Gode råd til at finansiere det nye bilkøb

Står man og skal til at erhverve sig en ny bil, kan der være mange faktorer der spiller ind i det endelige valg. For man kan have nok så mange ønsker om drømmebilen, men uden økonomien til det bliver det svært. Men selvom drømmebilen kan virke lang væk, er det ikke ensbetydende med, at den behøves at være det.

Lån penge nu på nettet og få råd til din drømmebil.

Eikbbank.dk kommer her med et par gode råd, som er værd at følge, når man står overfor at skulle finansiere sin nye bil.

Opstil et budget

Når du skal købe ny bil, er det først og fremmest vigtigt, at du kender dit budget, så du fra start af ved hvad du har at gøre op med, og hvad du mangler for at opfylde dit bilønske. Kender du din budgetbegrænsning, vil du også nemmere kunne udelukke det alt for dyre, og fokusere på de muligheder du har.

Opsparing

Lav en opsparingskonto, hvor du hver måned lægger et bestemt beløb til side. Afhængig af hvornår du planlægger at købe ny bil, kan du nemlig herudfra vurdere, hvilken type bil du i sidste ende vil have råd til. Spar derudover hvor du kan i hverdagen, og køb kun hvad der er behov for. En god måde at spare på kan være ved at købe brugt. Selvom det måske ikke er de store beløb man sparer pr. gang vil det på den lange bane kunne vise sig som en større gevinst, end man skulle tro.

Find et kviklån til dit billån

Brug for en hurtig udbetaling til dit næste billån?
Så kan kviklån være vejen frem. Se mere her – Find dit kviklån her.

leasing

Hvis man sigter efter købet af en større bil, men pengepungen ikke kan følge med, kan det være en ide at se på leasingmuligheder. Med biler på over 200.000 kr. kan leasing ofte være en god løsning, og er for mange en indgangsvinkel til at kunne erhverve sig drømmebilen. Ved leasing undgår man at skulle betale store summer af penge for bilen, men skal derimod kun betale en mindre månedlig ydelse.

Køb brugt

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men det er ofte på de brugte biler, som har kørt lidt længere, at man kan finde sig den helt gode handel og herved spare penge. Hvis du er typen, som ikke kører så langt på et år, kan det især betale sig at købe en bil, som har et par år og kilometer på bagen, f.eks. omkring de 75.000 km. Her vil det netop være en mulighed med en bil fra det brugte leasingmarked, der både har oplevet mere service og afskrivning end så mange andre biler. Ved at man så ikke køre så langt i løbet af et år, vil det ikke påvirke så meget af afskrivningen på bilen i fremtiden.

Tag et forbrugslån

Hvis købet af en ny bil er en udgift, som man står over for nu og her, kan det være en god mulighed at få hjælp til at finansiere med et forbrugslån som f.eks. et kviklån. Kviklån har oftest til formål at hjælpe til i forbruget, men kan også bruges på andre ting, hvilket giver en større økonomisk frihed. Man kan tage et kviklån på alt lige fra et lille beløb til forbrug til et større, som ville kunne fungere som en stor økonomisk hjælp i finansieringen af den nye bil. Om du så har brug for et lille tilskud til bilkøbet, eller skal bruge et lån til næsten det hele, vil et kviklån være en løsningsmulighed, da ventetiden på lånet ikke er så lang, hvilket er meget brugbart, når man skal ud at erhverve sig en ny bil nu og her.

En stor fordel ved kviklån er, at man ikke skal stille nogen stor sikkerhed, hvilket man typisk skal ved andre typer af lån. Det vil sige, at man undgår at skulle stille sin bil til sikkerhed for, at lånet kan blive tilbagebetalt. Så hvis det endelig er, at man ikke betale lånet tilbage, skal man ikke bekymre sig og at miste bilen.

Med et kviklån kan man altså nemt og hurtigt få sig et lån, uden man skal bekymre sig om at skulle stille en stor sikkerhed for det lån man tager.

Moneylender > Gode råd til at finansiere det nye bilkøb

Nyheder