Ferratum Anmeldelse

Ferratum er en online bank, der tilbyder digitale finansieringsløsninger. Hvis du er på udkig efter hurtige kreditløsninger, så er Ferratum en oplagt mulighed. Med fleksible og brugervenlige kreditaftaler vil Ferratum skabe lette og hurtige bankløsninger for sine kunder. Hvis det er en kreditservice, du ønsker, så er Ferratum en god mulighed, men udbyder ikke mange forskellige tjenester.  

5
Customer service
5
Processing time
5
Price
5
Extra benefits
5
User experience
5

Om Ferratum bank 

Ferratum bank er ejet af firmaet Multitude, som er en international virksomhed, som udbyder digitale finansieringsløsninger. Deres vision er digital, og de ønsker at tilbyde kunderne mulighed for finansieringsløsninger foruden besværet ved den fysiske bank. Det er altså i samme ånd Ferratum er søsat i. Ferratum er grundlagt i 2005, har hovedsæde i Malta, men har altså også en afdeling i Kongens Lyngby. Det er derfor muligt at komme i kontakt med medarbejdere, der er i Danmark.  

Selvom der er fysiske afdelinger, så er Ferratum en online bank med et mål om at lette privatpersoners daglige økonomi med kreditaftaler. Det kan nemlig skabe en stor fleksibilitet, hvis man let og uden særlig ventetid kan få finansieringsmuligheder. Ferratum sætter en ære i hastighed og profilerer sig på at være hurtige til at behandle ansøgninger og udbetale lån.  

Ferratum er dedikeret gået ind i de digitale løsninger, hvilket på mange måder stemmer godt overens med kundernes generelle behov. De fleste benytter sig mest af digitale løsninger og mobil bank. Det er den form for tjeneste, Ferratum tilbyder.  

Kreditaftaler kan være en god løsning, hvis man ikke nødvendigvis har behov for at låne en bestemt sum penge, men har behov for ekstra finansiering. Det er ikke rart at være i tvivl om, pengene rækker måneden ud, og med en kreditaftale hos Ferratum kan man få et sikkerhedsnet på kontoen. Som man selvfølgelig kun betaler af på, hvis man bruger af den. Det kan derfor vise sig at blive en billigere løsning end et reelt lån.  

Opsummering af Ferratum anmeldelse 

Ferratum har en høj rating på Trustpilot, hvor de får 4,8 ud af 5 stjerner. Kunderne er tilfredse med de hurtige svar og reaktioner. Det er derfor en god mulighed, hvis du skal finde en hurtig finansieringsløsning. Med nemme digitale løsninger har Ferratum en brugervenlig platform, som de fleste nemt og uden problemer kan finde rundt på. Kreditaftalerne er fleksible og uforpligtende, hvilket kan være et stort plus.  

En af ulemperne ved Ferratum er, at de blot udbyder kreditaftaler og ikke andre former for lånetyper. Hvis man vil have et stort udvalg og flere valgmuligheder, er det altså ikke her, man skal søge hen. Det er en fleksibel og god løsning til de pludselige behov.   


Kundeservice

Ferratum får generelt en høj vurdering af kunderne. Det skyldes især deres hurtige svar. Ifølge kunderne svarer Ferratum prompte, og der er ingen ventetid. Du kommer i kontakt med Ferratum enten på telefon, som har åbent i alle hverdage eller via deres online chatfunktion. Det er nemt at finde frem til de informationer, som er brugbare for kunderne. 


Pris og ÅOP

Ferratum tilbyder kredit på alt imellem 1500-50.000 kroner. Renterne afhænger af løbetid og størrelse, men du betaler kun renter af det beløb, du bruger. Det er det fordelagtige ved en kreditaftale. Til gengæld har Ferratum blot den ene service.


Brugervenlighed

Hos Ferratum foregår alt digital. Derfor skal man som kunde ikke tænke på noget særligt i ansøgningsprocessen. De indhenter selv de informationer, de har behov for. Det er en meget brugervenlig platform, som ikke kræver særlige forudsætninger. Hos Ferratum kan man nemt og hurtigt ansøge om kredit.  


Behandlingstid

Ferratum besvarer alle henvendelser med det samme. Der er altså nærmest ikke nogen ventetid, hverken på henvendelser eller på kreditansøgninger. Det er derfor en god mulighed, når der er behov for en hurtig finansieringskilde og kan formentlig vippe nogle konkurrenter af pinden. I bedste tilfælde får du pengene udbetalt samme dag, som du ansøger.  


