Ikano Bank

Ikano bank er en afstikker fra den svenske møbelmogul IKEA, som unægtelig har spredt sig vidt og bredt. Ikano Bank fokuserer i særdeleshed på lån og kreditkort, men tilbyder også at varetage opsparing og forsikringer. Der er altså lidt af hvert, de udbyder hos Ikano Bank. Så hvis du er på udkig efter et lån en kreditkortløsning eller andet, så kunne Ikano bank uden tvivl være en mulighed.  

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordele
Brugeroplevelse

Om Ikano Bank 

Som skrevet udspringer Ikano Bank af IKEA-koncernen. Grundlæggeren af Ikea har ligeledes grundlagt Ikano Group, som banken hører under. Her arbejder man med fem forskellige forretningsområder: forvaltning af kapital, finansiering, detailhandel, forsikring og fast ejendom.  

Familien Kamprad grundlagde i 1940’erne IKEA, som sidenhen har spredt sig til stort set alle kontinenter. I 1978 kom Ikano Bank som en tilbygning til virksomheden. I Danmark ligger Ikano Banks filial i Glostrup, og herfra udbyder banken især lånemuligheder og kreditkort. Du kan derudover have din opsparing stående hos banken samt tegne forsikringer.  

Banken tilbyder flere forskellige lånemuligheder herunder billån, forbrugslån samt det populære samlelån. Der er altså mulighed for mange forskellige finansieringsmuligheder som kunde ved Ikano Bank. Som kunde hos banken og som bruger af deres kreditkort får du en række fordele, som rabatter og tilbud. Banken fokuserer i høj grad på at skabe fordele for deres kunder, hvilket kan gøre det attraktivt at benytte sig af bankens tilbud.  

Opsummering af anmeldelse af Ikano Bank  

Ikano Bank tilbyder en række forskellige lån, kreditkort samt opsparingskonto. Deres kunder er generelt tilfredse med servicen, og kvitterer med gode anmeldelser. Deres telefoniske åbningstider kunne dog være lidt længere. Banken sørger til gengæld for, at du som kunde kan finde det rette lån med en gratis budgetberegner og låneberegner. Så kan du tilpasse det helt rette lån. 

Ikano Bank har en rigtig høj brugervenlighed i deres digitale tjenester, som gør det let for kunderne at betjene sig af deres service og at finde de nødvendige informationer. Selvom banken ikke har den hurtigste behandlingstid, så er det dog heller ikke decideret sløvt. Desuden tilbyder Ikano en lang række forskellige rabatter, som du får adgang til ved brug af dit kreditkort.  


Kundeservice

Selvom kundeservicen hos Ikano Bank kunne være mere åben, så er kunderne alligevel ret tilfredse med bankens kundeservice. Der er flere måder at kontakte banken på. Og hvis du bakser med kontakten, kan du forsøge at finde svar via de oftest stillede spørgsmål.  


Pris og ÅOP

Ikano Bank er optaget af, at kunden får tilrettelagt det bedst mulige lån. Derfor tilbyder de både budgetberegner og låneberegner på deres hjemmeside. Med hjælp fra dem kan du finde frem til det perfekte lån for dig. Du kan låne op til 300.000 kroner hos Ikano, og uden skjulte gebyrer og omkostninger, kan du regne med de udregninger, du får fra beregneren.  


Brugervenlighed

Ikano Bank har øje for kundens behov. Gennem gode digitale løsninger til både låneansøgere og faste kunder tilbyder banken en høj brugervenlighed. Der er tænkt på de fleste behov hos kunderne, og hjemmesiden er let at navigere på og indeholder de nødvendige oplysninger.  


Behandlingstid

Når man leverer almindelige forbrugslån, billån mm., så vil ventetiden være længere end ved hurtige lån. Det kræver nemlig ofte lidt mere at blive godkendt til sådan et lån. Ikano bank kan dog godt følge med sine tætte konkurrenter, da der ikke er tale om en lang behandlingstid. Men hvis du skal have et meget hurtigt lån, så skal du nok finde en anden løsning.   


Andre fordele

Ikano har mange fordele at tilbyde deres kunder, da de har en masse samarbejdspartnere, som kan kvittere med rabatter. Derfor får du som kunde adgang til en masse forskellige rabatter hos Ikano. Ved at benytte dig af kreditkortet får du adgang til rabat et nyt sted hver måned. Foruden rabatterne kan du få en kassekredit på op til 50.000 kroner på dit Ikano-kort.  


