Lendo anmeldelse

Måske har du i TV set reklamerne om den uheldige Martin, der lider af det fiktive syndrom Primus Optimus, som bevirker, at han altid vælger det første, han får tilbudt. Det behøver man ikke med Lendo, for her kan man sammenligne lånemuligheder hos op til 17 forskellige långivere og desuden ansøge om lån hos den, der passer bedst til ens behov. 

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Lendo produkter

4.461 har valgt dette de sidste 31 dage
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling Mandag 8:00
 • Det tager max 24 timer
 • Fra 0% i rente
 • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr.

Om Lendo  

Lendo er en sammenligningstjeneste for forbrugslån, samlelån og billån, og platformen giver mulighed for at indhente og sammenligne lån fra op til 17 forskellige banker og låneudbydere. Lendo tilbyder således ikke selv lån men hjælper kunderne til at finde det mest fordelagtige lån og formidler herefter det valgte lån hos den samarbejdspartner, man vælger.  

Lendo samarbejder med mere end 100 banker og låneudbydere i Norden, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Lendo henvender sig til private forbrugere med behov for at optage visse typer af lån, og virksomhedens services er altså ikke rettet mod virksomheder. 

Udover sammenligning af konventionelle forbrugslån tilbyder Lendo desuden sammenligning af samlelån og billån. Disse tre lån er de mest efterspurgte lån hos forbrugerne, og Lendo har derfor valgt at specialisere sig inden for netop disse, og tilbyder altså også formidling af disse tre typer af lån. 

Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 2007 og er i dag til stede på lånemarkedet i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Spanien men arbejder på at udvide til flere andre lande i Europa. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som udover Lendo også tæller Den Blå Avis og Bilbasen. 

Opsummering af Lendo anmeldelse  

Hos Lendo får du adgang til at sammenligne flere forskellige typer af lån og at låne hos helt op til 17 forskellige banker og låneudbydere, der alle kontrolleres af Finanstilsynet. Lendo nyder en høj grad af tilfredshed hos kunderne og har en meget brugervenlig hjemmeside, som er let at navigere i og at finde svar på spørgsmål på. 


Anmeldelse af Lendo kundeservice

Lendo har en meget høj tilfredshed blandt kunderne og får karakterer 4.8 på Trustpilot, som beløber sig til hele fem stjerner, og mange kunder tilkendegiver, at det er nemt og hurtigt at benytte Lendos services. Lendo kan kontaktes både pr. telefon og mail, dog med begrænsede åbningstider og har ikke åbent i weekenden, hvilket trækker en smule ned i den samlede vurdering. Ved henvendelser på mail gives svar indenfor én hverdag, hvilket er hurtigere end mange konkurrenter. På hjemmesiden kan findes svar på en række af de meste relevante spørgsmål, der måtte knytte sig til Lendos ydelser. 


Priser og tilbud hos Lendo

Lendo tilbyder ikke selv lån men agerer som formidler og gør det muligt at sammenligne både dyre og billige lån fra 17 forskellige långivere. Hos Lendo er det muligt at finde frem til det mest fordelagtige lån blandt partnerne og herefter at ansøge om et lån hos den, man finder mest attraktiv. Det er gratis og uforpligtende at benytte Lendo som sammenligningsplatform og låneformidler, og man kan til enhver tid sige nej tak til de fremsendte tilbud. Lendos 17 samarbejdspartnernes matcher i de fleste tilfælde det øvrige marked. 


Vurdering af online brugervenlighed

Med den praktiske låneberegner på hjemmesiden er det let at benytte Lendos sammenligningstjeneste og dernæst at ansøge om et lån hos den valgte partner. Hjemmesiden er særdeles brugervenlig og indeholder en lang række informationer, således at kunderne i mange tilfælde ikke behøver at kontakte kundeservice for at få svar på deres spørgsmål. 


Anmeldelse af Lendos ekspeditionstid

Hos Lendo er der hurtig udrykning, og man modtager således de første lånetilbud allerede få minutter efter indtastning af lånebeløb og løbetid. Hvornår et godkendt lån kommer til udbetaling afhænger af den valgte samarbejdspartner, men oftest har man pengene på sin konto i løbet af 1-2 hverdage, hvilket må siges at være tilfredsstillende. 


Vurdering af andre fordele

Da Lendo ikke selv tilbyder lån men sammenligner og formidler lån, kan der være forskellige individuelle fordele hos de enkelte samarbejdspartnere. Lendos kunder har mulighed for at tilkøbe en tryghedsforsikring, som gælder i det tilfælde, at man eksempelvis bliver opsagt eller ramt af sygdom og derfor ikke kan overholde afdragsaftalen på et lån. Forsikringen omfatter visse kritiske sygdomme og udbetales også ved død. 


