Bank Norwegian anmeldelse

Rigtigt mange mennesker har sat sig i et Norwegian flysæde for at flyve på ferie eller forretningsrejse til destinationer overalt i Europa, men vidste du, at selskabet også huser en bank? Banken er en udspringer af det populære flyselskab, og dens fokus er forbrugslån og betalingskort med kredit. Bank Norwegian henvender sig dermed til privatkunder, der allerede har en bank, men har brug for en ekstra til lån og kreditter uden sikkerhed. 

9.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
9
Ekstra fordele
10
Brugeroplevelse
10

Bank Norwegian produkter

42 har valgt dette de sidste 31 dage
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.2 – 24.35 %
Udbetaling I morgen 8:00
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling samme dag
 • Intet oprettelsesgebyr eller månedlige gebyrer
Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 792 kr. til 1.105 kr. Variabel debitorrente fra 7,22 % til 24,35 %. ÅOP fra 7,22 % til 24,35 %. Saml. kreditomk. 7.507 kr. til 26.235 kr. Saml. tilbagebetaling fra 45.507 kr. til 66.235 kr.

Om Bank Norwegian 

Bank Norwegian tilbyder flere forskellige typer lån, herunder forbrugslån, samlelån, lån til renovering samt billån. Der er altså flere forskellige lånemuligheder, som henvender sig til flere typer af behov, afhængig af hvor man er i livet. Når vi er unge, har vi andre behov, end når vi bliver ældre, og hos Bank Norwegian er der mulighed for at realisere flere forskellige typer af projekter og drømme. 

Banken tilbyder også en rejseforsikring, som gælder til rejser over hele verden, dog skal rejsen starte og slutte i Norden, ligesom visse andre betingelser kan gælde. Herudover får man med Bank Norwegian uden ekstra omkostninger en dagligvareforsikring, som gælder i det tilfælde, at man eksempelvis bliver arbejdsløs eller må sygemelde sig. Denne forsikring tilbydes udelukkende af Bank Norwegian og er altså eksklusiv for denne bank. 

Banken tilbyder tillige kredit- og hævekort, som man kan bruge i Danmark og udlandet. På kortet er det muligt at få kredit, således at der er mulighed for at overtrække kortet inden for den beløbsgrænse, man har aftalt. Rentefrie lån er der mange muligheder for på markedet, men på nuværende tidspunkt ikke hos Bank Norwegian.  

Bank Norwegian henvender sig til privatkunder, der har brug for de specifikke produkter, banken tilbyder og er altså ikke en universalbank, hvor man eksempelvis kan have en opsparing og tilknytte betalingsservice og lignende services. Bank Norwegian skal dermed ses som et supplement til en stambank, hvor man har mulighed for at låne uden sikkerhed.

Opsummering af Bank Norwegian anmeldelse  

Du kan roligt vælge Bank Norwegian til dit hævekort samt forskellige typer af lån, for her får du langt hen ad vejen det samme produktudvalg som mange konkurrenter tilbyder. Banken har flere rigtigt gode fordele, som kan være værd at overveje, når man søger efter en ny bank. 


Anmeldelse af Bank Norwegian kundeservice

Med en overskuelig, men samtidig informationsrig, hjemmeside, hvor mange ofte stillede spørgsmål besvares, er der her tale om en ganske god kundeservice. Også den digitale chatassistent trækker op i den samlede vurdering, som placerer Bank Norwegian inden for den bedste halvdel af feltet, når det gælder kundeservice. De begrænsede åbningstider trækker dog ned, og her er der plads til forbedring, da mange ikke har mulighed for at opsøge kundeservices inden for den aktuelle åbningstid. 


Priser og tilbud hos Bank Norwegian

Bank Norwegian matcher det generelle lånemarked inden for denne type af udbydere, når der er tale om renter og ÅOP. Banken har intet oprettelsesgebyr, hvilken er en klar fordel for låntagerne, da dette normalt beløber sig til adskillige hundrede kroner. Bankens hævekort kan bruges gebyrfrit ved hævninger i både ind- og udland, hvilket det bestemt ikke er alle banker, der tilbyder. 


Vurdering af online brugervenlighed

Både hjemmeside og den mobile app fungerer upåklageligt, og her er det let at finde de informationer, man har brug for og at foretage de transaktioner, man måtte have behov for. Den online brugervenlig må derfor betragtes som tilfredsstillende. 


Anmeldelse af Bank Norwegians ekspeditionstid

Når det gælder ekspeditionstid, ligger Bank Norwegian midt i feltet og adskiller sig ikke markant på hverken den ene eller anden måde fra de fleste af konkurrenterne. Således kan man finde både hurtigere og langsommere låneudbydere, når det gælder eksempelvis forbrugslån. 


