Express Bank anmeldelse

8.8
Customer service
10
Processing time
8
Price
10
Extra benefits
8
User experience
8

Om Express Bank

Express Bank er en 100% digital bank med mere end 30 års erfaring. Banken blev etableret som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked og samarbejder i dag stadig med en række butikker og varehuse.

Express Bank er ikke en universalbank med alle de traditionelle produkter, som mange banker tilbyder, men har man blot brug for et Visakort samt muligheden for at låne penge, kan Express Bank altså være en mulighed.

Lånene, banken tilbyder, drejer sig om forbrugslån på op til 300.000 kr. uden sikkerhed samt billån og samlelån. Et samlelån er et lån, hvor man kan samle flere eksisterende forbrugslån til ét større. Det kan være en fordel, da man på den måde får et bedre overblik over sin økonomi. Herudover kan der være penge at spare, da renten på et samlelån ofte vil være lavere end på et almindeligt forbrugslån og løbetiden længere.

Banken henvender sig til privatkunder, der har brug for et lån til forbrug, ferie, boligrenovering eller andet, og banken samarbejder med en rækker butikker og varehuse, hvor man gennem banken kan få finansieret eksempelvis elektronik eller andre store køb. Express Bank har valgt ikke at tilbyde de meget omtalte rentefri eller gratis lån, som man som kunde skal være særdeles påpasselig med.

Opsummering af Express Bank anmeldelse 

Hvis du har brug for at låne penge, kan du trygt vælge Express Bank. Kundetilfredsheden er i top, priserne lavere end hos mange konkurrenter og både svar- og udbetalingstid lav. Hjemmesiden er meget brugervenlig, og med låneberegneren kan du selv skrue dit lån sammen, så det passer til din økonomi.


Anmeldelse af Express Bank kundeservice

Kunderne er glade for Express Bank og kvitterer med 4,5 stjerner på Trustpilot. Her ses der især tilfredshed over, hvor nemt og hurtigt det er at benytte bankens services. Banken kan kontaktes på mail og telefon, og udenfor åbningstid kan man finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål på hjemmesiden.


Priser og tilbud hos Express Bank

Express Bank placerer sig i den gode ende, når det gælder renter og kreditomkostninger, for her vil man se, at priserne hos mange konkurrenter er højere. Banken har dog temmelig mange gebyrer, som kan trække prisen op. Med låneberegneren kan man få et indtryk af, hvordan et lån kan se ud.


Vurdering af online brugervenlighed

På hjemmesiden er det let at finde information om de enkelte produkter og services. I låneberegneren kan man selv beregne, hvordan et lån kan sættes sammen og efterfølgende ansøge om det. Uden for åbningstid kan man på hjemmesiden finde svar på en række ofte stillede spørgsmål.


Anmeldelse af Express Banks ekspeditionstid

Hos Express Bank får du som oftest svar på din låneansøgning allerede efter ganske få minutter, medmindre banken har brug for at indhente yderligere oplysninger. Accepterer du lånetilbuddet, vil du som udgangspunkt modtage pengene på din Nemkonto efter et par hverdage.


Vurdering af andre fordele

I forbindelse med lån får du hos Express Bank mulighed for at tegne en låne- og kreditforsikring, som kan komme i spil, hvis du bliver syg eller mister dit job, så du ikke kan afdrage på dit lån. Forsikringen gælder også i tilfælde af din død, så dine pårørende ikke hænger på dit lån. Banken tilbyder også sine kunder at indfri deres lån før tid, og i nogle tilfælde kan det lade sig gøre, mod et gebyr, at få en betalingsfri periode.


Express Bank Privatlån

Beløb75.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 96 måneder
ÅOP7,54 % – 17,09 %

Fordele ved Express Bank

  • Lån op til 300.000 kr. uden sikkerhed
  • Høj kundetilfredshed
  • Mulighed for at optage samlelån

Ulemper ved Express Bank


Anmeldelse af Express Bank kundeservice

Express Bank er ganske populær hos kunderne og får 4,5 stjerner ud af fem på Trustpilot, hvor 67% angiver banken som fremragende. Kunderne fremhæver især, at det er både nemt og hurtigt at benytte bankens services.

På hjemmesiden finder man menupunkterne: Kundeservice, kontaktoplysninger og åbningstider. Her finder man også en søgefunktion, hvis man ikke lige kan finde det, man leder efter. Banken har ingen chat men kan kontaktes på mail og telefon.

Banken har åbent til kl. 17 på hverdage og holder lukket i weekenden. Udenfor åbningstid kan man på hjemmesiden finde svar en på række relevante spørgsmål om banken og produkterne.

