Nordiclån
Se vores anmeldelse

Nordiclån

Opdateret:

Nordiclån er en dansk udbyder af lån på mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner med en løbetid fra 24 måneder og op til 120 måneder. Når du har sendt en ansøgning afsted, får du svar inden for en time (i åbningstiden), og pengene står på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Nordiclån
Nordiclån

Nordiclån er ejet af L’EASY A/S, som er kreditformidler for Facit Bank A/S. Facit Bank er en netbaseret nichebank, der tilbyder lån til privatkunder. Banken har hovedsæde i Odense på Østre Stationsvej 1-5 og har CVR-nummer 21478008.

Er Nordiclån bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lånemuligheder online, får du optager et lån. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Nordiclån åbningstider og kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til Nordiclån, kan du altid ringe direkte til deres call-center, hvor deres professionelle personale sidder klar til at tage telefonen og hjælpe dig med at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.

Telefonnummer:
+45 42 65 46 26

Åbningstider i call-centeret:
Alle dage fra kl. 08.00 til kl. 18.00

Du har selvfølgelig også mulighed for at sende Nordiclåns kundeservice en e-mail, hvis det drejer sig om henvendelser, der ikke er af akut karakter.

Som tommelfingerregel bestræber de sig på at besvare e-mails fra kunder samme dag eller senest dagen efter, de har modtaget dem. 

E-mailadresse:
nordiclaan@nordiclaan.dk

Nordiclån er ejet af L’EASY

Nordiclån er en relativt ny låneudbyder på det danske marked for online lån. Udbyderen hører under L’EASY A/S, ligesom det også er tilfældet med blandt andre Fokuslån, Spargo Finans og L’EASY Minilån (som navnet ligeledes afslører).

Lånevirksomheden L’EASY A/S er kreditformidler for Facit Bank A/S, som har hovedsæde i Odense, Danmark.

Brug NemID som login til at ansøge

Det er hurtigt og enkelt at ansøge om lån hos Nordiclån. Først og fremmest skal du angive dine personlige oplysninger angående bopæl, bank og beskæftigelse. Herefter skal du foretage et login ved at bruge dit NemID.

Når du logger ind med NemID, giver du Nordiclån adgang til at tjekke dine oplysninger ved blandt andet SKAT. Disse oplysninger kan de bruge til at lave en kreditvurdering af dig og din økonomiske situation.

Denne kreditvurdering bruger de til at bestemme, hvor stort et lånebeløb de vil godkende dig til samt til hvilken rente. 

 • Hvis du har en god kreditvurdering: Du kan låne lige så mange penge, som du ønsker (maks. 50.000 kroner) til den lavest mulige rente. 
 • Hvis du har en dårlig kreditvurdering: Du kan risikere ikke at få godkendt din ansøgning eller få tilbudt et lavere lånebeløb til en højere rente.

Du får svar på din ansøgning en time efter, du har sendt den afsted, hvis du ansøger inden for Nordiclåns åbningstider, som er alle dage fra kl. 08.00 til kl. 18.00.

Se billige lån
Find forbrugslån på Moneylender

Låneeksempel fra Nordiclån

Lad os tage et kig på et låneeksempel fra Nordiclån, så du bedre kan få et overblik over de omkostninger, der er fundet med at optage et lån fra denne udbyder.

Nordiclån tilbyder følgende rente og ÅOP på deres lån:

 • En årlig debitorrente på minimum 9,90 % og maksimum 19,56 %
 • En ÅOP på minimum 11,94 % og maksimum 24,87 %

Som nævnt i afsnittet ovenfor, er det din kreditvurdering, der afgør, hvilken rente (og dermed også ÅOP), du kan få på dit lån.

I tabellen nedenfor har vi opstillet, hvad et lån på 30.000 kroner med en løbetid på 60 måneder koster, hvis du får den billigste rente og ÅOP sammenlignet med den dyreste rente og ÅOP.*

Billigste Dyreste
Lånebeløb30.000 kr.30.000 kr.
Løbetid60 mdr.60 mdr.
Oprettelsesgeb.2.400 kr.2.400 kr.
Årlig deb. rente9,90%19,56%
ÅOP13,63%23,94%
Mdl. ydelse681 kr. 823 kr.
Kreditomk.10.795 kr.19.356 kr.
Tilbagebetaling40.795 kr.49.356 kr.