Vurdering af andre fordele

Banken har en lang række fordele, og på dette område ligger banken i front i forhold til langt de fleste konkurrenter. Af fordele kan blandt andet nævnes gebyrfrit erstatningskort, gratis indbygget dagligvareforsikring og optjening af point, man kan bruge ved flyvninger med Norwegian. 


Bank Norwegian Låneberegner
5.000 kr. 400.000 kr.
12 måneder 180 måneder
7.2 % 24.35 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Bank Norwegian Samlelån

Beløb5.000 – 400.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP7.2 – 24.35 %
Alder23 år

Fordele ved Bank Norwegian

 • Brugervenlig hjemmeside 
 • Gratis medfølgende dagligvareforsikring 
 • Gratis erstatningskort

Ulemper ved Bank Norwegian

 • Begrænsede åbningstider 
 • Ingen låneberegner 
 • Skal være fyldt 23 år for at låne

Anmeldelse af Bank Norwegian kundeservice

Kundeservice optræder i hovedmenuen på bankens hjemmeside og er dermed let at finde, hvis man har brug for hjælp. Her kommer man ind på en side, hvor de forskellige sektioner inden for kundeservice tydeligt fremgår med både symboler og tekst. 

Her finder man også de oftest stillede spørgsmål samt de fem mest efterspurgte brugervejledninger, og her er det tydeligt, man har gjort sig umage for at imødekommende kunderne, så man let kan finde de informationer, man søger efter. 

Nederst i højre hjørne på alle bankens undersider finder man chatten, hvor en digital assistent guider brugerne til at finde det sted på hjemmesiden, hvor den efterspurgte information findes. Vejledningen på chatten er god og sparer i mange tilfælde et telefonopkald til banken. Det er ikke muligt at sende en e-mail direkte til banken, i stedet skal man udfylde et kontaktskema, hvorefter man vil få svar på sin mail. Dette foregår dog let og uproblematisk. 

Banken opnår 3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket kan omsættes til en middel vurdering. Således angiver hele 54% deres oplevelse til decideret dårlig, mens 30% vurderer banken som fremragende. Der er altså tale om en bank, som deler vandene og som har både glade og knap så glade kunder. Kigger man på det positive, får banken blandt andet ros for dens brugervenlige app samt de mange fordele, og i den anden ende af skalaen er nogle bruger utilfredse med driftsikkerheden på hæveautomater samt høje renter og gebyrer. Også den personlige kundeservice møder en del kritik. 

Kundeservice har åbent alle hverdage kl. 10-16, hvilket er væsentligt mindre end mange konkurrenter, der i mange tilfælde tilbyder udvidede åbningstider samt mulighed for betjening i weekenden. Chatten er dog tilgængelig på alle tidspunkter, men her er der altså ikke tale om en levende person men en digital assistent.

Info om Bank Norwegian  

BankBank Norwegian
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
EmailBenyt kontaktskema på hjemmesiden
Telefon70 80 11 00

Åbningstider for kundeservice

Mandag10:00 – 16:00
Tirsdag10:00 – 16:00
Onsdag10:00 – 16:00
Torsdag10:00 – 16:00
Fredag10:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Bank Norwegian

Det er aldrig gratis at låne penge, og særligt forbrugslån er ofte forbundet med høje renter. Her placerer Bank Norwegian sig på linje med konkurrenterne og matcher således markedet godt.  

Også når det gælder ÅOP, matcher Bank Norwegian denne type låneudbydere, som generelt ligger højere end eksempelvis universalbanker, som også tilbyder forbrugslån. Til gengæld kræver banken intet oprettelsesgebyr i forbindelse med forbrugslån, hvilket mange konkurrenter gør. 

Banken har ikke en låneberegner, og i stedet skal man indtaste lånebeløb, sende sin ansøgning og derefter afvente svar. På hjemmesiden kan man finde et enkelt låneeksempel, men i og med at man ikke selv kan beregne, hvilke muligheder man har i forhold til lånebeløb og løbetid, er der plads til forbedring på dette punkt. 

Vælger man Bank Norwegian til hævekort, er der ingen årsafgift eller gebyrer ved varekøb og kontanthævninger i hverken Danmark eller udlandet, hvilket er et særdeles konkurrencedygtigt parameter. Herudover har banken et lavt valutatillæg ved anvendelse af kortet i anden valuta end danske kroner.


Krav

For at blive godkendt til et lån hos Bank Norwegian kræves det, udover at du opfylder lånebetingelserne, at du opfylder følgende krav: 

 • Du har bopæl i Danmark 
 • Du har dansk CPR-nummer 
 • Du er fyldt 23 år
 • Du er ikke registeret i RKI eller Debitorregisteret

Vurdering af online brugervenlighed

Bankens hjemmeside er logisk og overskueligt opbygget, og der er tænkt over, hvordan de forskellige designmæssige virkemidler bruges. Den overskuelige hovedmenu indeholder alle de vigtigste informationer, man som kunde eller potentiel kunde har brug for. 