Lendo Låneberegner
20.000 kr. 1.000.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4.58 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


LENDO Kredit

Beløb10.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid12 – 144 måneder
ÅOP2.04 – 24.99 %
Alder18 år
Årlig indkomst100.000 kr.

Fordele ved Lendo

 • Sammenlign lån hos 17 forskellige långivere 
 • Gratis og uforpligtende at indhente tilbud 
 • Tilbud inden for få minutter 
 • Mulighed for at tilkøbe tryghedsforsikring

Ulemper ved Lendo


Anmeldelse af Lendo kundeservice

Kundeservice er let at finde på Lendos hjemmeside under punktet “kontakt os”, og her kommer man til en underside, hvor man finder forskellige nyttige informationer. I hovedmenuen ser man også klart og tydeligt virksomhedens telefonnummer, og man skal således ikke lede længe for at finde en mulighed for at kontakte Lendo. 

Det er muligt at kontakte Lendo både pr. telefon og mail, og herudover har Lendo en chatfunktion. Ved henvendelser på mail gives altid svar inden for én hverdag. I kontaktsektionen svares desuden på en række af de mest stillede spørgsmål, hvilket i mange tilfælde kan spare kunderne for at kontakte virksomheden. 

Lendos kunder udviser ekstremt stor tilfredshed, og virksomheden får dermed hele fem stjerner på Trustpilot, hvilket er det højest opnåelige. Således angiver hele 88% af anmelderne Lendo som fremragende, hvilket må siges at være flot. 

Kundeservice har åbent for henvendelser alle hverdage kl. 9-16 og torsdag helt til kl. 18. Der er lukket i weekenden, hvilket trækker lidt ned, da det netop er i weekenden, at kunderne har tid til at beskæftige sig med privatøkonomi og kan have spørgsmål. 

Info om Lendo

BankLendo i samarbejde med 17 banker og långivere
AdresseGothersgade 8F, 1123 København K
Email[email protected]
Telefon70 50 00 10

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Lendo

Lendo tilbyder ikke selv lån men gør det muligt for kunderne at sammenligne lån fra en række låneudbydere. Dermed varierer prisen på de enkelte lån fra udbyder til udbyder. 

Renten hos de låneudbydere, Lendo samarbejder med, ligger typisk mellem 1,25% og 22,52%, hvilket ligger godt i tråd med det øvrige marked. Renten på et forbrugslån gennem Lendo er individuel og afhænger af den kreditvurdering, der foretages af låneudbyderen ud fra oplysninger om kundens privatøkonomi. 

Når man sammenligner lån på Lendo, vil der, efter indtastning af ønsket lånebeløb, altid fremgå et beregningseksempel, hvor relevante oplysninger om renter og andre omkostninger angives, herunder det vigtige samlede tilbagebetalingsbeløb. 


Krav for at optage lån hos Lendos samarbejdspartnere 

Kravene for at låne gennem Lendo er fastsat af Lendos samarbejdspartnere og er således ikke noget, Lendo har indflydelse på, da det er samarbejdspartnerne, der vurderer, hvilke kunder der kan optage lån. 

Generelt gælder det, at man skal være mindst 18 år for at optage lån hos Lendos samarbejdspartnere, samt have en årsindkomst på mindst 60.000 kr. Herudover gives ikke lån til personer, der er registreret i RKI eller DBR, og man skal have fast bopæl i Danmark. 

Desuden skal man hos de fleste långivere benytte NemID for at kunne gennemføre låneprocessen.


Vurdering af online brugervenlighed

Lendos hjemmeside er bygget op over en simpel struktur, hvorved den er vældig brugervenlig. Den enkle topmenu indeholder de vigtigste punkter, og nederst på siden finder man en række informationer om åbningstider og andre ting. 

Siden tilbyder let overskuelige oplysninger om de forskellige lån, og om hvordan processen med at ansøge foregår. Man har således tydeligvis brugt de erfaringer, man gennem årene har indsamlet, så kunderne let kan få svar på de fleste spørgsmål, og endnu vigtigere, nemt selv kan betjene sig på hjemmesiden. 

Uanset om man ønsker et almindeligt forbrugslån, et samlelån eller et billån, kan man benytte den praktiske låneberegner, hvor det ønskede lånebeløb samt løbetid angives. Dernæst indtastes formål med lånet samt kontaktoplysninger, og herefter indhentes tilbud fra op til 17 forskellige långivere. 


