmeldt af Moneylender.dk
Kundeservice
3
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
4

Resurs Bank produkter

Nyt product
8.4
Vurdering
Beløb 15.000 – 300.000 kr.
Løbetid 24 – 144 måneder
ÅOP 13.26 – 21.49 %
Udbetaling Fredag 8:00
 • Lån mellem 15.000 – 300.000 kr
 • Let at underskrive med NemID/MitID
 • Pengene overføres indenfor 1-3 bankdage
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 8 år. Debitorrente: 8.,99 %. ÅOP: 11,43 %. Minimum ÅOP: 13,26 %. Maksimum ÅOP: 21, 49 %. Etableringsomkostninger: 4 990 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 576 kr. Samlede kreditomkostninger: 51 427 kr. Samlet tilbagebetaling: 151 427 kr. adm. gebyr 29 kr./md.

Om Resurs bank 

Resurs blev grundlagt i 1977 og var først og fremmest etableret som koncern, hvorefter Resurs bank senere blev introduceret som datterselskab. Resurs’ første vision var at skabe fordelagtige finansieringsløsninger til detailkunder. Resurs blev de første til at tilbyde rentefri finansiering i Sverige i 1985. Og det er først i 2001, at banken etableres. Siden da har banken udbudt en bred vifte af lånemuligheder og finansieringsløsninger til forskellige kunder.  

I 2016 blev koncernen børsnoteret med navnet Resurs Holding. Resurs bank har en god føling med markedet, da de både har øje for forbrugere og forhandlere. De udbyder nemlig både låneløsninger til private samt finansieringsløsninger til virksomheder. Du har derfor mulighed for at låne, hvis du er forhandler, der har behov for hjælp til at få forretningen til at flyde, eller du som privatperson skal have renoveret dit køkken eller skal tage et hurtigt lån til et indskud. 

Banken slår sig fast som en nysgerrig bank, der gerne vil holde sig i trit med tiden. Derfor er de også optaget af at etablere bæredygtige løsninger. De sætter derudover en dyd i at være en troværdig og tillidsvækkende bank for deres kunder. 

Opsummering af anmeldelse af Resurs bank 

Resurs bank tilbyder en høj grad af fleksibilitet, gennemsigtighed og brugervenlighed i deres tjenester. Som kunde hos banken kan du låne alt mellem 10.000-300.000 kroner, og du har derudover mulighed for delbetaling og at oprette rentefri lån og betaling. Banken arbejder hurtigt, når først du har ansøgt om lånet, så du kan forvente en tjep behandling. 

Banken har en grundig gennemgang af de oftest stillede spørgsmål på deres hjemmeside, som man kan ty til, hvis man søger svar. Ellers kan man komme i telefonisk kontakt med banken alle hverdage. Banken kunne være lidt mere tilgængelig med eksempelvis en chatfunktion. Banken har desuden fået nogle dårlige anmeldelser på Trustpilot, som sætter præg på anmeldelsen.   


Kundeservice

Hos Resurs bank har de telefontider alle ugens hverdage, der er dog ikke en chatfunktion på hjemmesiden. Til gengæld har banken udførlige beskrivelser af, hvordan man løser de fleste situationer samt ordforklaringer på de forskellige termer ved et lån. Selvom der er en del gode anmeldelser af banken, så er der også nogle dårlige, hvilket nødvendigvis må give et indhug i vurderingen. 


ÅOP og pris

Hvad end du er detailforhandler eller privatperson kan du finde låne- og finansieringsløsninger hos Resurs bank. Du kan låne alle beløb mellem 10.000-300.000, og som de fleste andre steder afhænger prisen på lånet af størrelsen, løbetid og kreditvurdering. Hos Resurs skal du betale et beløb på 3000 kroner for at oprette et lån. Banken udviser en stor gennemsigtighed i forbindelse med priser, da der ikke er nogle skjulte gebyrer eller omkostninger.  


Brugervenlighed

Der er en høj grad af brugervenlighed på Resurs banks hjemmeside. Det viser sig gennem låneberegneren og ansøgningsprocessen. Her har man nemlig i høj grad haft kunden i fokus og processen er gjort overskuelig og let. Du kan også ganske uforpligtende indhente lånetilbud hos banken, så du kan finde den helt rigtige løsning til dig.  


Behandlingstiden

Resurs bank tilbyder en hurtig behandlingstid på ansøgning og lån. De er dog også optaget af at være grundige, så de er sikre på at finde den bedst mulige løsning til deres kunder. Derfor kan kreditvurdering muligvis tage lidt længere tid. Så snart låneansøgningen er godkendt og underskrevet, går der helt ned til 1 dag, før du har pengene på din konto.  


Andre fordele

Som låntager eller kunde hos Resurs bank får du adgang til forskellige fordele. Banken tilbyder en stor grad af fleksibilitet i forhold til tilbagebetalingsplaner. Du har derfor en stor frihed som kunde hos Resurs, og du har altid penge til rådighed. Hver gang du svinger Resurs-kortet, optjener du desuden bonuspoint, du kan benytte dig af i en pointshop.  


