Kviklån – find de bedste kviklån 2018

Er pengene små midt på måneden, eller mangler du økonomisk frihed til køb af forbrugsvarer som elektronik, møbler og tøj? Uanset hvordan dit pengebehov ser ud, kan et kviklån hjælpe dig på vej.

På Moneylender finder du et stort udvalg af de bedste og billigste kviklån netop nu. Vi viser dig nye kviklån, som du kan ansøge om allerede i dag.

Her får du bl.a. information om: 

  1. Hvad er kviklån og hvordan fungerer det?
  2. Hvem kan tage et kvik lån?
  3. Hvad med lånevilkår, RKI og andre betingelser?

Vil du lære meget mere om kviklån i Danmark, kan du bare læse med her.

Hvad er kviklån?

Et kviklån er en låneform (også kaldet quicklån), der strækker sig over en kort løbetid og indebærer et mindre lånebeløb. Men kviklån udmærker sig særligt ved den hurtige ekspeditionstid.

Der går nemlig kun ganske kort tid, fra du ansøger, til pengene er disponible på din konto. Ofte kan denne proces gennemføres på blot én dag, da det hele foregår online. Det vil sige, at du finder, ansøger og underskriver lånekontrakten 100% på nettet.

Du finder altså kviklån online, hvilket gør det muligt for dig at foretage hele låneprocessen direkte fra en digital enhed. Du skal altså hverken arrangere et møde i banken med en rådgiver eller indsende dokumentation på økonomi, når du vil optage et kviklån.

Gode råd om kviklån

kviklånSommetider kan det betale sig at låne penge, når man står og mangler dem – måske går du glip af chancen for et supergodt tilbud på drømmebilen, hvis du først skal igennem hele kreditvurderingsmøllen i banken. Tag et kviklån! Det er nemt, hurtigt og du kan gøre det hele online.

Hvad kan jeg låne til?

Med et kviklån kan du låne til… Hvad som helst! Om det er en ny cykel, en vaskemaskine eller måske den ferierejse, du bare SKAL på – det betyder intet. Ingen af de kviklån, der er til rådighed her, stiller nogen krav overhovedet til dig om, hvad du skal bruge pengene til.

Kvik ansøgning

På Moneylender.dk får et du samlet overblik over dine muligheder for et online kviklån. Alle de seriøse kviklånsudbydere er samlet her, og med blot et enkelt klik kan du udfylde en ansøgning. Det er naturligvis anonymt, og du får som regel svar allerede inden for 15 minutter…døgnet rundt! Nogle af de kviklån, du finder tilbud på her på siden, giver dig svar på helt ned til 15 sekunder!Kviklån er nemt

RKI-registreret?

RKI behøver ikke betyde, at du ikke kan optage lån, når du har brug for det. Måske er det ikke selvforskyldt, at du er registreret i RKI – det kan skyldes skilsmisse eller andre omstændigheder. Måske er du inde i en periode med lav indkomst og har brug for et økonomisk boost for at komme videre og tilbage i den fornuftige økonomiske hverdag, du normalt lever i. Et quicklån kan være løsningen – men vær opmærksom på, at gebyrerne kan være derefter, dvs. at de er højere end traditionelle banklån.

Hos kviklånsudbyderne hos Moneylender.dk er der kun fire enkle krav til en kviklånsansøger: Du er fyldt 18 år, du er ikke registreret i RKI, du er dansk statsborger og du har fast indtægt. Mere behøver vi ikke vide – hvad du i øvrigt vælger at bruge quicklånet til, er helt op til dig.

Tag ansvar!

Gæld er relevant at tænke på, når man låner penge. Og du har sikkert hørt alle ’moralprædikerne’ om, hvad du i øvrigt bør tænke på, når du låner penge – og det er helt korrekt, du bør tænke dig godt om, inden du låner penge. Men NÅR du så har gjort det, så handler det om, hvor du hurtigst og nemmest kan låne de penge, du har besluttet dig for, til en fornuftig pris. Og det er online hos os!

Hvorfor ikke spare penge, hvor du kan? Når du vælger forsikring, banklån osv., så tjekker du sikkert også, hvor det er billigst i forhold til præmier, gebyrer og de andre omkostninger. Et kviklån handler ikke bare om hurtige penge, det handler om at tage ansvar for sin økonomi og tjekke sine muligheder, ligesom man gør med alt andet i sit liv.

Enkelheden i kviklån er, at du ansøger anonymt og låner uden sikkerhed – det betyder, at du slipper for den lange proces, det kan være at blive kreditvurderet i banken. Et kviklån via Moneylender.dk er ikke et banklån, så du låner ganske enkelt de penge, du skal bruge, uden en masse bureaukrati.

Hvornår i dit liv kan du tage et kviklån?

Kviklån henvender sig til alle voksne over 18 år. Nogle lån kræver at man skal være 25, men fælles for alle kviklånsudbyderne hos os er, at det er for voksne i alle situationer og alle stadier i livet.