* Maksimum ÅOP for et lån på 30.000 kroner med en løbetid på 60 måneder er 23,94% og ikke 24,87%.

Som det fremgår af ovenstående tabel, kommer et lån med den dyreste rente til at koste sammenlagt omkring 9.000 kroner end et lån til den billigste rente.

Fordele ved Nordiclån

Vi har samlet nogle af de vigtigste fordele ved Nordiclån i en overskuelig liste nedenfor, så du kan blive klogere på, om denne låneudbyder tilbyder noget, du kunne være interesseret i:

 • Du får svar på din ansøgning senest 1 time efter, du har ansøgt (hvis du ansøger inden for åbningstiden, som er alle dage 08-18).
 • Pengene bliver overført til din konto indenfor kun 1-2 hverdage.
 • Der foreligger ikke noget krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet.
 • Du kan bruge pengene til ethvert formål.
 • Hvis du får mulighed for det, kan du uden ekstra omkostninger indfri hele lånet før tid, så du hurtigere bliver gældfri.

Krav for at blive godkendt hos Nordiclån

Et altafgørende krav, som Nordiclån stiller, udover at enhver låntager skal kunne opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering, er, at du ikke må være registreret i RKI eller andre gældsregistre som eksempelvis Debitor Registret.

Årsagerne til det er blandt andet disse to:

 1. Det vil være uansvarligt at låne penge til dig, da det faktum, at du står indskrevet i eksempelvis RKI, betyder, at din økonomi formentligt ikke kan bære den ekstra omkostning, det vil være at betale af på et lån.
 2. Der vil være store risici forbundet med at låne penge til dig, hvis du står indskrevet i et gældsregister, da dette er en indikator for, at du tidligere ikke har kunnet overholde betalingsaftaler, herunder eksempelvis låneaftaler.

Udover kravet om RKI skal du være fyldt 21 år for at ansøge.

Anmeldelse af Nordiclån på Trustpilot

Det kan være en rigtig god idé at tjekke, hvad andre kunder synes om en låneudbyder, inden du ansøger om et lån hos denne, da du gennem andre kunders øjne kan få et indblik i, hvad du kan forvente af den specifikke låneudbyder.

Vi har taget et kig på anmeldelserne af Nordiclån på Trustpilot for dig og opsummeret dem for dig her.

Eftersom Nordiclån er en relativt ny låneudbyder, har de endnu ikke modtaget mange anmeldelser, og desværre er de anmeldelser, der findes på nuværende tidspunkt, mest af alt negative. 

De negative anmeldelser handler primært om, at folk oplever at få tilsendt mange e-mails, som de mener er spam, samt at de ikke får tilbudt det lånebeløb, der har ansøgt om, til den rente, der står angivet, men derimod tilbydes et lavere lånebeløb til en højere rente med mulighed for at tilkøbe en vaskemaskine, komfur eller lignende.

Ofte stillede spørgsmål om Nordiclån

Hvordan ansøger jeg hos Nordiclån?

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en online formular på deres hjemmeside og underskrive denne med dit NemID. Herefter går Facit Bank ind og foretager en kreditvurdering af dig og din ansøgning. Læs mere her.

Hvor stort et beløb kan jeg låne?

Du kan ansøge om 10.000 til 50.000 kroner, som du kan bruge på lige dét, du har lyst til. Din kreditværdighed er dog med til at bestemme hvor stort et beløb, du kan blive godkendt til. Ønsker du at låne et større beløb end 50.000 kroner, kan du låne op til 150.000 kroner hos bl.a. PayMark Finans.

Hvor billig er renten?

Du kan få tilbudt en variabel rente fra 9,9-19,56%. Du kender først din individuelle rente, når du får tilsendt et konkret lånetilbud. Sammenlign Nordiclån med andre billige lån her.

Hvornår modtager jeg pengene?

Nordiclån behandler din ansøgning kort tid efter, du har indsendt den, hvis altså du søger i åbningsiden fra 8-18. Bliver du godkendt til lånet, vil pengene blive overført samme dag eller senest hverdagen efter. Du kan altså forvente at modtage pengene indenfor 1-2 hverdage. Læs mere på denne side.