NordCredit
Se vores anmeldelse

NordCredit

Opdateret:

NordCredit er en relativt nu udbyder af kassekredit på det danske lånemarked.

På NordCredit kan du ansøge om en fleksibel kassekredit online fra 500 kroner og op til 15.000 kroner. Med en kredit fra NordCredit.dk kan du hurtigt og nemt få lidt ekstra luft i budgettet, og du bestemmer selv, hvor meget af den ansøgte kredit, du vil udbetale til din NemKonto.

NordCredit
NordCredit

NordCredit er ejet af det finske selskab Lainasto Oy, der har særlig fokus på at tilbyde alle deres kunder en god service. Lånevirksomheden har eksisteret siden 2011 og tilbyder forskellige finansieringsløsninger både til enkeltpersoner og til virksomheder.

Alternativer til NordCredit:

Kontakt NordCredit

Har du spørgsmål angående NordCredits service, kan det anbefales at tage et kig på deres “Spørgsmål og svar”-side, hvor du finder svar på nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål i deres FAQ, har du selvfølgelig også mulighed for at kontakte NordCredits kundeservice via nedenstående kontaktoplysninger.

Telefon: +45 78 79 37 34
E-mail: kundeservice@nordcredit.dk
Åbningstider: mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 16.00.
Adresse: Carl Jacobsens Vej 156, 2500 Valby
CVR-nr.: 38003399

Anmeldelser af NordCredit på Trustpilot

Inden du bestemmer dig for at optage lån hos en udbyder, kan det være en god idé at høre om låneudbydere fra andre end låneudbyderen selv. 

Det kan du eksempelvis gøre ved at læse tidligere kunders anmeldelser af den givne lånevirksomhed på Trustpilot. På den måde ved du mere eller mindre ved, hvad du kan forvente, hvis du vælger at ansøge om lån hos den valgte udbyder.

Eftersom NordCredit er en relativt ny udbyder af kredit på det danske marked, findes der endnu ikke særligt mange anmeldelser af dem på Trustpilot, og desværre er størstedelen af anmeldelserne ikke videre positive.

Folk skriver blandt andet følgende: 

 • At renten på deres kassekredit er høj
 • At de opkræver høje udbetalingsgebyrer
 • At pengene ikke står på kontoen senest dagen efter

Hvad rente og udbetalingsgebyr for en kassekredit ved NordCredit ligger på, vil kigge nærmere på nedenfor, og så kan du selv få lov til at vurdere, om du er enig i ovenstående anmeldelser af NordCredit.

OBS! Nogle gange skal negative anmeldelser tages med et gran salt, da den dårlige anmeldelse kan skyldes, at personen ikke har kunnet blive godkendt til et lån, og dermed er i dårligt humør.

Sådan fungerer en kassekredit fra NordCredit

På NordCredit.dk kan du ansøge om kredit på op til 15.000 kr. I første omgang vil det dog kun være muligt at trække 5.000 kroner af kreditbeløbet.

Efter to måneder frigives yderligere 5.000 kroner, så du nu kan trække 10.000 kroner, og efter yderligere to måneder frigives de sidste 5.000 kroner, så du kan trække det fulde kreditbeløb på 15.000 kroner.

Med andre ord betyder dette, at de 15.000 kroner først vil være til rådighed efter fire måneder.

Find bedste kassekredit
Se privatlån her

Ansøgningsprocessen på NordCredit.dk

Her får du en miniguide til, hvordan du ansøger om lån på NordCredit.dk:

 1. Opret en profil
 2. Læs lånevilkårene grundigt igennem
 3. Ansøg om kredit med NemID

Renter og gebyrer hos NordCredit

Når du ansøger om en kassekredit på 15.000 kroner, skal du være opmærksom på, at en kredit i denne størrelsesorden har en ÅOP på 210,06 %. 

ÅOP’en på 210,06 % er baseret på følgende tal:

 • Den månedlige ydelser udgør 20 % af det beløb, du skylder (overstiger aldrig 2.000 kroner), hvis vi antager, at kreditten betales tilbage inden 24 måneder.
 • De samlede kreditomkostninger udgør 14.539 kroner (det vil sige, at det koster dig næsten 15.000 kroner at optage kredit på 15.000 kroner).
 • Det samlede tilbagebetalingsbeløb (kreditbeløb på 15.000 kroner + kreditomkostninger på 14.539 kroner) ender da på 29.539 kroner.
 • Den faste årlige debitorrente ligger på 96 % (svarer til 8 % om måneden).