Andre fordele

Eftersom Ferratums service består af kreditaftaler, så er der ikke så mange skjulte fordele at hente. Den fleksibilitet kreditaftalerne indeholder til gengæld en stor fordel for mange kunder. Du forpligter dig nemlig ikke i samme grad, som når du tegner et lån, da der kun vil være renter på det beløb, du benytter dig af. 


Ferratum Kredit

Beløb1.500 – 50.000 kr.
Løbetid9 – 199 måneder
ÅOP24.99 – 24.99 %
Alder21 år
Årlig indkomst0 kr.

Fordele ved Ferratum Bank

 • Ferratum reagerer hurtigt på alle henvendelser. 
 • Du betaler kun for det, du bruger. 
 • Du kan indfri lånet før tid. 
 • Høj rating fra kunderne.

Ulemper

 • Kundeservice er god, men tilbyder ikke det store. 
 • De tilbyder udelukkende kreditaftaler. 
 • Ingen ekstra tilbud og fordele.

Vurdering af kundeservice

Den tjeppe service er et af de store trækplastre ved Ferratum. Det skal gerne gå hurtigt, når der er tale om online lån og finansiering, der er nemlig mange forskellige låneudbydere. Det ved Ferratum, derfor har de en høj hastighed, når det kommer til service og support. De fleste kunder kvitterer med anmeldelser, hvor det hurtige svar bliver fremhævet som et plus. Selvom der kun er den digitale løsning, så er kunderne tilfredse med Ferratums tjenester. Det er hovedsageligt de digitale løsninger, de benytter sig af. Ferratum får gode anmeldelser på Trustpilot, hvor de har en rating på 4,8 ud af 5. De har generelt meget få dårlige anmeldelser.  

Foruden bankens telefoniske åbningstider har de på hjemmesiden en chatfunktion, som de kalder Hjælpe Center. Her kan du også få hjælp og finde svar på eventuelle spørgsmål. Under fanen kundeservice finder du desuden forskellige situationer, som du altså kan bruge til at blive ledt i den rigtige retning, når du søger informationer. Du kan for eksempel blive spurgt om, du er i færd med at ansøge om lån eller om du har et lån, som du har spørgsmål til. Til gengæld tilbyder banken kun den ene service, som altså er en nem og hurtig kredit.  

Info om Ferratum

BankFerratum Bank 
AdresseLottenborgvej 24,  
2800 Kongens Lyngby
Emailkundeservice@ferratumbank.dk
Telefon(+45) 70 20 70 46

Åbningstider for Ferratum kundeservice

Mandag09:00-17:00
Tirsdag09:00-17:00
Onsdag09:00-17:00
Torsdag09:00-17:00
Fredag09:00-17:00

Vurdering af pris og ÅOP

Hos Ferratum kan du låne alt mellem 1500-50.000 kroner som kredit. Du kan altså finde præcis det beløb, der passer dig, så længe det er inden for denne kreditramme. Løbetiden skal være på minimum 9 måneder og maksimalt 199 måneder, som svarer til 16-17 år. På Ferratums hjemmeside kan du hurtigt få og let få et overslag på omkostningerne for lån. Du kan frit eksperimentere med kreditrammen og få et overslag på den månedlige minimumsbetaling. 

Ferratum har opstillet et lån som eksempler på, hvordan tilbagebetaling, renter og ÅOP kunne se ud. Her er lånet på 25500 kroner med en ÅOP på 24,99%, og en minimumsbetaling på 2384 kroner per måned. Det kan give et billede af, hvordan en kreditaftale hos Ferratum kunne se ud. Men det fordelagtige er, at du kun benytter den kredit, du har behov for, og derfor selvfølgelig også kun det, du betaler af på. Hvis du har mulighed for det, kan du til hver en tid vælge at få tilbagebetalingen klaret på en gang. På den måde kan du slippe for renter og omkostninger.  


Ferratums krav 

 • Du skal være mindst 21 år.  
 • Du skal være dansk statsborger.  
 • Du skal have netbank. 
 • Du må ikke være skrevet op i RKI.  
 • Du skal have et dansk CPR-nummer.

