Mest populære kviklån

1
Score 10/10
Lånebeløb 5.000 - 400.000 Svartid 5 min.
2
Score 9.8/10
Lånebeløb 5.000 - 10.000 Svartid 1 time
3
Score 9.3/10
Lånebeløb 3.000 - 75.000 Svartid 2 dage

Alle lån

 1. Bank Norwegian

  • Lånebeløb

   5.000 - 400.000 kr.

  • Rente

   8.99 %

  • Tilbagebetalingstid

   12 - 180 mdr.

  Minimum alder er 23 år. Må ikke være registreret i RKI.

  Standardeksempel: Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Fast individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 25.000 kr 38,78%.

  Værd at vide ...

  Tjek om du opfylder kravene for lånet:

  Dansk statsborgerskab
  Minimum alder 23 År
 2. LEASY - Minilån

  • Lånebeløb

   5.000 - 10.000 kr.

  • Rente

   9.9 %

  • Tilbagebetalingstid

   12 - 36 mdr.

  Minimum alder er 20 år. Må ikke være registreret i RKI.

  Standardeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000,- over 5 år. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. ÅOP 13,62% - 30,95%. Månedlig ydelse kr. 907 - 1.228 Samlet beløb, der skal betales tilbage kr. 54.409 – 73.655. Samlede kreditomkostninger kr. 14.409 – 33.655 Beregningen er inklusiv oprettelsesgebyr på kr. 3.200 og er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

  Værd at vide ...

  Tjek om du opfylder kravene for lånet:

  Dansk statsborgerskab
  Minimum alder 20 År
 3. Lånlet

  • Lånebeløb

   3.000 - 75.000 kr.

  • Rente

   18.4 %

  • Tilbagebetalingstid

   12 - 72 mdr.

  Minimum alder er 18 år. Må ikke være registreret i RKI.

  Standardeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetales via BS. Månedlig ydelse: 1.107 kr. Debitorrente: 18,4 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 24,5 %. Samlede kreditomkostninger: 26.368 kr. Samlet tilbagebetaling: 66.368 kr.

  Værd at vide ...

  Tjek om du opfylder kravene for lånet:

  Dansk statsborgerskab
  Minimum alder 18 År
 4. Acceptlån

  • Lånebeløb

   5.000 - 100.000 kr.

  • Rente

   19.95 %

  • Tilbagebetalingstid

   12 - 120 mdr.

  Minimum alder er 18 år. Må ikke være registreret i RKI.

  Standardeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 4 år: Mdl. ydelse på 983 kr., variabel debitorrente 19,95%, ÅOP 27,19%, er de samlede kreditomkostninger 17.184 kr., og den samlede tilbagebetaling 47.184 kr. Etableringsomkostninger for lånet på 8%, min. 800 kr., samt månedligt kontogebyr på 25 kr. er medtaget i alle beregninger. Beregningerne er forudsat betaling via betalingsservice.

  Værd at vide ...

  Tjek om du opfylder kravene for lånet:

  Dansk statsborgerskab
  Minimum alder 18 År
 5. Profillån

  • Lånebeløb

   5.000 - 50.000 kr.

  • Rente

   23.14 %

  • Tilbagebetalingstid

   12 - 60 mdr.

  Minimum alder er 18 år. Må ikke være registreret i RKI.

  Standardeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på kr. 40.000,00 over 60 måneder - Månedlige ydelse kr. 1.162,00 - Samlede kreditomkostninger kr. 29.675,00 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 69.675,00 - Årlig variabel debitorrente 23,14% - ÅOP 27,40%. Der forudsættes betaling via BS.

  Værd at vide ...

  Tjek om du opfylder kravene for lånet:

  Dansk statsborgerskab
  Minimum alder 18 År

Sammenlign kviklån på Moneylender.dk

Kviklån er en af de mest populære låneformer til forbrugsydelser. Kviklån har den fordel, at du kan modtage pengene inden for kort tid fra du først har ansøgt. Man skal dog være opmærksom på, at kviklån er dyre, og typisk har en rente som er langt højere end almindelige forbrugslån, og derfor skal man tænke sig rigtig godt om, inden man optager et kviklån hos en af låneudbyderne. Det betyder også, at det i høj grad kan betale sig at sammenligne kviklån, inden man beslutter sig for at ansøge til et.

Hvad er fordelene ved kviklån?

Den første umiddelbare fordel ved kviklån er hastigheden for godkendelse og udbetaling af lånet. Efter du har ansøgt til et kviklån går der typisk ikke mere end et par minutter før du har modtaget et uforpligtende lånetilbud fra en af udbyderene af kviklånet. Hvis du vælger at godkende lånetilbuddet, går der herefter ikke mere end et par timer, og så har du pengene på din konto.

Kviklån bruges ofte til at dække forbrugsydelser eller andre pludselige udgifter som kan opstå i forbindelse med tandlægebesøg etc. Ift. forbrugsydelser så er der flere af udbyderne af kviklån, som laver direkte samarbejder med elektronikbutikker, dagligvarebutikker og andre lign. butikker, hvor de tilbyder et fælles lån til køb af varerne.

Høj rente – hvad betyder det?