Resurs Bank Låneberegner
15.000 kr. 300.000 kr.
24 måneder 144 måneder
13.26 % 21.49 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


RESURS BANK Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid24 – 144 måneder
Rente6.68 – 18.96 %
ÅOP4.99 – 24.28 %
Alder23 år

Fordele

 • Finansiering til forhandlere og private. 
 • Stor fleksibilitet og gennemsigtighed. 
 • Uforpligtende udregninger af låneomkostninger.

Ulemper

 • Kunne være mere tilgængelig. 
 • Nogle utilfredse kunder. 
 • Oprettelsesgebyr på lån. 

Vurdering af kundeservice

Resurs bank har telefontider alle ugens hverdage, dog ikke i weekenden. De tilbyder ikke en chatfunktion på hjemmesiden, hvilket ellers kan skabe mere tilgængelighed. Til gengæld har de under fanen kundeservice en lang række af svar og handlemuligheder til de oftest stillede spørgsmål. Her kan du formentlig finde svar på det meste, hvis ikke kan man benytte sig af telefontiderne eller mail.  

Selvom banken fremhæver sig som troværdig, så er der en del kunder, der klager over deres kundeservice. Nogle beretter om manglende tillid andre om lange ventetider. Banken har en rating på 3,8 ud af 5 på Trustpilot, hvilket ikke er så galt. Det er dog alligevel 25% af anmeldelserne, der ligger i kategorien dårlig. Når en fjerdedel af kunderne giver dårlige anmeldelser, så er det en betydelig del til at give et hug i vurderingen. Banken kunne måske med fordel tilføje en række råd til, når man skal låne

Banken går til gengæld i dialog med kunderne. Når der falder en dårlig anmeldelse, så svarer banken gerne inden for en uge. Det udviser et ønske om forbedring, men også et ønske om at forstå, hvorfor utilfredsheden er opstået. 

Information om banken

BankResurs Bank
AdresseDelta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand
EmailMail@resurs.dk
Telefon39 13 16 00

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00-17:00 
Tirsdag09:00-17:00 
Onsdag09:00-17:00 
Torsdag09:00-17:00 
Fredag09:00-17:00 
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af ÅOP og Pris

Resurs bank tilbyder både lån til forbrugere og betalingsløsninger til detailforhandlere. Du kan oprette et forbrugslån som privatperson og finde nemme finansieringsløsninger som forhandler. De to forskellige kundetyper har selvfølgelig vidt forskellige behov. Derfor er der også en fane tilegnet privat og forhandler, så man hurtigt kan finde frem til mulighederne alt efter hvilken gruppe, man befinder sig i.  

Som privatperson kan du låne alt mellem 10.000-300.000. Prisen på lånet afhænger af flere faktorer. Det har nemlig betydning for din låneaftale, hvor stort et lån, der er tale om, og hvor lang løbetiden er. Derudover har det selvfølgelig også en betydning for lånet, hvordan kundens økonomiske situation ser ud. Der er dog et oprettelsesgebyr på Resurs lån på 3000 kroner. Alle udgifter og omkostninger i forbindelse med lånet er fremlagt, så man støder ikke på nogen pludselige overraskelser og uforudsete udgifter. Der er altså en stor gennemsigtighed i Resurs banks låneaftaler, hvilket er et stort plus.  

På Resurs banks hjemmeside er der en låneberegner, som potentielle kunder kan benytte sig af, når de skal udregne lånets omkostninger. Med den kan man få et rimelig præcist overslag på, hvad et månedligt afdrag kunne ligge på.  


Resurs Banks krav 

 • Du må ikke være opskrevet i RKI eller være debitor registeret.  
 • Du skal være minimum 18 år. 
 • Du være enten i job eller pensioneret. 
 • En kreditvurdering er nødvendig.  
 • Du må ikke være langtidssygemeldt.

Vurdering af brugervenlighed

Resurs bank hjemmeside har et overskueligt design, som gør det nemt at finde rundt i de forskellige informationer. Brugervenligheden er også for øje i de mange tilgængelige informationer, låneberegneren og den generelle gennemsigtighed. De forskellige faktorer giver et pålideligt helhedsindtryk af banken.  

Når du skal oprette et lån hos Resurs bank sker det gennem systemet eSkat, hvor du skal logge på med dit NemID. På den måde kan du give banken samtykke til at indhente de nødvendige oplysninger. Du slipper derfor selv for at indsamle og indsende de forskellige dokumenter, som banken skal bruge i en kreditvurdering. Ansøgningsprocessen er altså overskuelig og let for kunden. Du kan ganske uforpligtende indhente et lånetilbud hos banken, og du er altså ikke tvunget til at benytte dig af det, når du har ansøgt. Det giver en god frihed til kunden, som frit kan teste forskellige muligheder af.  