IKANO Lån

Lånebeløb15.000 – 300.000 kr.
Lånets løbetid24 – 144 månede
ÅOPOp til 9.9 %

Fordele ved Ikano Bank

 • Meget brugervenlig hjemmeside. 
 • Masser af fordele med kreditkort. 
 • En god budgetberegner og låneberegner.

Ulemper ved Ikano Bank

 • Begrænsede telefoniske åbningstider. 
 • Behandlingstiden kunne være hurtigere. 
 • Tilbyder ikke kviklån.

Vurdering af kundeservice

Generelt set bliver Ikano Bank krediteret med gavmilde anmeldelser og har en score på 4,1 ud af 5. Der er dog nogle kritiske røster blandt de mange anmeldelser, som udtrykker utilfredshed omkring bankens lån og service. Alt i alt er der dog gode meldinger. Og det er til trods for en noget begrænset telefonisk åbningstid, som blot er i hverdagene mellem kl. 9-15.  

Banken tilbyder dog forskellige andre former for kontaktmuligheder, som du kan gribe til, hvis det ikke passer med telefontiderne. Du kan nemlig også benytte dig af mail eller udfylde kontaktformularen. Desuden er der også god chance for at få svar på dit spørgsmål under bankens kundeservicefane, hvor de giver svar på de mest typiske spørgsmål.  

Hvis uheldet er ude, så er der selvfølgelig mulighed for at spærre dit kort uden ventetid. Og som kunde hos banken vil du kunne tilgå dine oplysninger og informationer via bankens mobile bank.  

Information om Ikano Bank

BankIkano Bank
AdresseStationsparken 24, 2600 Glostrup
Email[email protected]
Telefon43 55 66 00

Åbningstider for kundeservice i Ikano Bank

Mandag09:00-15:00
Tirsdag09:00-15:00
Onsdag09:00-15:00
Torsdag09:00-15:00
Fredag09:00-15:00

Vurdering af ÅOP og pris

Hos Ikano Bank er de optaget af, at kunden har de bedste forudsætninger i lånet. Derfor har de en budgetudregner, du kan benytte dig af, for at få det mest muligt gennemtænkte lån. 

Hvad end du skal låne til en bil eller en lejlighed. Du skal desuden gennem en kreditvurdering, som selvfølgelig skal se nogenlunde fornuftig ud for at muliggøre et lån. Du kan få en fornemmelse for dit rådighedsbeløb og dine muligheder med budgetudregneren. Det er vigtigt at være realistisk samt at tage højde for uforudsete situationer.  

For at tilpasse lånet din økonomiske situation kan du benytte dig af bankens låneberegner. Du kan låne helt op til 300.000 kroner med en maksimal løbetid på 12 år. Det er derfor muligt at finde den bedst mulige balance i forhold til din situation. Du kan eksperimentere med beløb og løbetid, for at få et godt og muligt resultat. Der er ingen skjulte gebyrer hos Ikano Bank, så de informationer, du får fra udregningerne, kan du godt regne med. 


Ikano Banks krav 

 • Du skal være minimum 18 år.  
 • Du skal have foretaget en kreditvurdering.  
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. 
 • Du skal være bosiddende i Danmark.  
 • Du skal ansøge med din samlever eller partner, hvis I bor sammen eller er gift.

Vurdering af brugervenlighed

Der er en høj grad af brugervenlighed på Ikanos platform, som i særdeleshed viser sig i de mange tilgængelige beregninger. Der er tænkt på kundens behov i bankens hjemmeside. Det er let at navigere rundt på siden, og man kan hurtigt finde frem til de nødvendige oplysninger. Der er endda mulighed for at gå økonomien efter i sømmene, så man er sikret at finde den rette løsning uden uforudsete gebyrer og udgifter.  

Som låneansøger er processen nem og ligetil, da det foregår gennem eSkat. Du skal derfor ikke selv samle papirer og indsende dem, men blot give banken samtykke. På den måde er ansøgningsprocessen meget nem for dig, og du skal ikke gøre det store.  

Der ligger mange informationer til rådighed på hjemmesiden, og du kan gå på udkig i økonomisikring, lånebestemmelser og prislister. Du kan altså nemt lære mere om de mange muligheder og forhold i lånenes verden.  

Som kunde hos banken kan du benytte dig af bankens mobile løsning. Som de fleste andre moderne banker har banken ikke filialer spredt rundt omkring i landet, men udbyder i stedet en stabil digital service. Hvad enten du er engangslåntager eller fast kunde hos banken, er der altså gode digitale hjælpemidler.