En af ulemperne ved at optage et kviklån, er de høje renter, som er forbundet med kviklån. Renten afspejler nemlig prisen på at låne pengene, da det repræsenterer den procentuelle udgift, som du løbende skal betale for kviklånet. Disse rente varierer meget for kviklån til kviklån, og det kan derfor i høj grad betale sig at sammenligne kviklånene, inden man beslutter sig for hvilket et man vil vælge.

Når du skal sammenligne kviklån er det en god ide, at bruge en side som Moneylender.dk til at finde det lån, som passer bedst til dig. Herefter kan du få tilsendt flere uforpligtende tilbud fra de forskellige låneudbydere, hvor du kan se de endeligt samlede omkostninger til kviklånet, inden du beslutter dig og låser dig fast til et specifikt lån.

Hvorfor er kviklån dyre?

Kviklån er en dyr form for lån, da ofte kan få lov til låne pengene på ret fordelagtige vilkår. Det er bl.a. den hurtige udbetaling, og at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet. Dette betyder, at låneudbyderne bliver nød til at have en hvis indtjening for at det kan løbe rundt for dem.

Derfor kan det for mange godt betale sig, at man tager en snak med sin økonomiske rådgiver inden man beslutter sig for at vælge et kviklån.

Kviklån uden sikkerhed?

Alle kviklån optages uden at skulle stille sikkerhed eller pant i noget. Dette betyder, at du kan låne pengene uden at du skal stille fysiske goder i sikkerhed hos låneudbyderen som f.eks. dit hus, bil eller sommerhus.

Dette betyder også, at du kan få kviklånet udbetalt langt hurtigere, da det ikke kræver, at du først skal underskrive en lang række papirer eller holde møder med bankrådgivere, som skal godkende dine aktiver inden du kan blive godkendt til et kviklån.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger kviklån?

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger et kviklån. Det er bl.a. renten, som kan variere meget. Herudover skal du kigge på de samlede omkostninger målt i procent (ÅOP) – denne faktor viser hvor meget du samlet set skal betale om året ift. hvor meget du låner. Dette er en retvisende faktor, hvis dit lån tager mere end et år at tilbagebetale, ellers kan denne være svær at redegøre for, da den vil vise nogle ekstremt høje tal for lån med kortere tilbagebetalingstid.

Er der forskel på kviklån og lån i banken?

Den eneste sammenhæng er i realiteten, at du låner penge. Herudover er der kæmpe forskel på de to. Først og fremmest optages kviklån udelukkende på nettet, og du kan få det uden sikkerhed.

Et banklån kræver der imod at du har et møde med banken, hvor du præsenterer budget og forklarer, hvad du skal bruge pengene til. Dette er på sin hvis også den bedste måde at låne pengene på, da du hermed sikrer dig, at du er kvalificeret og ansvarlig nok til at optage et lån.

Hvad kan jeg bruge kviklån til?

Det er meget forskelligt hvad folk bruger deres kviklån til, men fælles for de fleste er, at de bruger dem til at dække deres forbrugslyster. Det kan være en ny iPhone, computer eller andre lign. ting. Det kan også være til at afholde store arrangementer som bryllup eller fødselsdage.

Hjælp til at finde det billigste kviklån

Der er en kæmpe forskel på prisen på kviklån, så det kan virkelig godt betale sig at kigge sig godt om inden man vælger hvilket lån, som man gerne vil optage. Det kan derfor være en rigtig god ide at bruge tjenester som Moneylender.dk, da du herigennem kan sikre, at du får den bedst mulige rente. Når du skal finde det billigste kviklån, skal du gøre følgende:

- Sammenlign og find et lån på Moneylender.dk
- Få et uforpligtende tilbud fra forskellige låneudbydere
- Sammenlign tilbuddene og se hvem der tilbyder den bedste rente og ÅOP

Dermed sikrer du dig, at du ikke betaler unødvendigt mange penge for at låne pengene.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et kviklån?

Kviklån er en af de letteste og hurtigste lånetyper at optage. Du skal blot opfylde nogle enkelte kriterier, og så kan du blive godkendt til et kviklån.

- Du må ikke være registreret I RKI
- Du skal være dansk statsborger
- Du skal være over 18 år

Så længe du opfylder disse kriterier, så har du gode muligheder for at få et kviklån. Vær dog opmærksom på, at der gælder forskellige kriterier for de forskellige låneudbydere, og du skal derfor læse igennem på Moneylender.dk, om du opfylder kravene til netop det lån. Den største forskel er typisk din alder.

Findes der gratis kviklån?

Som udgangspunkt findes der ikke gratis kviklån, men du kan være heldig at falde over et rentefrit kviklån, som betyder, at du ikke skal betale renter for det. I disse tilfælde er der dog typisk andre faktorer, som gør, du skal betale for kviklånet. Det kan f.eks. være etableringsgebyrer eller høje strafrenter, hvis du ikke betaler kviklånet af inden for den forudbestemte tidsramme.

Kviklån til 18 årige?

Som 18 årig findes der flere forskellige kviklån. Som udgangspunkt skal man være 21 år for at optage et kviklån, men flere og flere låneudbydere er begyndt at åbne op for muligheden for at tilbyde kviklån til 18 årige.

Quicklån eller kviklån?

Quicklån er blot en anden måde at skrive kviklån på. Den korrekte staveform er kviklån, men skrives af mange som quicklån eller quick lån.