Studerende og kviklån

Når man er studerende er pengene ofte små, men udgifterne er ikke altid tilsvarende små. Et kviklån kan være en nem og overskuelig måde at finansiere et forbrug i en periode. Forbrugslån er ikke nødvendigvis ensbetydende med ’luksus’-lån, det vil sige, der kan være tale om nødvendigheder såvel som ’det lidt ekstra’, der aldrig er råd til, når man er studerende.

Efter studierne skulle man gerne hurtigst muligt i job, men det sker ikke altid dagen efter, at man er færdig med sin sidste eksamen. De fleste A-kasser giver én karantæne i omkring 1 måned, når man er færdig med studierne, og alle studiefordelene frafalder ved endt studie…måske bor du billigt i et kollegieværelse eller studielejlighed, som du nu er tvunget til at fraflytte, offentlig transport ændres fra studie- til normalpris ligesom andre fordele som f.eks. træningscenteret på din skole ikke længere er tilgængeligt osv. Kort sagt: Det er dyrt at blive færdig med studiet.

Selv når du har fået et job efter endt studie kan den første tid være udfordrende, rent økonomisk. Du skal i gang med at etablere dig i et nyt liv. Du har måske længere transporttid og overvejer at købe en bil, din nye lejlighed mangler måske både maling og nyt gulvtæppe, eller du har måske brug for den ferie, du ikke havde tid til under studierne, og som du ikke har optjent feriedage til at få betalt af dit nye arbejde.

Quicklån online

Eller når der kommer små nye til…børn er en fornøjelse, men også en dyr udgift. Særlig i de tidlige år, hvor babyudstyr og –tilbehør kan løbe op i en formue. Heldigvis er det en engangsudgift for de fleste familier, der kan genbruge barnevogn, tremmeseng og de andre større investeringer til det eller de næste børn. De fleste opdager dog først når pengene er brugt, hvad det egentlig kostede at starte en lille familie op…og så er bankerne som regel mindre villige til at lægge pengene på bordet. Et quick lån stiller ikke spørgsmål til, hvad du bruger pengene til.

Har jeg brug for et kviklån?

Man kan og bør altid stille sig selv spørgsmålet, har jeg rent faktisk brug for et kviklån? Et lån skal betales tilbage – også et kviklån, men kan du svare ’ja’ på det spørgsmål, så er der ikke lang tid til pengene står på din konto.

Inden for samme dag får du svar på din ansøgning – ofte allerede inden for 15 minutter – og i løbet af 3-4 bankdage står pengene på din konto, klar til brug. Tænk dig om, men tænk dig ikke for længe om, så du går glip af det gode tilbud på den bil, den ferie eller lige det, du står og mangler…

Tænk – ansøg – tag ansvar – og køb det, du ønsker eller gør en svær periode lidt nemmere med et kviklån. Det handler om at tage ansvar for sine drømme og sin hverdag. Find det billigste kviklån i listen ovenover og ansøg med det samme.

Hvad koster et kviklån?

Er du ny kunde hos en af vores låneudbydere, så er det faktisk helt GRATIS at optage et kviklån. Ja, det er faktisk sådan, at det forholder sig. Den intense konkurrence på lånemarkedet har fået lånefirmaerne ud i en indædt kamp om kunderne, hvilket har bevirket, at alle førstegangskunder kan låne op til 10.000 kr. kvit og frit i en måned. Det er da bestemt også værd at tage med, hvis man tænker på, hvor meget man i grunden kan få for 10.000 kr.

Har du optaget et SMS lån tidligere hos det pågældende lånefirma, så vil et klassisk låneeksempel på 2.000 kr. se således ud:

  • Lånebeløb: 2.000 kr.
  • Løbetid: 30 dage
  • Rente: 16,25%
  • ÅOP: 942,60%

Baseret ud fra ovenstående tal vil de samlede kreditomkostninger beløbe sig til 425 kr., og du vil derfor skulle tilbagebetale 2.425 kr. alt i alt.

Er der noget galt i at tage et kviklån?

Nej – naturligvis er der ikke det! Når lånetyper som kviklån af og til får opmærksomhed i pressen, skyldes det, at nogle mennesker ikke har styr på økonomien og derfor tager flere kvik lån på én gang – og faktisk så mange, at de ikke kan betale tilbage. Så ender det i økonomiske problemer.

Det er klart, at det koster ekstra i renter at tage et kviklån, hvor udlåner jo ingen sikkerhed har i form af pant eller lignende. Til gengæld for den lidt højere rente får du mulighed for at skaffe penge lynhurtigt og uden spørgsmål til, hvad de skal bruges til. Og du skal ikke stå skoleret i banken heller.

Det er der mange, der er glade for – og passer du afdragene på dit kviklån, er der intet at være hverken nervøs for eller flov over!