Gode råd om kundeklubber og bonusprogrammer

kundeklubber

Kundeklubber og bonusprogrammer er blevet populært som aldrig før. Det er typisk virksomheder, som forsøger at sælge en vare eller en ydelse, men hvis du vil have mest muligt ud af de forskellige tilbud, er der række ting, som du bør være opmærksom på, før du tilmelder dig. Her på siden kan du læse mere om kreditaftaler og betalingskort, som kan gøre hverdagen nemmere for dig.

Det skal være frivilligt at tilmelde sig en kundeklub

Inden du tilmelder dig en kundeklub, er det vigtigt at vide, at det skal være frivilligt at tilmelde sig til klubben. Du kan dog blive bedt om at indtaste forskellige oplysninger, så virksomheder bedre kan tilpasse sine tilbud til dig, men det er ofte ikke et krav. I nogle kundeklubber vil du få et medlemskort. Kortet fungerer egentlig som en kreditaftale eller et betalingskort, som du kan bruge til at handle. 

Det kan også være et kreditkort, hvorpå der et lån, som du skal betale renter af. Med et SMS-lån kan du få en hurtig udbetaling, og du får samtidig pengene med det samme.

SMS-lånet er et lille lån, som optaget via SMS eller via en online låneansøgning.

Typisk har lånet en kort løbetid, og du får ofte udbetalt pengene samme dag, så du kan bruge dem til fordele i din kundeklub med det samme. 

Dit medlemskort kan som sagt fungere som betalingskort, men det kan også bruges som fordelskort. Det betyder, at du kan få adgang til en række særligt fordelagtige tilbud, som kun tilbydes medlemmer af kundeklubben. 

Få styr på dine kundeklubber med et budgetskema

Hvis dit medlemskort fungerer som et betalingskort, er det ofte udstedt i samarbejde med en bank. Der vil i den forbindelse være oprettet en særlig bankkonto, og første bankdag i hver måned vil du typisk skulle overføre beløbet, som du har brugt, til din medlemskonto. Står du og skal bruge penge nu og her, så tag et mikrolån. Mikrolån er perfekte for dig, der vil låne helt ned til 100 kroner, og som vil have en kort løbetid på lånet. Lånet kan bruges, hvis du står over for et slagtilbud, som du bare ikke kan sige nej til. 

Når du har et betalingskort som medlemskort, er der ofte forskel på, hvilke vilkår der er knyttet til.

Nogle kundeklubber tillader eksempelvis, at du køber varer på kredit, men der vil typisk være en grænse for, hvor stor kassekreditten må være. Derudover skal du være opmærksom på, at køb på kredit er forbundet med en månedlig rente, der ligesom resten af beløbet skal betales via betalingsservice, netbank eller indbetalingskort. 

Med et gratis budgetskema kan du få overblik over din økonomi. Det er hurtigt og nemt at udfylde budgettet, og du vil formentlig hurtigt mærke, at det bliver mere overskueligt at navigere rundt i faste og variable udgifter.

Sørg for at lave skemaet så ærligt og nøjagtigt som muligt, så du ved, hvor mange penge du egentlig kan bruge i en kundeklub. 

Der findes mange gode råd, når du opretter dig i en kundeklub. Selvom kundeklubber for kunderne handler om at opnå fordele, kræver virksomheden nemlig, at man skal opnå loyalitet ved at lægge en større andel af køb. Derfor er det blandt andet vigtigt, at du eksempelvis er opmærksom på, hvad du skal betale i rente til banken ved køb på kredit. 

Hvis du vil have mest muligt ud af dine kundefordele, bør du også vide, hvad det egentlig koster for dig at have selve kortet i form af gebyrer og andet. På den måde kan du trygt shoppe og samle point og rabatter. 

Når du melder dig ind i en kundeklub, kan du derfor med fordel holde øje med medlemsvilkårene. Her bør det fremgå, hvordan du bruger en bonus eller optjente point, ligesom du skal kunne læse, om det generelt koster dig noget at være medlem. Medlemsvilkårene skal være rimelige, og du skal kunne læse, hvordan dine oplysninger opbevares.

Moneylender > Gode råd om kundeklubber og bonusprogrammer