Info om Express Bank

BankExpress Bank
AdresseOldenburg Allé 3, 2630 Taastrup
Emailkundeservice@expressbankmail.dk
Telefon70 23 58 00

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 17:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Express Bank

Markedet for forbrugslån er stort, og der er mange låneudbydere. Priserne varierer mellem de enkelte banker og låneinstitutter, og selvom det aldrig er billigt at optage forbrugslån, ligger Express Bank i den lave ende, når det gælder renter og ÅOP.

Med låneberegneren kan man få et fingerpeg om, hvordan et lån kan sættes sammen i forhold til lånebeløb og løbetid, men de endelige priser fremgår af lånetilbuddet, som udarbejdes specifikt i forhold til dine personlige oplysninger.


Krav for at optage lån hos Express Bank:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have bopæl i Danmark

Vurdering af online brugervenlighed

Hjemmesiden er enkelt og brugervenligt opbygget, og fra hovedmenuen er det let at navigere til de produkter, man er interesseret i. Farverne er holdt i et moderne og venligt design og informationerne er udformet i et letlæseligt sprog.

Der er meget information at finde om de enkelte produkter, og banken svarer selv på en række af de hyppigst stillede spørgsmål. Låneprocessen startes med låneberegneren, og efter indtastning af personlige oplysninger vil man modtage et lånetilbud, som man med få klik kan acceptere. Lånetilbuddet er helt uforpligtende, og man kan altså også vælge ikke at gøre brug af det.


Anmeldelse af Express Banks ekspeditionstid

Der er hurtig afregning, når man ønsker at låne gennem Express Bank. Oftest vil du modtage svar på din låneansøgning inden for 2-15 minutter, men hvis banken har brug for at indhente yderligere oplysninger fra dig, kan der gå lidt længere tid. Også i perioder med spidsbelastning kan du risikere at skulle vente lidt.

Hvis du bliver godkendt til et lån og accepterer låneaftalen, lander pengene som oftest på din Nemkonto inden for et par hverdage. Både svar- og udbetalingstider ligger på linje med de fleste andre låneudbydere på markedet, selv om enkelte er endnu hurtigere. De traditionelle banker er oftest knap så hurtige.


Vurdering af andre fordele

Hvis du optager lån hos Express Bank, får du mulighed for at tegne en låne- og kreditforsikring. Dette kan være din redning, hvis du eksempelvis bliver syg eller mister dit arbejde, så du ikke kan afdrage på dit lån.

Herudover tilbyder banken i nogle tilfælde mulighed for betalingsfri perioder. Dette kan være en god sikkerhed at have, hvis man en måned har meget store regninger eller står med en uforudset udgift, så man ikke kan afdrage på sit lån. Hvis man benytter sig af en betalingsfri periode, vil man blive opkrævet 150 kr. i gebyr.

Ligesom mange konkurrenter tilbyder også Express Bank sine kunder at betale deres lån ud før tid, hvis man får mulighed for det. Hvis man eksempelvis arver en sum penge eller sælger en bil, man alligevel ikke bruger, kan man med fordel vælge at bruge pengene til at indfri sit lån før tid, for da kan man spare penge i renter og gebyrer.


Andre informationer om Express Bank

Ekspress Bank støtter en række velgørende formål som Red Barnet, Børns Vilkår, Børnehjertefonden og Børneulykkesfonden. Som kunde i banken er du altså med til at gøre en forskel for disse institutioner, som tydeligvis kredser om børn.

Bankens kerneydelse er lån, og selvom det hos Express Bank og mange andre låneudbydere er utroligt let at låne penge, bør man altid tænke sig godt om, inden man optager et forbrugslån. Her kan man med fordel overveje, hvor nødvendigt lånet er, og om der eventuelt findes alternativer til at låne. Det kan være at låne af familiemedlemmer eller i stedet at spare sammen.

Det må frarådes at låne til eksempelvis byture, briller eller nyt tøj, da det beløb, man skal betale tilbage, altid er langt højere, end det man lånte, og således kan det ende med at blive et par meget dyre sko, hvis man vælger at låne til dem. Lån aldrig til at spille eller investere for, og optag heller ikke et nyt lån for at kunne indfri et eksisterende, men sørg i stedet hjælp til at få din økonomi på ret kurs. 


Konklusion på Express Bank anmeldelse

Hvis du har brug for at låne penge uden sikkerhed, kan du trygt vælge Express Bank, så længe du er klar over, hvad du går ind til, når du vælger at optage et forbrugslån. Forbrugslån er altid forbundet med høje renter og kreditomkostninger, og selvom Express Bank her ligger i den mindre dyre ende, er det ikke billigt, og derudover kører Express Bank med flere gebyrer end mange konkurrenter.

Alt i alt må Express Bank siges at være ret gennemsnitlig, når det kommer til lån. Har man brug for et lån, kan det være en fordel at benytte en sammenligningstjeneste, inden man trykker på knappen, for der kan være store forskel på de enkelte banker og låneinstitutter og deres priser og vilkår.

Moneylender > Express Bank anmeldelse

Nyheder