Anmeldelse af Lendos ekspeditionstid

Lendos samarbejdspartnere lægger vægt på hurtig service, og fra man påbegynder lånesammenligningen og indtaster det ønskede lånebeløb til man modtager de første tilbud, går der oftest kun få minutter.  

Ikke alle de samarbejdende långivere er dog så hurtige, så det kan derfor betale sig at vente lidt, inden man beslutter sig for, hvilket tilbud man vil benytte, så man er sikker på at have et bredt udvalg at vælge mellem. Selvom Lendo samarbejder med 17 forskellige långivere, er det ikke nødvendigvis alle, der tilbyder et givent lån. 

Når man har valgt det tilbud, man ønsker at benytte, sendes man videre til den valgte bank, hvor de sidste trin i ansøgningsprocessen gennemføres, inden lånet udbetales af banken. Det afhænger af banken, hvornår lånet udbetales, men hvis man bliver godkendt, vil man oftest kunne have pengene på sin konto i løbet af 1-2 hverdage. 


Vurdering af andre fordele

Netop fordi Lendo ikke selv tilbyder lån men sammenligner og formidler lån, kan der være forskellige fordele ved at benytte Lendo som lånepartner. Afhængig af, hvilken låneudbyder man vælger at benytte, kan der være tale om fordele som rentefri eller betalingsfri perioder, forsikring og muligheden for at betale lånet ud før tid. 

Herudover kan der være andre fordele som optjening af bonuspoint og rabataftaler. Disse fordele tilbydes af de enkelte långivere og varierer således afhængig af, hvilket af de fremsendte tilbud man vælger at gøre brug af. 

Lendo tilbyder sine kunder en tryghedsforsikring, som gælder i det tilfælde, at man eksempelvis bliver opsagt eller ramt af sygdom og ikke har mulighed for at overholde afdragsaftalen på et eller flere lån. Præmien er fradragsberettiget og kan udløse en månedlig udbetaling på mellem 2.000 og 10.000 kr. før skat. Lendos tryghedsforsikring omfatter desuden visse kritiske sygdomme og udbetales desuden ved død til boet eller forsikrede. 

En klar fordel ved at vælge at låne gennem Lendo er, at man her nemt og hurtigt får et overblik over sine muligheder, når man ønsker at optage et forbrugslån, et billån eller et samlelån. Et samlelån kan være aktuelt, hvis man i forvejen har en række lån, som man derfor kan samle til ét og potentielt opnå en lavere rente og en længere løbetid. 


Andre informationer om Lendo 

Når man benytter Lendo som formidler af lån, er det vigtigt at være opmærksom på, at Lendo netop kun er formidler, og at det altså ikke er Lendo, man låner pengene af. Derfor bør man altid foretage grundig research på den låneudbyder, man overvejer at benytte og gøre sig klart, hvilke vilkår der er forbundet med den enkelte bank eller låneudbyder. 

Lendo samarbejder med følgende banker og låneudbydere: 

 1. AcceptLån  
 2. AL Finans 
 3. Diba Billån 
 4. Express Bank  
 5. Ikano Bank 
 6. Modus Finans  
 7. Facit Bank 
 8. Fellow Finance 
 9. Minifinans 
 10. Resurs Bank 
 11. Sparxpres 
 12. Unilån 
 13. Ferratum 
 14. Remember 
 15. Smart Kredit 
 16. KreditNu 
 17. NordKredit 

Konklusion på Lendo anmeldelse 

Lendo giver som sammenligningsplatform og låneformidler mulighed for både at sammenligne en række forskellige lånemuligheder samt potentielt at optage et lån med Lendo som mellemled. Lendos service koster ikke noget, og det er dermed gratis at benytte Lendos sammenligningsydelser. 

Kunderne hos Lendo er glade og mange udtrykker, at det er nemt og hurtigt at sammenligne lån hos Lendo og at optage lån hos de mange samarbejdspartnere. 

Man skal være klar over, at Lendo er en formidler og altså ikke långiver, og man derfor skal foretage research ikke kun hos Lendo men hos de enkelte låneudbydere, når man gennemgår sine lånetilbud for at finde det lån, der passer bedst til ens behov. 

Hjemmesiden er overskueligt opbygget og let at navigere i. Kundeservice har åbent inden for almindelige bankåbningstider, og både i og udenfor åbningstid kan man finde en lang række informationer på hjemmesiden. Herudover tilbyder Lendo også sine kunder en velfungerende chatfunktion.

Moneylender > Lendo anmeldelse

Nyheder