Kvikto
Se vores anmeldelse

Kvikto

Opdateret:

Hos Kvikto kan du optage lån fra 3.000 kroner og op til 15.000 kroner med en løbetid på 12 måneder. Hver måned skal du afdrage på dit lån med minimum 12,5% af det beløb, du skylder. Du kan til enhver tid indbetale hele lånet, hvis du skulle få mulighed for det og lyst til det.

Kvikto er en 100% dansk låneudbyder, som hører under Finans 247 ApS, der ligeledes er 100% dansk.

Kvikto
Kvikto

(OBS! Det er ikke længere muligt at optage nye lån hos Kvikto. Du bedes istedet henvende dig til Kassekreditten og/eller Folkelånet.)

Er Kvikto bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne dine lånemuligheder, før du låner penge online. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Kontakt Kviktos kundeservice

Hvis du har spørgsmål til Kvikto angående deres lån, ansøgningsprocessen eller andet, har du mulighed for at kontakte deres kundeservice både telefonisk og via e-mail. 

Telefonisk:
Du kan ringe til Kvikto alle hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 17.00 på +45 70 77 77 50, hvor et dygtigt team af kundeservicemedarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og løse eventuelle problemer, du måtte have.

Via e-mail:
Du kan altid sende Kvikto en e-mail på kontakt@kvikto.dk, og deres professionelle kundeservicemedarbejdere vil vende tilbage til dig senest 24 timer efter, din anmodning er modtaget, på hverdage.

Login på Kvikto for overblik over dit lån

Når du har ansøgt om og optaget lån hos Kvikto, kan du foretage et login til din egen side, hvor du kan få overblik over alle dine transaktioner i forbindelse med tilbagebetalingen af dit lån. Du kan desuden både se og rette i oplysningerne på din profil.

For at logge ind skal du blot angive din e-mailadresse og dit selvvalgte kodeord. Hvis du skulle ske at have glemt dit kodeord, kan du altid få tilsendt et nyt.

Hvor mange penge kan jeg låne hos Kvikto?

Hos Kvikto kan du som minimum låne 3.000 kroner og maksimum 15.000 kroner.

Det endelige lånebeløb, du får tilbudt, afhænger dog af den kreditvurdering, Kvikto foretager af dig i forbindelse med din ansøgning.

Kvikto går meget op i at være en ansvarlig låneudbyder, hvilket også er årsagen til, at de vurderer alle ansøgere individuelt baseret på blandt andet lønoplysninger, årsopgørelser og månedlige udgifter for bedre at kunne vurdere, hvor stort et beløb din økonomi vil kunne bære at låne.

Det sidste, Kvikto ønsker, er at godkende dig til et lån, der på sigt bliver for stor en mundfuld for dig, og du derfor ikke formår at betale lånet tilbage, hvilket kan have alvorlige økonomiske konsekvenser.

Af denne grund kan du godt komme ud for, at du som svar på din ansøgning får af vide, at du ikke kan blive godkendt til det ansøgte lånebeløb, men et mindre beløb.

Find bedste kassekredit
Find bedste kviklån her

Eksempel på lån fra Kvikto

Hos Kvikto kan du låne mindre lånebeløb på alt fra 3.000 kroner til 15.000 kroner, der skal betales tilbage inden for 12 måneder.

Minimum ÅOP er 334,35%, som du kan få, hvis du ansøger om det højeste lånebeløb, og maksimum ÅOP er 442,16%, som du vil få, hvis du ansøger om den mindste lånebeløb. Den faste debitorrente ligger på 150% uanset hvor stort et lånebeløb, du ansøger om.

Lad os i nedenstående eksempel kigger på et lån på 10.000 kroner.

Lånebeløb:10.000 kr.
Løbetid:12 mdr.
Oprettelsesgebyr:495 kr.
Fast debitorrente:150%
ÅOP:347,85%
Mdl. ydelse:1.311,88 kr.
Kreditomkostninger:16.237,50 kr.
Tilbagebetalingsbeløb:26.237,50 kr.

