Kassekreditten – billig og fleksibel kredit
Se vores anmeldelse her

Kassekreditten DK

Står du i en situation, hvor pengene er små? Bliver det for dyrt at optage et minilån? Så har Kassekreditten en løsning for dig.

Hos Kassekreditten kan du optage kredit mellem 3.000 og 15.00 kroner. Du får svar på din ansøgning indenfor 1 minut, og du kan have pengene på din konto samme dag, du bliver godkendt.

Kassekreditten
Kassekreditten

Hos Kassekreditten DK kan du få kredit med ubegrænset løbetid – og du betaler kun renter af de penge, du rent faktisk bruger.

Kassekreditten er 100% danskejet og går i høj grad op i kundetilfredhed og ansvarlig udlån af kreditløsninger.

Her hos Moneylender.dk har vi kåret Kassekreditten til Årets Lån 2018!

Er Kassekreditten bedst og billigst?

Det er vigtigt at sammenligne låneudbydere, før du optager et lån. Det har Moneylender gjort nemt for dig!

Se listen med mange af de bedste og billigste lån lige nu ➡

Kassekreditten lån

Du kan hos Kassekreditten få en kredit, som på mange måde minder om de klassiske minilån eller kviklån – altså et lån med månedlige ydelser, som du ikke skal stille sikkerhed for at optage. Andre udbydere er Ferratum og LendOn.

Kassekreditten tilbyder også lån over kortere perioder. Forskellen er dog, at du hos Kassekreditten ikke har en fast låneperiode. Du binder dig ikke til et bestemt beløb eller en fast løbetid.

Minilån har deres navn fordi, lånebeløbet er mindre end ved andre typer lån. Hos Kassekreditten DK kan du optage et lån eller en kredit helt ned til 3.000 kroner.

Kassekreditten 3.000 kroner

Ansøger du om 3.000 kroner eller 5.000 kroner hos Kassekreditten, får du en mindre økonomisk buffer.

Denne kredit passer perfekt til den studerende, som mangler råderum i slutningen af måneden eller til lidt ekstra selvforkælelse, når du har behov for det. 

Kassekreditten 15.000 kroner

Når du ansøger om Kassekreditten 15.000 kroner, bliver du enten godkendt til det fulde beløb eller får tilbudt en mindre kredit. Dette afhænger af din kreditvurdering.

En kassekredit på 15.000 kroner er en god sikkerhed, hvis du eksempelvis skal ud og rejse, betale et depositum til en ny lejlighed eller mangler et ekstra rådighedsbeløb til de månedlige udgifter.

Med kredit hos Kassekreditten er du sikker på, at du har de fornødne penge, hvis behovet opstår. Du behøver ikke at benytte dig af alle pengene på én gang – og du betaler kun renter af det beløb, du reelt set bruger. 

Fordele hos Kassekreditten

En kassekredit er på mange måder en fordel for dig, der ønsker en større økonomisk fleksibilitet. Det skyldes især det faktum, at kredit fungerer som et disponibelt beløb.

Det vil sige, at du ikke betaler for det beløb, der blot står til rådighed på kontoen. Der bliver kun opkrævet renter af de penge, du benytter dig af.

Men særligt hos Kassekreditten får du følgende fordele:

  • Lynhurtigt svar på din online ansøgning
  • Pengene på kontoen indenfor 1 hverdag
  • En lav månedlig rente på 12,5%

Du kan beholde kreditten så længe, du har brug for de disponible beløb. Du skal blot sørge for at betale den månedlige rente, så du undgår ubehagelige rykkergebyrer.

Kassekreditten – online ansøgning med NemID

Når du vil ansøge om kredit hos Kassekreditten, foregår det online via deres hjemmeside. Her vælger du det ønskede lånebeløb. 

Herefter indtaster du dine oplysninger og indsender ansøgningen med dit NemID, hvorefter Kassekreditten foretager en kreditvurdering af dig. Bliver du godkendt, har du pengene på din konto næstkommende hverdag kl. 12:00.

Ansøger du inden 12:00, kan du have pengene allerede samme dag.

Læs mere om Lån med NemID her.

Kassekreditten – hurtig udbetaling

Når dit lån er blevet godkendt, har du pengene på din konto allerede dagen efter – hvis du ansøger på en hverdag.

Har du ansøgt i weekenden eller på en helligdag, har du din Kassekreditten udbetaling næstkommende hverdag.

Da du kan stå i en situation, hvor du har brug for pengene hurtigt, sørger Kassekreditten for at gennemgå ansøgninger lige så snart, de kommer ind. Du vil altså ikke opleve lange ventetider hos Kassekreditten.

Hvem kan låne hos Kassekreditten?

Når du ansøger om kredit hos Kassekreditten, skal du leve op til følgende punkter:

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have dansk CPR-nummer
  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Kassekreditten RKI

Står du, af den ene eller den anden årsag, registreret i RKI, kan Kassekreditten ikke tilbyde dig en kassekredit.

Det er for at sikre, at de kun giver kredit til privatpersoner, som kan betale pengene tilbage. Herved sikrer de også, at du ikke optager et lån, som du ikke har råd til at afbetale.

Står du registreret i RKI, kan du blive slettet igen ved enten at betale den gæld, du står registreret for, eller vente 5 år.

Kassekreditten – kreditvurdering af dig

Når du ansøger med dit NemID og derved videregiver dine oplysninger, får Kassekreditten adgang til dine e-Skat oplysninger.

Disse oplysninger indgår i vurderingen af, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån samt størrelsen på den kredit, de eventuelt kan tilbyde dig.

Kassekreditten login

Når du optager en kredit hos Kassekreditten, får du adgang til din egen personlige profil. Her kan du tilgå dine oplysninger og dine lånepapirer.

Dette gør det nemt og overskueligt at holde styr på dit kreditlån. Med dit Kassekreditten login kan du også komme i kontakt med kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit lån.

Kassekreditten kontakt

Vil du tale med en rådgiver fra Kassekreditten, kan du kontakte dem på tlf. 78 76 26 28.

Du kan ringe i tidsrummet 09.00-15.00 mandag til torsdag.

Fredag holder de åbent fra 09.00-13.00

Moneylender > Kassekreditten DK

Nyheder