Så snart du er kunde hos Resurs bank kan du benytte dig af deres mobile bank app. Med den har du altid din bank lige ved hånden, og du kan lynhurtigt oprette en overførsel eller tjekke status på din konto. Resurs bank er også kompatibel med både Apple Pay eller Google Pay, så du kan let benytte dig af de hurtige betalingsløsninger, hvis du er vant til dem. 


Vurdering af behandlingstid

Når du har ansøgt om et lån hos Resurs bank, kan du forvente at få svar rimelig hurtigt. Resurs bank ved, som andre forbrugslånsudbydere, at det kræver hastighed for at hamle op med det resterende marked. Som beskrevet benytter banken sig af et elektronisk effektivt system, hvor du som kunde ikke skal gøre det store. Til gengæld er Resurs bank meget optaget af at give dig de bedste muligheder og stille dig den bedste sikkerhed, derfor er det grundige i deres evaluering af kunder. Det skyldes, at de vil være sikre på, at du kan betale lånet tilbage, og at din økonomiske situation ikke er alt for presset. Derfor kan det godt tage lidt længere tid, når banken gennemgår din ansøgning.  

Så snart du har fået det godkendt, så står pengene på din konto efter 1-3 hverdage. Det er altså mest i ansøgningsprocessen, at der kan være lidt ventetid. Men det er dog ikke noget bemærkelsesværdigt. Resurs bank kan altså fint konkurrere med andre bankers udbud af forbrugslån og deres behandlingstid. 


Vurdering af andre fordele

Resurs bank tilbyder en række af fordele til deres kunder og låntagere. Du kan tilrettelægge din egen tilbagebetaling. Du kan derfor både dele betalingen op, du kan udsætte betalingen, som det passer dig. Du kan faktisk benytte dig af op til 60 dages rentefri betaling. Banken tilbyder altså stor fleksibilitet i tilbagebetalingen. Det er et stort plus, da der kan opstå forskellige former for uforudsete finansieringsbehov.   

Hver gang du bruger dit Resurs-kort, får du tildelt bonuspoint. Du optjener derfor en god portion bonuspoint som kunde hos Resurs bank. Bonuspointene kan benyttes i bankens pointshop og er en ekstra fordel til bankens kunder.  

Foruden de økonomiske fordele, så tilbyder Resurs bank en tryghedsforsikring til deres låntagere. Ved at tilkøbe en tryghedsforsikring er du som kunde sikret i uforudsete situationer. Hvis du pludselig skulle ende uden arbejde eller i sygdom, vil banken dække lånets udgifter i op til 12 måneder. Det kan være en stor sikkerhed at have, når man har penge hængende. 


Anden information  

I 2022 lancerer banken Resurs Society, som er et tiltag, der skal styrke bæredygtige aktiviteter og skal udbyde finansiel træning til kunder, der har behov for at vide mere om lån og rettigheder, renter og tilbagebetalingsplaner. Desuden har Resurs bank planer om at reducere deres klimapåvirkning med hele 50% inden, vi skriver 2030.  

Banken udviser altså engagement i samfundet med sit fokus på bæredygtighed samt et inklusivt kreditmarked og finansiel uddannelse. Derfor introducerer banken tiltag, der kan øge gennemsigtigheden og dialogen kunder og bank imellem. For at leve op til målene udbyder banken fokusgruppeaktiviteter, som skal tjene til at førstegangs-låntagere for bedre kendskab til processerne i finansieringsløsninger. I samme ombæring vil banken tilbyde online finansiel træning, så kunder selv kan opsøge mere viden om alle processer.  

Resurs bank forpligter sig som medlem af FN’s Global Compact på at efterleve forskellige principper inden for miljø, menneskerettigheder og meget andet. Det er altså en bank med et socialt og globalt udsyn.


Konklusion 

Resurs bank tilbyder finansieringsløsninger til både private og detailforhandlere. Banken er derfor en alsidig bank med blik for både forretningsdrivende og privatpersoner. Som privat kan du hos Resurs bank oprette mindre og større lån alt efter, hvad du har behov for. Bankens priser følger løbetid, lånestørrelse samt kreditvurdering, men du kan få uforpligtende bud på låneomkostninger på bankens hjemmeside.  

Ansøgningsproces og behandling et let og overskuelig som kunde. Når lånet er godkendt, kan du forvente at have pengene kort tid efter. Som kunde i banken kan du desuden benytte dig af forskellige fleksible tilbagebetalingsordninger, så det kan tilpasses nøjagtig din situation. Selvom banken har nogle ærgerlige anmeldelser, så har de en rating på 3,8 ud af 5 på Trustpilot. De kunne dog godt være lidt mere tilgængelige i forhold til kundeservice og kontakt.  Med et socialt og globalt engagement er banken optaget af at øge bæredygtighed samt at arbejde for et inklusivt og sundt kreditmarked, hvor kunderne har en bedre forståelse for lån og tilbagebetaling. Derfor har Resurs også planer om at udbyde finansiel uddannelse.