Lad os dykke lidt ned i det præsenterede eksempel:

Hvis du låner 10.000 kroner, som du betaler af i løbet af en låneperiode på 12 måneder til en årlig debitorrente på 150% og en ÅOP på 347,85%, ender du med sammenlagt at tilbagebetale 26.237,50 kroner, hvilket er langt over det dobbelte af det beløb, vi forestiller os, at du låner. 

Det koster altså over 16.000 kroner at låne 10.000 kroner i et år.

Ansøgningsprocessen på Kvikto

Vi vil her gennemgå ansøgningsprocessen trin for trin for at illustrere, hvor enkelt det er at ansøge om lån hos Kvikto.

 1. Vælg det ønskede lånebeløb
 2. Indtast personlige oplysninger
 3. Giv adgang til skatteoplysninger og bankkonti med NemID
 4. Vent få minutter på at få svar på din ansøgning
 5. Gennemlæs den tilsendte låneaftale grundigt
 6. Godkend låneaftalen med dit NemID
 7. Få penge på kontoen efter 1-2 hverdage

Når du udfylder ansøgningen med dine personoplysninger, vil du blandt andet blive bedt om at angive følgende oplysninger:

 • CPR-nummer
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Civilstand
 • Antal hjemmeboende børn
 • Boligsituation (fx om du er husejer)

Herefter er det et krav fra Kviktos side, at du i ansøgningen giver adgang til dine skatteoplysninger via eSkat samt dine bankkonti ved hjælp af dit NemID.

På den måde kan Kvikto nemlig indhente årsopgørelser samt informationer om dine lønforhold eller offentlige udbetalinger, faste udgifter og andre relevante kreditoplysninger.

Al denne information vil blive brugt til at lave en kreditvurdering af dig, som er afgørende for, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån eller ej, og hvis ja, hvor stort et lånebeløb, du kan optage.

Når du er blevet godkendt til dit lån, får du tilsendt en låneaftale, som du skal læse grundigt igennem, så du er sikker på, at du forstår alle lånevilkår og -betingelser fuldt ud. Når det er gjort, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter pengene vil tikke ind på din konto i løbet af 1-2 hverdage.

Grunden til, at du skal underskrive låneaftalen med dit NemID, er for at være sikker på, at det rent faktisk er dig, der optager lånet, og ikke nogen, der forsøger at optage lån i dit navn.

Hvilke krav stiller Kvikto?

For at blive godkendt til et lån hos Kvikto, skal du først og fremmest være fyldt 21 år. Herefter er det et krav, at du skal kunne gennemgå en kreditvurdering. 

Der bliver dog ikke stillet nogen krav til sikkerhed. Du behøver med andre ord ikke opgive en fast ejendom, bil eller andet som garanti for dit lån.

Derudover kan du bruge pengene til lige det, dit hjerte begærer – Kvikto stiller ingen spørgsmål til, hvad formålet med at låne pengene er, eftersom det er helt op til dig at bruge lånet, som du finder bedst.

Ofte stillede spørgsmål om Kvikto

Kan jeg låne hos Kvikto trods RKI?

Nej, det er ikke muligt at optage et lån hos Kvikto, hvis du er registreret i RKI. Som RKI-registreret er du stemplet som dårlig betaler, hvilket gør du uværdig til at optage et nyt lån. Du kan i stedet undersøge muligheden for et kautionistlån hos f.eks. Tando.

Hvornår modtager jeg pengene på min konto?

Kvikto er hurtige til at behandle din låneansøgning. Ofte får du svar med det samme, og pengene udbetales efter kun 1-2 hverdage. Læs mere om staksudbetaling her.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne alt mellem 3.000 til 15.000 kroner. Pengene kan bruges på lige dét, du har lyst til. Vær dog opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kan godkendes til maksbeløbet, hvis din kreditværdighed ikke tillader det. Læs mere på denne side.

Hvordan ansøger jeg?

Du ansøger hos Kvikto direkte fra deres hjemmeside. Her skal du blot udfylde en simpel ansøgningsformular, som du underskriver med dit NemID. Herefter modtager du straks svar, og pengene udbetales kort tid efter. Sammenlign kvikto med andre lån her.