Tabel baseret på 15.000 kr. over 24 måneder med en ÅOP på 210,06%:

Mdl. ydelse:20 % af kreditten
Samlede kreditomk.14.539 kroner
Samlet tilbagebet.29.539 kroner
Fast årlig rente 96 %

Forhåbentligt har denne oversigt givet dig et overblik over hvilke omkostninger, der er forbundet med at optage kredit fra NordCredit.

Login på NordCredit.dk

Når du ansøger om kredit på NordCredit.dk, bliver du bedt om at oprette et login til din egen profil. Du kan til enhver tid logge ind på din profil, hvor du finder en oversigt over din kreditstatus. Herfra kan du også foretage indbetalinger til din NemKonto.

Udbetaling af NordCredit lån

Lige så snart din ansøgning er blevet godkendt, kan du logge ind på din profil på NordCredit.dk og overføre det ønskede beløb (maks. 5.000 kroner de første to måneder) til din konto. 

Præcist hvor lang tid, det tager, før pengene står på din konto, afhænger af forskellige faktorer, for eksempel hvilken bank, du har, eller hvornår på dagen, du foretager indbetalingen.

Ofte forholder det sig dog sådan, at kunderne har kreditten til rådighed på deres konto allerede samme dag, som de foretager overførslen, eller senest dagen efter.

Hvis pengene ikke er gået ind på din konto efter tre hverdage, bør du kontakte NordCredits kundeservice for sammen med dem at finde en løsning på problemet.

Tilbagebetaling af kassekredit fra NordCredit

NordCredit vil sende dig en e-mail med en faktura, hver gang du skal foretage en tilbagebetaling af din kredit. Beløbet på fakturaen er den ydelse, du minimum skal betale, men du kan også sagtens vælge at betale mere end det, der står på din faktura. 

Hvis du har midlerne til det, har du også mulighed for at indfri hele kreditbeløbet – uden at betale et ekstra gebyr.

Du er med andre ord ikke bundet af en bestemt låneperiode, men kan vælge at tilbagebetale din kredit enten helt eller delvist, hvis du pludseligt får flere penge mellem hænderne.

Hvem kan blive godkendt til en kassekredit på NordCredit?

Ligesom det er tilfældet med stort set alle udbydere af lån og kreditter, stiller NordCredit en række krav, du skal kunne opfylde for at blive godkendt til et lån. 

Kravene er som følger: 

 • Du skal være minimum 21 år gammel
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en konto i en dansk bank
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Generelt forholder det sig sådan, at du skal have en sund økonomi for at kunne blive godkendt til en kredit på NordCredit.dk.

Ofte stillede spørgsmål om NordCredit

Hvor meget kan jeg låne?

Hos NordCredit kan du låne op til 15.000 kroner, som hurtigt vil blive tilgængelig på din konto. Hvorvidt du kan blive godkendt til maksbeløbet eller ej, afhænger af din kreditværdighed. Læs mere på denne side.

Hvornår får jeg udbetalt kreditten?

Bliver din ansøgning godkendt, kan du selv vælge hvor meget af kreditten, du gerne vil hav overført til din konto. Pengene er til rådighed indenfor 1-2 hverdage, afhængig af hvor hurtigt, dit pengeinstitut behandler transaktionen. Sammenlign NordCredit med andre hurtige lån her.

Kan jeg betale mere end aftalt?

Ja, du kan sagtens indfri hele beløbet før tid, hvis du pludselig får mulighed for dette. Det koster ikke ekstra – og så slipper du tilmed for at betale renter i resten af løbetiden. Der er, med andre ord, ingen bindingsperiode hos NordCredit. Læs mere her.

Kan jeg låne hos NordCredit trods RKI?

Nej, NordCredit udlåner ikke kreditter til personer, der står skrevet i RKI eller et andet gældsregister. Grundet til dette er, at RKI-registrerede personer betragtes som dårlige betalere og dermed uegnet til at optage endnu et lån. Er du registreret i RKI, kan du i stedet forsøge dig med et kautionistlån som Tando.