Vurdering af behandlingstiden

Ikano Bank udbyder ikke kviklån, som man kan finde hos andre online lånudbydere. Derfor kan ventetiden være lidt længere end ved et kviklån hos en anden bank. Hvis du er på udkig efter et lån, hvor du kan få adgang til pengene på samme dag, så skal du formentlig finde en anden løsning.  

Når det er sagt, så er ventetiden hos Ikano ikke meget lang taget i betragtning af, at de tilbyder almindelige forbrugslån og andet. Det tager ikke lang tid at udfylde ansøgningsskemaet til et lån. Når ansøgningsskemaet er sendt afsted, foretager banken en kreditvurdering af ansøgeren forholdsvis hurtigt. Det tager generelt ikke særlig lang tid at vurdere, så hvis det er indenfor åbningstiderne, kan du forvente svar indenfor kort tid.  

Hvis du får godkendt låneansøgningen, skal du skrive under med NemID, og så går der blot 1-3 hverdage, før du har lånet til rådighed på din konto. Det er hverken en særlig hurtig eller specielt langsom behandlingstid, men meget normal for den slags lån. 


Andre fordele

Hos Ikano Bank får du mange forskellige fordele som kunde. Der er flere forskellige ting, du kan nyde godt af som kunde hos banken. Med et Ikano kreditkort kan du få en kassekredit på mellem 5000 og 50.000 kroner. Det er altså en rigtig god mulighed og sikkerhed at have til perioder, hvor økonomien måske ændre sig eller ikke helt rækker. Kassekreditten kræver hverken gebyr for oprettelse eller årsgebyr.  

Kreditkortet giver desuden mulighed for at gøre brug af en række gode rabatter med Ikano rabatprogram. Ikano Bank tilbyder en ny rabat hver måned, så du kan nyde godt af forskellige tilbud. For eksempel kan du få rabatter på smykker i den ene måned og tøj i den næste. Størrelsen på rabatterne varierer fra måned til måned, men rabatten ligger sjældent under 10%, hvilket også gør en forskel.  

Med rabat til noget nyt hver måned kan du være sikker på, at der er noget, der falder i din smag. Du kan få rabat på rejser såvel som byggemarkeder og bolig. Det skyldes Ikanos mange samarbejdspartnere, som kan tilbyde rabatter til deres forretninger.


Anden information om Ikano 

Som nævnt før i denne anmeldelse er det ikke kun lån og kreditkort, banken tilbyder. Du kan også have din opsparing stående hos banken. Der er altså også gode muligheder for kunder, som gerne vil have hjælp til forvaltning af deres kapital. Hvis du vil have din opsparing til at vokse, er der også mulighed for det hos Ikano Bank.  

Hvis du ønsker en større sikkerhed i et lån, kan du med bankens forsikring ØkonomiSikring få dækket udgifterne på dit lån i tilfælde arbejdsløshed eller sygdom. Det kan være en rigtig fordelagtig sikkerhed at have. Den økonomiske situation kan forandre sig for de fleste, og det er her en forsikring kommer ind i billedet, da den tager højde for forandringer, der sker i ens privatøkonomi.


Konklusion på Ikano Bank anmeldelse 

Ikano Bank tilbyder altså finansieringsløsninger i form af lån og kreditkort med en masse gode fordele. Der er flere forskellige lånemuligheder alt afhængig af dit behov, og du kan desuden også bruge banken til forvaltning af en eventuel opsparing. Banken høster generel ret høj tilfredshed fra kunderne. Selvom kundeservicen umiddelbart kunne være mere tilgængelig, så er der en generel tilfredshed. Foruden nogle utilfredse anmeldelser, hvilket kan være svært at komme udenom.  

Du kan låne op til 300.000 hos Ikano Bank. For at få det bedst muligt tilpassede lån, kan du benytte dig af deres budgetberegner samt deres låneberegner. På den måde kan du få alle udgifter og omkostninger at se, før du forpligter dig på noget. Banken er nemlig også optaget af, at lånet er tilpasset din økonomi.  

Der er generelt set tænkt meget på kundens oplevelse på Ikanos hjemmeside. Det er let for både faste kunder og engangslånere at finde informationer med gode digitale hjælpemidler. Der er ikke tale om såkaldte hurtige lån Ikano Bank, men behandlingstiden er meget almindelig for den slags lån, som banken tilbyder.

Moneylender > Ikano Bank

Nyheder