LånLet
Se vores anmeldelse

LånLet er ikke en låneudbyder, men en låneformidler. Det betyder, at LånLet ikke udbyder deres egne lån, men formidler andres lån, mere specifikt Basisbanks lån. 

Basisbank er en 100% danskejet bank, der udelukkende opererer på internettet, dvs. banken har ikke nogen fysiske filialer. Basisbank har eksisteret i ca. 20 år og har derfor rigtig god erfaring med at tilbyde danskerne fair lån til fornuftige priser, blandt andet via kreditformidlere som LånLet, AnnaFinans og Nordisk Lån.

Lånlet
LånLet

Via LånLet får du følgende vilkår for dit lån:

 • Du kan låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr.
 • Minimum løbetid er 24 mdr. og maksimal løbetid er 72 mdr.
 • Debitorrenten ligger på mellem 9,95% og 20,95% og er variabel under lånets løbetid
 • Ansøger du inden for LånLets ekspeditionstid, kan du få penge på kontoen allerede efter 10 minutter

Er LånLet bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne lån online, før du træffer et valg. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Nedenfor vil vi gå mere i dybden med, hvad du kan forvente, når du vælger at låne penge gennem LånLet.

Kontakt LånLets kundeservice

Hvis du har spørgsmål til LånLet angående deres service eller andet, er du altid velkommen til at kontakte dem.

Dette kan foregå på følgende måder:

 • Telefon: Hvis du har brug for et hurtigt svar, kan det være en fordel at ringe til LånLets kundeservice på +45 70 20 58 22, hvor deres kyndige personale sidder klar til at hjælpe dig hverdage 08.00-21.00 og i weekender 10.00-17.00. Med disse åbningstider er der altså rig mulighed for at fange dem på telefonen!
 • E-mail: Nogle foretrækker at stille sine spørgsmål via e-mail frem for at ringe. Heldigvis for dem er der også mulighed for at kontakte LånLet på e-mailadressen kontak@laanlet.dk. Hvis du skriver til dem inden for deres åbningstider, vil de gøre, hvad de kan, for at vende tilbage til dig samme dag, og senest dagen efter.

Anmeldelser af LånLet på Trustpilot

Inden du ansøger om lån hos en låneudbyder eller via en låneformidler, kan det være en god idé at undersøge, hvilke oplevelser andre kunder har haft. 

Hvis du gerne vil vide, hvad andre kunder siger om LånLet, behøver du ikke søge videre. Her får du nemlig et uddrag af kunders anmeldelser af LånLet på Trustpilot, herunder LånLets overordnede bedømmelse samt en oversigt over, hvad kunderne kan lide/ikke lide.

Hvilken bedømmelse har LånLet fået på Trustpilot?

Fremragende! 

Over ⅔ af de knap 500 anmeldelser, som LånLet har fået på Trustpilot, påpeger, at LånLet er “fremragende”, mens ca. 15% vurderer deres service som værende “god”. Kun lidt over 5% har sagt, at LånLet ligefrem er en “dårlig” låneformidler. 

Lad os kigge mere på indholdet af disse anmeldelser.

Dem, der synes, at LånLet tilbyder en “fremragende” service, fremhæver blandt andet følgende: 

 • Det er nemt og hurtigt
 • Det tager kun 10 min. at få lånet udbetalt
 • Du bliver mødt med en professionel behandling
 • Processen er overskuelig

Dem, der har været mindre tilfredse med LånLet, peger på følgende som årsag til deres dårlige anmeldelse:

 • Dårlige kundeserviceoplevelser
 • Det er ikke muligt at låne på kontanthjælp
 • Ingen begrundelse for afslag på ansøgning
Lån penge online
Se privatlån her

Eksempel på lån fra LånLet

For at få en bedre forståelse for, hvilke omkostninger der er forbundet med at låne penge gennem LånLet, præsenterer vi dig her for at låneeksempel, der tager udgangspunkt i et lån på 25.000 kr. med en løbetid på 5 år, som svarer til 60 måneder.

Eksemplet er baseret på en minimum debitor rente på 9,95% og en maksimal debitorrente på 20,95% samt en minimum ÅOP på 12,61% og en maksimal ÅOP på 23,54%. Derfor vil du også kunne se et relativt stort spænd mellem eksempelvis minimum og maksimum månedlig ydelse samt minimum og maksimum samlede kreditomkostninger.