Vurdering af brugervenlighed

Det er især brugervenligheden, der får ros af kunderne. Det skyldes, at hele processen er hurtig og let at navigere i. De digitale løsninger gør det meget nemt for kunden, da man ikke selv skal finde og indsende dokumenter. Der er altså ikke det store besvær, når du ansøger om en kreditaftale hos Ferratum. De kan tage sig af det meste af ansøgningsprocessen. Derfor er det en meget brugervenlig platform, som ikke kræver det store af dig som kunde. Det er fleksibel og brugervenlig kredit, som kun kræver digital kontakt. Det er til gengæld også kun kreditaftaler, Ferratum tilbyder.  

På Ferratums hjemmeside finder du en blog med forskellige indlæg, der kan være til gavn, hvis du gerne vil finde råd eller vejledning. Her kan du finde informationer om boligkøb, skatteregler eller disponible indkomst. Du kan altså også gå på opdagelse i forskellige indlæg, hvis du ønsker at afsøge bestemte muligheder eller blot ønsker at blive klogere på et eller andet.  


Vurdering af behandlingstiden

Hvis alt går som det skal, kan du få pengene selvsamme dag, som du ansøger. Ferratum er altså en rigtig god mulighed, hvis du pludselig har behov for en større økonomisk dækning eller en hurtig finansieringsmulighed. Hastighed er nemlig Ferratums store trækplaster, og de leverer prompte svar på både låneansøgning og udbetaler pengene med det samme.  

Ferratum profilerer sig på at være en hurtig kredittjeneste, hvilket selvfølgelig også gør, at de skal levere en hurtig tjeneste. Ifølge deres kunder lever de op til den linje. Faktisk kan du i bedste tilfælde få adgang til kreditten samme dag, som du ansøger. Ferratum er altså en hård konkurrent for andre finansieringsmuligheder og låneudbydere. 


Vurdering af andre fordele

Ferratum tilbyder en stor grad af fleksibilitet i deres aftaler. Det kan være en kæmpe fordel for mange kunder, at kreditten kan justeres. Desuden er det selvfølgelig et stort plus, at man ikke forpligter sig på et stort lån og en låneplan. I stedet bruger man bruger man blot det, man skal og betaler kun renter på det, man bruger.  

Ferratum har som beskrevet en service, som de udbyder, nemlig kreditaftaler. Der er altså ikke et væld af øvrige fordele, når man benytter sig af Ferratums tjenester. Det er en simpel forretning med et simpelt og gennemskueligt produkt, men ikke et sted, der har et hav af forskellige tjenester. Det skal man selvfølgelig være indforstået med, når man indgår en kreditaftale med dem.  


Anden information 

Ferratum vil gerne hjælpe dig med at varetage din økonomi, derfor har de en økonomiskole. Med denne kan du få indblik i de sommetider komplicerede sider af økonomi og finansiering. Ferratum økonomiskole kan altså hjælpe med at klæde dig på til at træffe informerede beslutninger, når det kommer til din økonomi. Det er altid fordelagtigt at være godt uddannet i finansielle bevægelser i særdeleshed, når det kommer til egen økonomi.  

Hvad end du er studerende eller du er i arbejde, så kan du finde forskellige informationer om, hvordan det betaler sig bedst at strukturere økonomien. Hvis du søger råd eller idéer, eller hvis du tit har spørgsmål til finansielle anliggender, så kan du få svar på nogle af dem her.  


Konklusion på anmeldelse af Ferratum  

Ferratum udbyder digitale alternativer til banken. Hos Ferratum kan du oprette en fleksible og hurtig kreditaftale på et valgfrit beløb. Det kan være alt mellem 1500-50.000 kroner. Det fordelagtige ved en kreditaftale hos Ferratum er, at du selvfølgelig kun betaler af på det, du rent faktisk bruger. På den måde tilbyder en kreditaftale et godt alternativ til et fuldbyrdet lån, hvor du betaler renter på hele beløbet.  

Ferratum bliver i særlig grad rost for prompte svar og hurtige reaktioner samt en god service. Generelt er kunderne meget tilfredse med deres tilbud og service. En ulempe ved Ferratum er, at de kun udbyder en service, nemlig kreditter. Så det er i tilfælde af, at du har behov for kredit, at du kan benytte dig af Ferratum.  

På Ferratums hjemmeside kan du udover informationer om deres kreditaftale, finde forskellige indlæg om finansielle temaer og anliggender. Hvis du mangler lidt træning i økonomi, så kan du gå på opdagelse i deres skriv. De har endda en anbefalelsesværdig økonomiskole, som du kan engagere dig i. 

Moneylender > Ferratum Anmeldelse

Nyheder