Ferie på afbetaling

Ferierejser – ikke mindst med fly – er ofte billige, når du kan slå til her og nu. Men hvad nu, hvis du ikke har pengene til det? Du kan faktisk låne til ferierejser, charterferie, skiferie m.m. Det er det, der også kaldes for ferie på afbetaling. Herunder finder du en lang række muligheder på lån til ferie – og modsat banken er der ingen løftede øjenbryn over, hvad du skal bruge pengene til.

Lån til rejser, ferie og ophold

Reelt er der tale om forbrugslån, som du kender dem. Men det herlige her er, at du ikke skal stå skoleret hos din bankrådgiver og forklare, hvorfor du er nødt til at låne penge til en ferie. Samtlige låneudbydere her er helt ligeglade med, hvad du skal bruge pengene til.

Her er et fedt sted at bestille din ferie på afbetaling, når du har fået et af de lån, der vises her på siden:

Ferie på afdrag eller afbetaling?

Hvis du overvejer at låne til en ferierejse eller anden form for rejse, er der her nogle tips til, hvordan du ska se på tallene. Uanset hvordan vi vender og drejer det, er et lån til en ferie jo en fordyrelse af ferien, for der er naturligvis renter at betale.

  • Lad os sige, at du har fundet en rejse til 8.000 kroner inkl. hvad du skal bruge i lommepenge.
  • Typisk vil du så låne 8.000 kroner.
  • Hvis du betaler tilbage over 24 måneder, er den månedlige betaling 397 kroner.
  • Altså vil din ferie reelt have kostet dig 9.528 kroner. Her fra skal evt. skattefordel dog fratrækkes.

Nu er det jo helt op til dig og dine overvejelser, om du er villig til at betale brutto godt 1.500 kroner ekstra for din ferie ved at tage den på afdrag – men hvis du står og trænger til den rejse, er det jo ikke særlig meget ekstra, vel? Faktisk er renter og gebyrer under 65 kroner om måneden – og renterne kan du jo trække fra!

Billige flybilletter og charterferier

Der er meget ofte helt ekstremt gode tilbud på rejser, ferier og den slags – og lige så ofte kræver de kontant betaling. Derfor er det lækkert, at du kan finde så mange muligheder for at låne hurtigt – så du kan slå til på din drømmeferie, mens den er billig. Du kan jo finde for eksempel billige flybilletter på nettet – og hvis du er smart, har du allerede ansøgt om dit lån til ferie her, så du er parat til at slå til. Det gælder i høj grad også for skiferie, hvor flere og flere flyver på skiferie – og det kan altså sagtens være en skiferie på afbetaling!

Gratis lån til ferie uden renter?

Ja, det er faktisk muligt, hvis du kan betale dit ferielån tilbage hurtigt – typisk i løbet af 30 dage. Så er der tale om de såkaldte kviklån – se dem her. Her kan du låne op til 10.000 kroner til din ferie uden renter. Men vær nu sikker på, du kan betale dem tilbage inden for tidsfristen!

Overvejelser inden du låner til ferie

Du skal naturligvis – som det altid er tilfældet med enhver form for lån, finansiering og kredit – overveje, om det nu også er nødvendigt at optage et lån. Det er kun dig, der kan afgøre det. Hvis du virkelig trænger til den ferierejse, og du kan klare afdragene, er det jo bare med at få et lån til ferien og komme afsted!

Endelig er det også muligt at låne til for eksempel skiudstyr, som du enten vil købe eller leje til en skiferie.

God tur!

Er det rejsebureauet, jeg låner penge af?

Nej – det er de lånefirmaer, du finder her på siden. Og du skal slet ikke fortælle dem, at du skal bruge pengene til en ferie. De er ligeglade med, hvad du bruger dit lån til – det er jo lån uden sikkerhed.

Ferielån? Er det et særligt lån?

Slet ikke. De lån, du finder her, er de samme lån, som hvis du lånte penge til andet end en ferie. Uanset om du vil på skriferie, cykelferie, vandreferie, charterferie eller ud at rejse med rygsæk: Det er her, du kan låne penge til at rejse på ferie. Nemt, bekvemt og diskret!

Moneylender > Forbrugslån > Ferie på afbetaling

Nyheder