Lånebeløb:25.000 kr.
Løbetid:5 år
Månedlig ydelse:555 – 681 kr.
Stiftelsesomk.:0 kr.
Mdl. faktureringsgebyr:30 kr.
Debitorrente (variabel):9,95 – 20,95%
ÅOP:12,61 – 23,54%
Samlede kreditomk.:8.320 – 15.853 kr.
Samlet tilbagebet.:33.320 – 40.853 kr.
OBS! Den endelige debitorrente fastsættes først, når din ansøgning er godkendt, så du kan ikke på forhånd vide, hvad lånet kommer til at koste dig, og du skal derfor forberede dig på at skulle betale alt fra ovenstående minimumsbeløb til maksimumbeløb.

Kan jeg forhøje mit lån?

Hvis du ønsker at forhøje det lån, du har optaget gennem LånLet, kan du gøre det på Basisbanks hjemmeside, eftersom disse to lånevirksomheder arbejder tæt sammen.

For at forhøje dit nuværende lånebeløb, skal du indsende endnu en ansøgning, men denne gang direkte til Basisbank. 

Bare rolig, alle dine oplysninger er allerede blevet sendt fra LånLet til Basisbank via en sikker forbindelse, så du skal ikke gøre meget andet end af indtaste dit CPR-nummer og dit lånenummer, som du finder i din låneaftale.

Er det muligt at låne rentefrit hos LånLet?

Det fremgår ikke af hverken LånLets eller Basisbanks hjemmeside, hvorvidt det er muligt at låne penge rentefrit hos dem eller ej. 

På grund af den manglende information herom, må vi gå ud fra, at det ikke er muligt at låne rentefrit på LånLet.

Tilbyder LånLet billån?

Når du udfylder din ansøgning på LånLets hjemmeside, skal du vælge, hvad pengene skal bruges til. Hvis det er et billån, du har brug for, vælger du muligheden “Bil/campingvogn/trailer” i din ansøgning. 

Dette ændrer som sådan ikke dine lånebetingelser, det er blot en måde, hvorpå LånLet kan få overblik over, hvad folk ønsker at låne penge til.

Det kan dog påvirke, om din ansøgning bliver godkendt eller ej, alt efter hvad du ønsker at låne penge til.

Har jeg login til LånLet DK?

Du kan ikke logge ind på LånLet.dk, eftersom LånLet.dk ikke har et område à la “Min side”, hvor du kan få en oversigt over dit lån.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Hvis du oplever at få flere penge mellem hænderne i en periode og ønsker at bruge disse penge på at tilbagebetale dit lån, kan du gøre det enten helt eller delvist ved at lave en ekstra indbetaling på lånet eller indfri hele lånebeløbet før tid, uden at det koster dig ekstra.

I begge tilfælde kan du kontakte LånLets kundeservice for at få flere oplysninger om, hvordan det i praksis kan lade sig gøre.

Ofte stillede spørgsmål om LånLet

Hvem kan godkendes til et lån?

Du kan låne hos LånLet, hvis du er fuldt 18 år, har fast bopæl i Danmark, har fast indkomst og ikke er registreret i RKI/Debitor Registret. Derudeover skal du være opmærksom på, at LånLet først skal vurdere dig kreditegnet, før du kan blive godkendt til et lån. Læs mere på denne side.

Hvor stort et beløb kan jeg låne hos LånLet?

Som udgangspunkt kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. I din ansøgning skal du blot vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid, hvorefter du får svar på, om LånLet kan godkende denne forespørgsel. Vil du låne et større beløb, kan du ansøge direkte hos internetbanken bag, nemlig Basisbank.

Hvor billig en rente kan jeg få?

LånLet tilbyder en variabel rente fra 9,95 – 20,95%. Hvilken eksakt rente, du får tilbudt, afhænger af din individuelle kreditvurdering. Læs mere her.

Hvornår får jeg pengene på min konto?

Der går ca. 15 minutter, før du får svar på din låneansøgning (såfremt du søger i deres åbningstid). Bliver din låneansøgning godkendt, udbetales pengene til din NemKonto indenfor 10 minutter. Læs mere om straksudbetaling her.