Det er dermed let at finde, hvad man søger, når man ser bort fra de specifikke vilkår omkring et potentielt lån, men disse vil fremgå, når man får svar på sin ansøgning. 

Mange brugere roser den brugervenlige app, hvor man blandt mange andre ting kan se transaktioner, overføre penge til NemKonto og spærre sine kort. Med app’en har man altså adgang til en lang række funktioner, som man dermed kan benytte fra sin mobiltelefon eller tablet, uanset hvor man er.


Anmeldelse af Bank Norwegian ekspeditionstid

Bank Norwegian opererer med en middel ekspeditionstid, og her får man bekræftelse på sin låneansøgning umiddelbart efter. Den endelige godkendelse sker efter én til to hverdage efter alle dokumenter er indsendt. 

Hvis lånet bliver godkendt, vil man modtage pengene på sin NemKonto i løbet af to til tre hverdage, og på dette punkt er Bank Norwegian ikke blandt de hurtigste. Hvis man har brug for en virkelig hurtig udbetaling, kan man i stedet overveje et kviklån hos en anden udbyder.  

Med disse ekspeditionstider er Bank Norwegian som nævnt ikke blandt de hurtigste men absolut heller ikke på sidstepladsen. Dermed placerer banken sig midt i feltet af låneudbydere, når det gælder ekspeditionstid på lån.


Vurdering af andre fordele

Med Bank Norwegian får man som kunde en lang række fordele, herunder muligheden for at tilkøbe en rejseforsikring som gælder over hele verden, dog med visse betingelser. Herudover får man med sit Bank Norwegian kort kvit og frit en dagligvareforsikring som gælder i det tilfælde, at man mister sit arbejde eller bliver sygemeldt, hvorved man kan få udbetalt et beløb, der svarer til en måneds forbrug af dagligvarer. 

Hvis du mister dit kort, kan du uden gebyrer eller andre omkostninger få et nyt kort, og også her er Bank Norwegian foran, for det er langt fra alle banker, der tilbyder denne gratis service. 

Hos Bank Norwegian er det muligt at indfri sine lån før tid, hvis man undervejs i afdragsforløbet får mulighed for det. Dette er gebyrfrit og altså ikke forbundet med nogle omkostninger. 

Når du bruger dit Bank Norwegian betalingskort optjener du point, også kaldet CashPoints, som er bankens egen valuta. Dette forudsætter, at du har tilkoblet kortet din reward profil. Pointene kan du bruge ved flyrejser med Norwegian. Endelig er der hos Bank Norwegian også mulighed for at konvertere sine små lån til et samlelån, hvilket i mange tilfælde kan betale sig. Med et samlelån har man i stedet for en hel række små lån kun ét lån at forholde sig til, og herudover er renten ofte lavere og løbetiden længere end på et forbrugslån.


Andre informationer om Bank Norwegian

Selv om det i mange tilfælde kan være en bedre mulighed at tage et lån i en traditionel bank, kan der være situationer, hvor man kan have brug for at låne uden sikkerhed. Da Bank Norwegian tilbyder netop dette kan banken altså være en mulighed i det tilfælde, at man ikke har mulighed for at stille sikkerhed i form af eksempelvis bolig eller anden form for formue. 

Banken har tidligere tilbudt opsparingskonto, men dette er på nuværende tidspunkt ikke muligt. Det kan dog ikke afvises, at muligheden igen vil blive tilbudt. Eksisterende kunder med opsparingskonto er ikke berørt af ændringen.


Konklusion på Bank Norwegian anmeldelse 

Bank Norwegian er en satellitbank, hvis force ligger i de kortsigtede forbrugslån samt betalingskort med kredit. Du finder dog også andre fordele hos banken, herunder mulighed for at optjene point, som du kan bruge på flyvninger med Norwegian. 

I og med at bankens produktportefølje er begrænset, er udvalget overskueligt og nemt at forholde sig til samt at benytte og kan være et godt supplement til ens faste bank, hvor man har sine almindelige bankanliggender. De mange fordele er bestemt også værd at have sig for øje, hvis man overvejer denne bank. 

Et kritikpunkt kan være de relativt høje renter og omkostninger på forbrugslån, men dette gælder generelt inden for denne type af lån, hvorfor bør man sætte sig grundigt ind i priser og vilkår, inden man vælger at optage et forbrugslån.

Moneylender > Bank Norwegian anmeldelse

Nyheder